Skiferie til Reiteralm

Reiteralm er en del af Schladming-Dachstein, områder hedder også Reiteralm i Schladming.
Området er en størrelse hvor hele familien kan udfolde sig og blive bedre skiløbere. Der er 123 km pister i forskellige sværhedsgrader, der er skiskoler, der er skilærer der kan lejes for fornuftige penge, der er ”XXL Funslope” i Hauser Kaibling og en kæmpe stor funpark i Planai.
Reiteralm byder på lange og brede pister hvor der er plads til alle, der er god snesikkerhed helt frem til påske. ”Reiteralm Skimovie” er et sted der kan optage dig men du køre, det skal man da prøve når man er her.

Reiteralm Ski Crosspark, der er 2 spor, 750 meter land, det ene spor er for familier det andet spor er til atleter, der er hop og sving osv, der gør det kan være lidt af en sjov udfordring at tage på ski cross tur.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Reiteralm

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Reiteralm optimized
Reiteralm1 optimized
Reiteralm2 optimized
Reiteralm3 optimized

Priserne i Reiteralm

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos schladming-dachstein.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du leje på siden her eller se priserne, intersportrent.at.

food

Restauranter

Reiteralm byder på flere spisesteder, der ligger dog lidt mellem dem. Men der er, Mühlstodl Reiteralm, Holzeralm, Lena-Alm, Jagastüberl og Sautrogalm. Derudover der massere af hoteller i området.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Reiteralm, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

hotels.com logo
Booking.com logo
onlineski.dk
snowtrex normall
Sunweb normal
Video fra Reiteralm
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Reiteralm
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam