Skiferie til Lech Zurs

Lech Zurs er 2 områder som er lagt sammen under samme navn, byen hedder Lech. Området er koblet sammen med Warth fra den ene side og St. Anton fra den anden side.

Skiferie til Lech Zurs, kan købes hos: Højmark, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Lech Zurs: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Lech Zurs: CheckYeti

Lech Zürs, blev grundlagt i 1937, her markerede de begyndelse med den første T-bar lift i Zürs, hvilket lagde grundstenen til nutidens moderne skiløbsoplevelse. Lech Zürs i Arlberg, er kendt for sine brede pister, der passer perfekt til afslappede familien skiløb. Er du på udkig efter en skiferie, hvor det handler om at nyde skiløbet og få konge oplevelser på pisten? Så er Lech Zürs lige noget for dig.

Arlberg: Østrigs største sammenhængende skiområde

Arlberg kan prale med mere end 300 kilometer pister, hvilket gør det til det største sammenhængende skiområde i Østrig og det femte største i verden. Med sådan et enormt skiterræn, er der muligheder for alle fra den mest avancerede til den helt nye skiløber.

Ski Arlberg, er et af de største sammenhængende skiområder i Østrig og danner rammerne for St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech – Zürs, Warth – Schröcken.

Her får man 305 pistekilometer, den længste pist er 9 km lang, 88 lifter, 200 km offpist i god pudder sne. Der er flere gode fun parker, den mest ikoniske er den der ligger i St. Anton, det er en af de bedste parker i Europa, der er flere fun slopes og børneområdet.

Skiområdet ligger lavest i 1304 meter og det højeste punkt er i 2811 meters højde.

Derudover er der 40 km langrendsspor, for dem der kan lide at hike er der 80 km ruter til det. For at komme rundt i området hurtigt køre der skibusser som er gratis at benytte.

Sidder man og bestiller rejsen i mens sæsonen er i gang, så kan det være en fordel at tage et kig på webcams fra Lech-Zurs.

Børnenes skiløb i Lech Zürs

Lech Zürs tager børnene seriøst med adskillige førsteklasses skiskoler og 3 forskellige børneområder i Lech, Oberlech og Zürs. Her kan de små få en fantastisk introduktion til skiløb.

Lech Zürs har mange sjove ski aktiviteter, inklusiv Snowpark Lech på Schlegelkopf, Race Areas på øvelsesbakken i Zürs og Hinterwies med Skimovie spor i Lech. Der er også Speed Check Weibermahd og Photopoint Kriegerhorn for de eventyrlystne.

Her er endnu mere for de erfarne skiløbere

Lech Zürs har ikke kun brede, afslappede pister at byde på. For dem, der ønsker større udfordringer, er der stejle sorte pister i massevis, der garanterer adrenalinkick og høj fart.

Langer Zug, en af de stejleste pister i Østrig – den bør man prøve hvis man er har niveauet.

Østrigs freeride mekka

Lech Zürs byder også på spektakulære freeride-muligheder for dem, der elsker backcountry-ski. Off-piste terrænet er både udfordrende og spændende, og det garanterer en oplevelse udover det sædvanlige for de eventyrlystne skiløbere. Husk det udstyr som sikre dig i off-pisten, hvis der skulle ske noget.

Heli-skiing er en unik mulighed i Lech Zürs, og det er en oplevelse, som du ikke vil finde andre steder i Østrig. Med muligheden for at heli-ski til Mehlsack (2.652 m) og Schneetäli (2.450 m), er dette en enestående mulighed for at opleve skiløb på en helt ny måde.

Snowpark Lech

Er man freestyler`og elsker tricks, så vil du elske Snowpark Lech. Med et bredt udvalg af rails, jumps og andre freestyle-elementer er parken en sand legeplads for alle, der ønsker at udtrykke deres kreativitet på ski eller snowboard. Her er noget for alle uanset niveau, men husk rygskjoldet.

The White Ring

Det Hvide Ring er en uundgåelig tur for skiløbere, der tager på skiferie i Lech Zürs am Arlberg. Oplevelsen er komplet med seks spændende pister omkring Omeshorn-bjerget, der forbinder landsbyerne Lech, Zürs, Zug og Oberlech.

Med omkring 22 km pister og 5.500 meter stigning og fald er Det Hvide Ring både en sportslig udfordring og en sightseeingtur af området. Pisterne er lette til medium sværhedsgrad, og tilbyder fantastiske udsigtspunkter ved Rüfikopf og Madloch.

Transport i området

Transportforbindelserne i Lech Zürs er uovertrufne. Fra de fleste overnatningssteder i skiområdet kan du glæde dig over praktisk ski-in/ski-out. Derudover er der dagsparkeringsområder ved Schlosskopf og Trittkopf, lige ved lifterne. Og det bedste ved området er, at Lech, Oberlech og Zürs er forbundet med St. Anton, St. Christoph og Stuben med Flexenbahn-kabelbanen, samt med Warth-Schröcken via Auenfeldjet.

Gratis skibus

Den gratis lokale skibus i Lech Zürs skiområdet tager dig hurtigt og behageligt fra en del af byen til en anden. Det betyder, at du nemt kan komme rundt i området og opleve alt, hvad Lech Zürs og de omkring liggende områder har at byde på.

Nye lifte i Lech Zürs am Arlberg 2021 / 22: Zugerberg og Madloch

Efter mere end 50 års tjeneste, blev de to stolelifte pensioneret og erstattet af to topmoderne lifter i vintersæsonen 2021/22. Denne modernisering af liftsystemet har forbedret skiområdets kapacitet og effektivitet, og gør det muligt for skiløbere at tilbringe mindre tid i liftkøen og mere tid på pisten.

Aktiviter i området

Når man ikke er på pisterne er der ”Arl.rock” som er en hal hvor der er klatre væge, i samme hal er der også tennis og squash baner, der er også ”Arl.park” hvor der er en indendørs trampolin park, der er Arlberg Escapes, 4 bowlingbaner, man kan prøve Paragliding, der er flere gode kælkebaner, skøjte bane, kanefart, svømmehal og wellness hoteller, der er ”Arlberg Wellcom” som alle kan benytte.

Hoteller i Lech og Zürs am Arlberg

Post Lech Arlberg

Beliggende i hjertet af Lech am Arlberg, gemmer Post Lech Arlberg sig som en særlig skønhed. En historisk gård der forvandlet til et eksklusivt boutiquehotel, hvor du stadig kan opleve den originale charme. Værelserne på Post er forskellige, hver med sin egen unikke historie og personlighed. Det er mere end et hotel, det er et levende museum, et sted, hvor historien stadig er levende og nærværende.

Hotel Aurelio Lech

Berømt for sin lange vintersæson med sikre sneforhold, enestående skiløbsoplevelser og et glamourøst miljø, huser Lech det luksuriøse Hotel Aurelio Lech. Siden december 2008 har hotellet givet sine gæster en luksuriøs oplevelse. Med direkte adgang til pisterne er Hotel Aurelio Lech det perfekte sted for dem, der elsker vintersport, men også ønsker at slappe af i luksuriøse omgivelser.

Hotel & Chalet Montana

Hotel & Chalet Montana i den bilfri landsby Oberlech, får man her betagende panoramaudsigter over Arlberg-skiløbsområdet. Dette 4-stjernede superior hotel ligger direkte på pisterne, og har en prisvindende gourmetrestaurant. På Hotel & Chalet Montana kan man nyde den friske bjergluft og det betagende landskaber, mens man også har mulighed for at smage det maden fra det gode køkken.

Hotel Zürserhof

Lige ved siden af Seekopfbahn-stoleliften og skråningerne i Arlberg-skiløbsområdet, ligger det 5-stjernede superior Hotel Zürserhof i Zürs. Med en enorm spa-område på 3,200 kvadratmeter og en gourmetrestaurant, er dette hotel et sandt paradis for dem, der søger luksus skiferie og afslapning efter en lang dag på ski. Hotellet tilbyder også gratis underjordisk parkering for gæster.

Gastronomi i Lech-Zürs

Efter en aktiv dag på pisterne venter en gastronomisk oplevelse i Lech eller Zürs. Her finder du et bredt udvalg af restauranter, der har alt fra lokale specialiteter til international gourmet. Der er massere af gourmet restauranter her. Top hotellerne har også restauranter, hvor det er fantastisk mad.

Rote Wand, Chef’s Table

Rote Wand Chef’s Table er et af de bedste kulinariske hotspots i Alperne. Bygget i 1780, har Zugs gamle skolehus huset alpeost og skole i lang tid. I dag stedet en eksklusiv kulinarisk oplevelse, med en udsøgt menu, der primært består af lokale og regionale retter med et moderne twist, herunder deres signatur fondue.

Rüfikopf, Panoramarestaurant

Uanset om du er skiløber eller vandrer, byder Rüfikopf Panoramarestaurant på noget for enhver smag. Beliggende ved Rüfikopfbahn I liften, denne restaurant forkæler sine gæster med hjemmelavet mad og østrigske specialiteter. Deres gourmet menu, indeholder mange fiske specialiteter, det er en sand gastronomisk oplevelse.

Arlberg, Die Stube

Die Stube på Hotel Arlberg er næsten blevet et must i Lech og et besøg hos Stubenwirt Willi Hagen er pengene værd. Til frokost serverer køkkenet en bred vifte af lækre retter, der vil glæde enhver gane.

Café Gotthard Bageri

Café Gotthard Bageri er et konditori der har kager, strudel og praliner fra deres eget produktion. Her er noget for enhver smag, og deres varierede menu med internationale ting gør det til et must-visit for enhver bager elsker.

Afterski Lech Zurs

Krone Après Ski Bar

Midt i Lech og direkte på pisterne finder man Krone Après Ski Bar. Skiløbere med en appetit til burgere, supper, cháteubriand og andre lækkerier kan her finde deres ideelle stop efter en lang dag på løjperne. Det perfekte sted til at mætte sulten og få en afslappende drik til slut på dagen.

FUX, Restaurant + Bar

Hos FUX, Restaurant + Bar, møder Østen Vesten i en fusion af asiatisk køkken med europæisk. Her serveres det bedste fra to verdener – og kombinationen af begge. Altid på menuen: sushi, et eksempel på FUX’s dedikation til kvalitet og innovation.

Die Blaue Bar

Die Blaue Bar i boutique hotel Schmelzhof er ikke kun et sted at mødes efter dagen er slut, men også et sted at nyde alt fra cocktails, vin til bajs. Med åbningstider dagligt indtil kl. 01:00, er Die Blaue Bar stedet, hvor gæster kan slappe af, nyde drinks og måske møde nye mennesker som også bare elsker ski eller snowboarding.

Krone Hotelbar

Krone hotelbaren er mere end bare en bar, det er en samtale oase i behagelige omgivelser. Kendt for sine klassiske og trendy cocktails, fremragende vine og en atmosfære, der inviterer til gode samtaler, gør Krone hotelbaren til et af de mest hyggelige steder i Lech.

Lufthavne tæt på Lech

Det er nemt at komme til Lech, uanset om du ankommer fra Innsbruck, Friedrichshafen eller Zürich lufthavne. Kørselstiden er omtrent:

  • Innsbruck lufthavn: 1,5 timer
  • Friedrichshafen lufthavn: 1,5 timer
  • Zürich lufthavn: 2 timer

Antal pister i Lech Zurs

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Lech optimized
Lech3 optimized
Lech1 optimized
Lech2 optimized

Priserne i Lech Zurs

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2335 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Arlberger”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos lechzuers.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan se steder ned i Lech Zurs området på Alpinresorts.

food

Restauranter

i Zürs ligger der et par spisesteder, der er blandt andet Bergrestaurant Seekopf, Valluga View, Ullr Gasthouse, Restaurant Flexelhäusl og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Arlberger Lech Zurs, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Sunweb normal
Hoejmark Rejser
agoda
hotels.com logo
Booking
Video fra Lech Zurs
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Lech Zürs

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Lech Zürs kendt for?

Det er deres placering, som gør at de er et af de områder i Østrig der får allermest sne sammen med Warth. Heliskiløb kan også prøves her, som et af de meget få stedet i Østrig, det betyder jo også at her er verdensklasse off-pist.

Lech Zürs eller St. Aton?

Der er meget ski-in, ski-out i Lech Zurs, hvor St. Anton, der skal du gå lidt eller med skibussen. Det kommer an på hvad du kommer for, St. Anton er noget vildere på afterski. Hvor Lech Zurs er mere vine, snakke og den mere afslappende stil. St. Anton er mere for de ”unge” som elsker en vild fest.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Lech Zurs
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam