Skiferie til Ramsau

Skiferie til Ramsau

Ramsau am Dachstein også ski som ”Ski Rittisberg” er et familieområdet, som er egnet til alle om man er ny eller erfaren på ski.

Skiferie til Ramsau, kan købes hos: Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Ramsau: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Ramsau: CheckYeti

Området går op til 1700 meters højde, derfor vil du også opleve at skiområdet er dækket godt til at snekanoner for at sikre en så lang sæson som muligt. Priserne i området er helt fair.

Ramsau am Dachstein byder på 23 km pister, 10 lifter, gode sneforhold grundet Dachstein gletsjeren. Der er en fun slope hvor der er sat figure osv op, som kan være sjovt for børnene.

6,5 km lang kælkebane bemærk dog at de kun holder åbnet 3 dage om ugen som er tirsdag, onsdag og fredag fra 19:00 – 22:00, 220 km langrendsspor.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.