Skiferie til Scheffau

Skiferie til Scheffau

Scheffau som er en del af SkiWelt området, har et af de mest rene bjerge i Tyrol.

Skiferie til Scheffau, kan købes hos:  Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Scheffau: Alpinresorts

Skiskole i Scheffau: CheckYeti

Området byder på en unik oplevelse hvis man gerne vil ud og stå på langrendsski.

SkiWelf Scheffau byder på ski for hele familien, der er blå nemme pist helt op til de sorte stejle pister, der er også noget offpist i området som flere erfarne skiløbere benytter.

”Snow Pirates Kids Club” er en skiskole / et skiområde for 0-4 år, området er med figure og bånd til at trække en det lille stykke op.

”Ski Movie Route” Piste nr. 66 som er en fart rute hvor man køre slalom og kan vælge at blive optaget på vej ned af, det giver en meget personlig oplevelse man kan tage med hjem fra skiferien.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Scheffau.

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, danner rammerne for Brixen Im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll og Westendorf. Hele skiområdet har 284 km pister, hvor der er blå, røde og sorte pister samt offpist router. Der er 90 lifter til at dække området. I hele området er der 81 skirestauranter og afterski steder, der er en hver 3,3 km. SkiWelt råder over 1700 snekanoner som altså kan dække 229 km ud af de 229 km pister. Der er flere kælke baner i området som mange benytter når pisterne lukker.