Skiferie til Saalbach

Saalbach er en meget kendt skiferiedestination blandt danskerne. Saalbach har noget for alle og derfor tager man danskere hertil.

Der er pister for alle niveauer om man er en erfaren skiløber eller ny på ski, der er massere af skiskoler og det er også muligt at finde danske skilærer i byen.

Skicircus som danner rammerne for Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn har med sine 270 km pister og 70 lifter, massere af funslopes, funparker og massere af freeide ski alt hvad man skal bruge for at få en klasse skiferie på ski eller snowboard.

For børnene er der lavet områder til dem, hvor der er skruet op for hygge og ned for farten så de kan lære at stå på ski på en hyggelig måde. Der er også muligheder uden for pisterne hvor der er flere aktiviteter til de små, der er snowtubing og skøjte løb og meget andet.

Der er i Saalbach/Hinterglemm mere en 50 restauranter og barer hvor man med 1000% sikkerhed kan få noget jäger og en god klassisk weinersnitzel. Der er god mad i området også til mindre børn.

Er man taget til Saalbach, så skal man også på afterski. Saalbach-Hinterglemm er kendt for deres diskotekter, barer og afterskisteder, hvor mange afslutter deres dage på ski. Der er blandt andet ”Hinterhag Alm” som er det mest kendte og meste besøgte af det. Det er et must når man tager til Saalbach.

Saalbach har massere af gode hoteller, hvor der blandt andet er swimmingpool, sauna, wellness og andet godt. Der er også lejligheder der kan lejes til fornuftige priser. Jeg vil sige tager man på skiferie for at drikke og tage på afterski, så er Saalbach et af de steder hvor man virkelig kan få lov til at give den gas.

Liftkortet man køber hedder ”Ski Alpin Card”. Udover at man har adgang til Saalbach området, så har man også adgang til Zell am See og Kitzsteinhorn. Det gør at man har 408 km pister og 121 lifter til at stå på, med det sagt, så kan du stå på nye pister hverdag i 6 dage uden at nå at prøve dem alle.

Ski Alpin Card, danner rammerne for Fieberbrunn, Hinterglemm, Kaprun, Kitzsteinhorn, Leogang, Saalbach og Zell am See.

Antal pister i Saalbach

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Saalbach1 optimized
Saalbach2 optimized
Saalbach8 optimized
Saalbach4 optimized

Priserne i Saalbach

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2180 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Super Alpin Ski”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos saalbach.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på Skiset.dk

food

Restauranter

I Saalbach er der mange restauranter, der er blandt andet, Del Rossi, La Trattoria, Schattbergstube, Soul House Hinterhag Alm, Montana Royal Alpin Club og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Saalbach, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Sunweb normal
Skilink
Slopestar
Hoejmark Rejser
hotels.com logo
dansk bilferie logo
Booking.com logo
snowtrex normall
Skiferie.dk normal
Thinggaard normal
Video fra Saalbach
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Saalbach
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam