Skiferie til Lech Zurs

Lech Zurs er 2 områder som er lagt sammen under samme navn, byen hedder Lech. Området er koblet sammen med Warth fra den ene side og St. Anton fra den anden side.

Lech Zürs skiområdet er især kendt for deres backcountry skiløb. Der er også mulighed for at komme ud og prøve heli-ski.

”The White Ring” er en rute man kan tage på, den er 22 km lang, 6 lifter og tager gennem 5500 højde meter. Der er også flere photopoints på turen, så man kan få taget et billede uden at skulle spørge en fremmed.

Ski Arlberg, er større skiområde i Østrig som danner rammerne for St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech – Zürs, Warth – Schröcken.

Det giver 305 pistekilometer, den længste pist er 9 km lang, 88 lifter, 200 km offpist i god pudder sne. Der er flere gode fun parker, den mest ikoniske er den der ligger i St. Anton, det er en af de bedste parker i Europa, der er flere fun slopes og børneområdet.

Hele skiområdet ligger lavest i 1304 meter og det højeste punkt er i 2811 meters højde.

Derudover er der 40 km langrendsspor, for dem der kan lide at hike er der 80 km ruter til det. For at komme rundt i området hurtigt køre der skibusser som er gratis at benytte.

Når man ikke er på pisterne er der ”Arl.rock” som er en hal hvor der er klatre væge, i samme hal er der også tennis og squash baner, der er også ”Arl.park” hvor der er en indendørs trampolin park, der er Arlberg Escapes, 4 bowlingbaner, man kan prøve Paragliding, der er flere gode kælkebaner, skøjte bane, kanefart, svømmehal og wellness hoteller, der er ”Arlberg Wellcom” som alle kan benytte.

Antal pister i Lech Zurs

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Lech optimized
Lech3 optimized
Lech1 optimized
Lech2 optimized

Priserne i Lech Zurs

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2335 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Arlberger”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos lechzuers.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan se steder ned i Lech Zurs området her, lechzuers.com.

food

Restauranter

i Zürs ligger der et par spisesteder, der er blandt andet Bergrestaurant Seekopf, Valluga View, Ullr Gasthouse, Restaurant Flexelhäusl og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Arlberger Lech Zurs, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Sunweb normal
Hoejmark Rejser
agoda
hotels.com logo
Booking
Video fra Lech Zurs
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Lech Zürs

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Lech Zürs kendt for?

Det er deres placering, som gør at de er et af de områder i Østrig der får allermest sne sammen med Warth. Heliskiløb kan også prøves her, som et af de meget få stedet i Østrig, det betyder jo også at her er verdensklasse off-pist.

Lech Zürs eller St. Aton?

Der er meget ski-in, ski-out i Lech Zurs, hvor St. Anton, der skal du gå lidt eller med skibussen. Det kommer an på hvad du kommer for, St. Anton er noget vildere på afterski. Hvor Lech Zurs er mere vine, snakke og den mere afslappende stil. St. Anton er mere for de ”unge” som elsker en vild fest.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Lech Zurs
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam