Skiudlejning & Skibutikker i Saalbach
Jesper S.
on december 19, 2022

Skiløb i Saalbach-Hinterglemm er en oplevelse man skal have i livet, hvis man er til skiferie. Med over 400 km af præparerede pister, glitrende bjerge og betagende natur har dette fantastiske skiområde noget at tilbyde til skiløbere på alle niveauer. Uanset om du er en ivrig skiløber eller en person, der foretrækker den fredfyldte langrend, så er der masser af spor at udforske i området her.

Hvis du er på udkig efter en mere familie skiferie, kan du finde masser af hyggelige hytter og charmerende chalets overnatningssteder, som er den perfekte basecamp for dine alpeeventyr. Når en eventyrlig, men trættende dag er slut, er der intet bedre end at varme sig op med en dampende varm æblestrudel ved pejsen sammen med venner og familie.

Men for at du kan få den bedste oplevelse af Saalbach, kræver det at du har det bedste skiudstyr til dit niveau. Derfor kigger vi herunder på skibutikker, hvor du kan leje eller købe nyt skigrej.

SKIFÜRST

Hos SKIFÜRST finder du et omfattende udvalg af ski- og boardmodeller, der er noget til alle niveauer af erfaring og færdigheder på pisterne. Uanset om du er en erfaren skiløber eller lige begyndt, kan du leje udstyr af højeste kvalitet til overkommelige priser, og du kan spare op til 20 % ved online booking. Hvis du er vild med dit udstyr og ønsker at købe det efter at have afprøvet det, bør det ikke noget problem – til en skarp pris.

Hos SKIFÜRST kan du også til enhver tid skifte model inden for samme kategori uden beregning. Uanset om du har brug for nye ski til mere udfordrende terræn eller et andet snowboard til at cruise gennem puddersne, kan deres kyndige personale hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for. Desuden tilbyder de gratis skiudlejning til børn under 10 år, når forældre lejer deres udstyr hos dem. Som om det ikke er nok, behandles alle ski og snowboards med en high-end skiservice – herunder voksning og tuning – så de garanteret yder deres bedste hver gang, du tager ud på pisterne.

Så det kan give rigtig god mening hvis man er afsted som familie at vælge den her skibutik, og booke online så har i mere til restauranterne i Saalbach.

https://www.rentaski-saalbach.at/en/

Brundl Sports

Når du skal til Saalbach-Hinterglemm for at opleve episk skiløb, kan du leje alt dit udstyr hos Brundl Sport. Denne one-stop-shop tilbyder et stort udvalg af alt, hvad du har brug for, lige fra ski/snowboardstøvler og skibriller til stave og snowboards. Deres service er ikke til at tage fejl. Selv om du er en erfaren snowboarder eller skier eller du måske lige er begyndt på pisterne, vil deres venlige og kyndige personale hjælpe dig med at finde det perfekte udstyr af ting, du har brug for, så du kan få mest muligt ud af din skioplevelse.

https://www.bruendl.at/en/locations/saalbach

INTERSPORT BREITFUSS

INTERSPORT BREITFUSS er den rette butik, når det gælder leje af kvalitetsskiudstyr i Saalbach-Hinterglemm til gode priser. De tilbyder et alsidigt udvalg af servicetjenester, såsom voksning og slibning af skikanter og støvlepasning, men de tilbyder også 10 % rabat på online booking af alt deres skiudstyr. Uanset om du har brug for nye skistøvler, boards eller andet snowboard/skiudstyr, så har INTERSPORT BREITFUSS alt, hvad du har brug for. Deres forpligtelse til høj kvalitet og ekspertise gør dem til det perfekte valg for skiløbere, der ønsker den bedst mulige oplevelse på pisterne. Så hvis du er på udkig efter udstyr i topklasse til en uovertruffen pris, skal du ikke lede længere end til INTERSPORT BREITFUSS.

https://www.sport-breitfuss.at/en/

SPORT HAGLEITNER

Uanset om du er en erfaren vintersportsentusiast eller en, der lige er begyndt eller måske skal på sin første skiferie, kan det være et stort besvær at administrere det at skulle købe eller blive klog på nyt udstyr. Det kan være tidskrævende og besværligt at skulle med bringe dine ski, støvler og stave, hver gang du tager på skiferie, for ikke at nævne det dyre i forhold til første gangs køb at et sæt, det løber hurtigt op i 6-10.000 kr. hvis du skal have det nyeste på markedet, herudover er der transport af grej som kræver du køber en skitaske, dyrer flybilletter skal i have det i bilen kan i kun være 2-3 personer eller du skal have købt en tagboks. Men med SPORT HAGLEITNER hører alt dette fortiden til. Denne betroede butik er det perfekte sted at leje skiudstyr i Saalbach-Hinterglemm. De tilbyder førsteklasses udstyr fra topmærker som Atomic, Völkl og Nordica, hvilket sikrer, at dine lejede ski altid vil være velholdte og i god stand. Og hvis du nogensinde får lyst til at prøve noget andet i løbet af din lejeperiode – f.eks. ved at skifte fra ski til et snowboard – gør de det nemt med gratis udstyrsovergangsservice.

https://www.sporthagleitner.com/en/ski-rental/

SPORT 2000

Et fantastisk sted at leje skiudstyr i Saalbach-Hinterglemm er SPORT 2000, og det er helt sikkert et sted, du skal tjekke ud. Ikke alene tilbyder de store rabatter på onlinebookinger, men deres udlejningsudvalg er moderne og stort sortiment. Uanset om du har brug for udstyr til en hurtig dagstur eller ønsker at leje alt det nødvendige til en hel uge, har SPORT 2000 det, du har brug for. Og med et team af erfarne specialister og udstyrseksperter i butikken kan du stole på, at dit lejede ski/snowboardudstyr vil være af høj kvalitet og passe til dine behov.

https://www.sport2000rent.com/en/skirental/destinations/austria/salzburg/saalbach

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Valle d'Aosta
jan 10 2023

Valle d’Aosta – Italiens bedste skiområder

Aosta den mindste region i hele Italien, både målt på størrelse og indbyggere. Men det...
Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...
Skiferie i uge 15
okt 22 2022

Skiferie i uge 15

Skiferie i uge 15 Skisæsonen nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at det...
Skiferie i uge 6
okt 22 2022

Skiferie i uge 6

Godt at vide om skiferie i uge 6 Uge 6 er det perfekte tidspunkt til at tage på skiferie...
Skiferie i uge 14
okt 16 2022

Skiferie i uge 14

Skiferie i uge 14 Nu hvor vinteren endelig er ved at gå på hæld, ser mange mennesker...
Skiferie i uge 13
okt 16 2022

Skiferie i uge 13

Vores bud på en skiferie i uge 13 Der er noget helt specielt ved Avoriaz. Måske er det...
Skiferie i uge 12
okt 16 2022

Skiferie i uge 12

Skiferie i uge 12 Vi har taget et kig på destinationer som passer godt til en skiferie i...
Skiferie i uge 11
okt 15 2022

Skiferie i uge 11

Skiferie i uge 11, alt du skal vide Uge 11, så er vi ved at være i den side uge i marts,...
Skiferie i uge 10
okt 15 2022

Skiferie i uge 10

Den perfekte skiferie i uge 10 Er du i tvivl om du kan tage på skiferie i uge 10, så kan...
Skiferie i uge 9
okt 15 2022

Skiferie i uge 9

Skiferie i uge 9, alt du skal vide Hvis du er på udkig efter en skiferie, der ikke...
Skiferie i uge 5
okt 15 2022

Skiferie i uge 5

Uge 5 måske den perfekte uge til skiferien Ifølge nogle er uge 5 den perfekte uge til at...
Skiferie i uge 4
okt 15 2022

Skiferie i uge 4

Fordele ved at tage på skiferie i uge 4 En af de fantastiske ting ved skiløb er, at det...
Skiferie i uge 3
okt 15 2022

Skiferie i uge 3

De bedste skisportssteder til en uge 3 ferie i Europa Det er den tid på året igen. Tid...
Skiferie i uge 2
okt 15 2022

Skiferie i uge 2

Bedste skiområder til skitur i uge 2 Hvis du planlægger en skiferie, og du de bedste...
Skiferie i uge 1
okt 15 2022

Skiferie i uge 1

5 grunde til at tage på skiferie i uge 1 Skisæsonen er over os, og det betyder, at det...
okt 14 2022

Sådan vælger du den perfekte skijakke

Sådan vælger du den perfekte skijakke Vintersæsonen nærmer sig, og det er tid til at...
Skiferie i uge 52
aug 15 2022

Skiferie i uge 52

Skiferie i uge 52 / Nytår En skiferie er den perfekte måde at fejre nytåret på. Der er...
Skiferie i uge 51
aug 15 2022

Skiferie i uge 51 / Julen

Skiferie i uge 51 / Juleferien En skiferie er den perfekte måde at fejre julen på. Der...