Skiferie til Maria Alm

Skiferie til Maria Alm

Maria Alm, beliggende i det smukke Østrig – en del af Hochkönig og det store Ski Amadé, er det perfekte sted for skiløbere på alle niveauer. Med over 120 kilometer pister og en imponerende udsigt til bjergene, garanterer dette skiområde en uovertruffen oplevelse, der byder på både eventyr og afslapning.

Skiferie til Maria Alm, kan købes hos:  OnlineSki, Højmark, Skiferie.dk, Alltime Travel, Thinggaard, Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Maria Alm: Intersport Rent

Skiområdet – Maria Alm

Hochkönig danner rammerne for de 3 områder Dienten, Maria Alm og Mühlbach. Det er et skiområde som giver 120 km pister og 33 lifter.

Fra brede nemme pister, til stejlere, snævre og sværre pister der snor sig gennem skoven, til de eventyrlystne er her snowparker os, Maria Alm har noget for enhver skiløber eller snowboarder.

Skiløb for let erfarne i Maria Alm

Hvis man har stået på ski eller snowboard før, vil Maria Alm være en rolig destination med fine udfordringer. De brede pister er omgivet af skov, hvilket giver et naturligt og smukt landskab til at nyde mens man står på pisten. Derudover er der tre snowparker, som byder på et væld af udfordringer for dig som vil udforske freestyle delen af skisporten.

Begynder i Maria Alm

For nybegyndere er Maria Alm også det perfekte sted at begynde. Resortet byder på fremragende børnebakker, som er ideelle til at lære grundlæggende teknikker og opbygge selvtillid på ski. Her er også et stort udvalg af blå pister som er meget brede, hvor man ikke får en fornemmelse af man altid har en der kommer bagfra med 80 km’t i timen.

Fra Natrun til Aberg

Med Maria Alms skiområder, Natrun og Aberg, der er smart forbundet, kan man opleve hele det imponerende skiområde uden at skulle bekymre dig om transport gennem dalen. Dette gør Maria Alm til et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig, hvor du kan stå på ski næsten lige til og fra døren.

Snowboarding i Maria Alm

Maria Alm er mere end bare en bare piste skiløb. Her ligger også den længste park i Østrig, Blue Tomato Kings Park i Mühlbach, til den sjove funslope med bølger og tunneler, er Maria Alm en sand oase for sjov på bjerget.

Snowparken Blue Tomato Kings Park

Blue Tomato Kings Park i Mühlbach er kendt for at være Østrigs længste park. Parken byder på forskellige elementer, som vil udfordre selv den mest erfarne freestyler.

Maria Alm Fun Slope

Funslope i Maria Alm er ikke kun for snowboardere, men alle, der søger et ekstra adrenalinkick. Med sine bølger og tunneler giver funslope en unik og spændende oplevelse for alle. Det er et sjovt alternativ til hop og rails i snowparken.

For familier med mindre børn, tilbyder Aberg’s Schönanger Funslope sjove og sikre faciliteter, hvor de små kan øve sig på en bølgebane, to kasser og et spring.

Off-piste terræn i Maria Alm

For skiløbere og snowboardere, der ønsker at prøve kræfter med off-piste, er Maria Alm det rette sted. Terrænet er udfordrende og giver en unik mulighed for at opleve sneen på en ny og spændende måde. Maria Alm er dog ikke så vildt i forhold til off-piste som mange andre destinationer. Så du skal ikke tage hertil af den grund.

Königstouren er den mest kendt rute

Maria Alm, beliggende i hjertet af de østrigske alper, er det perfekte udgangspunkt for at tage på en uforglemmelig dags skirejse langs Königstouren, her er det en imponerende 32 km lang rute, der omfatter nogle af de bedste røde og blå pister i området. Med fem bjergtoppe, tre byer og en utrolig 6700 m af lodret terræn, er Königstour en sand skisafari. Det er en rute som kræver du har lidt erfaring, men man behøver bestemt ikke have haft flere uger på ski for at kunne nå d