5 Bedste afterskisteder i Saalbach

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Gennem mange år har Saalbach-Hinterglemm været en af de mest populære afterski destinationer i Europa. Med et bredt udvalg af afterskibarer og paraplybarer, der har åbent hele dagen og nogle natten, er du sikker på at få pulsen op, hvis ikke de sorte pister har givet dig sved på pandne. Disse barer ligger smukt placeret ved pisterne samt nede i byen og er her for at servere dig lækre måltider og drikkevarer, der forbedrer din oplevelse på alle mulige måder i Saalbach.

Skiferie til Saalbach, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Saalbach: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Saalbach: CheckYeti

Hinterhag Alm

Lige ved pisterne ligger Hinterhag Alm afterskistedet – et af de mest unikke steder i området, og det byder på en vidunderlig atmosfære. Kombineret med sjove aktiviteter, der fortsætter aftenen igennem, så du kan tage fat på dansen eller bare læne dig tilbage og nyde livemusikken med en kold i hånden. Stedet er nu en tradition, der startede tilbage i 1976. Hinterhag Alm, er et must visit.

Højdepunkter:

● Åbent fra kl. 11 til 19.30.

● Varme måltider serveres fra kl. 11 til 14.30.

● Live musik session fra 16:00 til 19:00.

http://www.hinterhag.at/

Goabstall

Ved siden af Reiterkogelabfahrt-pisten ligger Gobstall. Et festligt afterskisted, der aldrig svigter. Festscenen her er stort set på sit højeste hver eneste dag. Her kan du få en sjov slutning på dagen og fortsætte med at feste til langt ud på natten. Du kan tage hen til stedet lige efter du har stået på ski ned ad pisten, da der er masser af plads til at hænge dit udstyr op og komme i feststemning. Om dagen byder restauranten på et stort udvalg af lokale og internationale retter, hvilket gør den til et fint valg for familier.

Højdepunkter:

● Kun åben i vintersæsonen.

● Stedet lukker først kl. 02:00

● Reservation er påkrævet for store grupper.

● Drinks starter fra 3,50 euro.

https://www.goasstall.com/

EVA,Alm – Saalbach

EVA,Alm Apres-Ski baren ligger i centrum af Saalbach by i ca. 1008 meters højde over havet. Med en chill og livlig stemning kan du afslutte din dag, med højt humør. Når du er færdig med at erobre pisterne, kan du tage over til EVA,Alm for at få en drink og en god bid mad. Her vil du opleve folk, der kommer og går hele dagen, da travlheden aldrig stopper.

Restauranten og stedet er en del af EVA Hotels.

Højdepunkter:

● Åbent hver dag fra kl. 11.00.

● En komplet menu med mad og drikkevarer.

● Live musik hver tirsdag og fredag i juli og august.

https://www.evahotels.com/de/alm

Enzianhütte

Et fantastisk valg for enhver afterskientusiast, Enzianhütte byder på en dæmpet og festlig stemning hele dagen og natten. Den ligger ved siden af F8 og er placeret kun få meter over Doischbergbahn-liftens basestation. Med livemusik på udvalgte dage, hvor afterski-festen tager til.

Højdepunkter:

● Paraplybarer er åbne hele dagen.

● Rustikke og alligevel moderne omgivelser.

● Tilbyder et stort udvalg af drikkevarer.

https://www.enzianhuette.net/

Hochwart Tenne

Hochwart Tenne ligger ved Schönleitenbahn-liftens grundstation i Vorderglemm. Med nem adgang er afterskistedet er det en lokal favorit og er almindeligvis fyldt med mennesker. Her kan du nyde din dag i solen eller en dejlig aften med lækker mad og god musik.

Højdepunkter:

● Drinks starter fra 5 euro.

● Live musik på alternative dage.

https://www.facebook.com/HochwartTenne/

Værd at vide hvis man er i eller skal til Saalbach: