Skiferie i Ötztal

”Ötztal Super Skipass” er et større skiområde i Østrig som danner rammerne for 3 større områder og 3 mindre skiområder.
Ötztal har 6 skiområder, 2 steder hvor der er gletsjer ski. De 3 større skiområder er Sölden, Obergurgl-Hochgurl og Hochoetz-Kühtai. De 3 små områder er Vent, Gries og Niederthai.
Der er omkring 350 km pister, 85 lifter i områderne. 143 km langrendsspor. Der er flere kælkebaner, der er skøjtebane, der er wellness og swimmingpools/vandland ”Freizeit Arena Sölden” og ”Aqua Dome”, det er mulige at komme på kanefart eller is klatring. Der er også flere hiking ruter. Fitnesscenter ligger i ”Aqua Dome”, Der er indendørs tennisbane i ”Freizeit Arena”, Bowlingbane i Längenfeld og der er go-cart bane, golfsimulator og et indendørs golfcenter på over 700m2. Der kører selvfølgelig skibusser rundt i hele området, så det er nemt at komme fra sted til sted.

Antal pister i ötztal

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Sölden7 optimized
Sölden optimized
Sölden6 optimized
Sölden3 optimized

Priserne i Ötztal

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2250 DKK for en voksen. Det er liftkortet “Ötztal Super Skipass” Man kan bestille og se priserne på liftkort hos soelden.com.
sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK. Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK. Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Der er steder at leje i alle byerne.
food

Restauranter

Ötztal er et område der tæller 6 byer, hvor der er massere af spisesteder, de 3 mindre skisportssteder har ikke så mange som de 3 store områder.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Ötztal, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare. – Der er flere destinationer i Ötztal, disse links her er til Sölden. Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.
Sunweb normal
Trip tour sort
hotels.com logo
Booking.com logo
Skiferie.dk normal
snowtrex normall
Video fra Ötztal
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Ötztal
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam