De 7 bedste restauranter i Mayrhofen

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

At tage på skiferie til Mayrhofen er en utrolig oplevelse. Men når vi leder efter et godt sted at spise, ender mange af os med at bruge vores hårdt tjente penge på steder, der ikke ligefrem er det værd.

Skiferie til Mayrhofen, kan købes hos: Sunweb, Skiferie.dk, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Mayrhofen: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Mayrhofen: CheckYeti

Her er en liste over restauranter i Mayrhofen, der tilbyder mad i topklasse, ikke kun indenfor den høje ende af budget skalaen. Gør dig klar til at nyde et udvalg af traditionelle østrigske og internationale retter til en bred vifte af prisklasser.

El Toro Steak und Tapas

El Toro Steak und Tapas, Mayrhofen
De 7 bedste restauranter i Mayrhofen

Som navnet antyder, er El Toro Steak und Tapas et fantastisk spisested til aftensmaden, der tilbyder imponerende bøffer og spanske tapasbræt. Restauranten ligger i centrum af Mayrhofen og tilbyder et stort udvalg af traditionelle østrigske og internationale retter til en bred vifte af priser.

De langsomt tilberedte barbecue-ribs og det klæbrige, søde kød er præcis det comfort food-kick, du har brug for på en skiferie fyldt med masser af aktiviteter. Prøv denne restaurant, der ligger kun 6 minutters gang fra Penkenbahn-liften.

Schneekarhutte

Schneekarhütte, Mayrhofen
De 7 bedste restauranter i Mayrhofen

Med en 180-graders udsigt i fugleperspektiv over pisterne serverer Schneekarhutte restaurant traditionelle bjergfavoritter. Dette praktiske frokoststed ligger lige under Bergstation Gerent og er let at finde fra pisten. Dens karakteristiske pyramideform gør den nem at få øje på på vej ned til Penken. Ikke kun frokost, men Schneekarhutte er også tilgængelig for aftensmad samt overnatning. På grund af dens popularitet er det bedre at reservere et bord hos dem før frokosttid.

Brasserie Q

Brasserie Q, Mayrhofen
De 7 bedste restauranter i Mayrhofen

Leder du efter en nyere og mere varieret menu?

Besøg restauranten Brasserie Q, der ligger kun to minutter fra Penkenbahn. Denne restaurant ligger i byens centrum og er et lokkende alternativ til et afterski måltidet. Den varierede menu omfatter traditionelle tyrolske retter med moderne europæiske klassikere.

Sørg for, at du ikke går glip af desserten her. Du vil aldrig glemme den mandel-toppede æblestrudel.

Grillhofalm

Grillhofalm, Mayrhofen
De 7 bedste restauranter i Mayrhofen

Grillhofalm har et udvalg af klassisk østrigsk mad, der serveres i en træbeklædt bjerg restaurant, og er blandt de mest fremragende restauranter i Mayrhofen, hvor du i ro og mag kan nyde østrigske delikatesser. Den er effektivt placeret mellem en gruppe af fem skilifte og er en restaurant, hvis udvalg af hjemmelavede pizzaer gør den værd at prøve mindst én gang under din skiferie i Mayrhofen.

Kaiserschmarrn fra Grillhofalm er en delikatesse, der skal prøves. Selv om det er en bakkeservice restaurant (vær forberedt på kø), kan det også betale sig at servere selv her,det kan også betale. Udenfor er der et område med gyngende liggestole til rådighed for de besøgende, der leder efter et sted at nyde en kold stein i solen.

Restaurant Neue Post

Restaurant Neue Post, Mayrhofen