Skiferie i Skiwelt

SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, danner rammerne for Brixen Im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Scheffau, Söll og Westendorf. Hele skiområdet har 284 km pister, hvor der er blå, røde og sorte pister samt offpist router. Der er 90 lifter til at dække området. I hele området er der 81 skirestauranter og afterski steder, der er en hver 3,3 km. SkiWelt råder over 1700 snekanoner som altså kan dække 229 km ud af de 229 km pister. Der er flere kælke baner i området som mange benytter når pisterne lukker.

Hvis disse ikke er nok, kan du tage en direkte skibus til Kitzbühel. Når du er på vej til Kitz er det bedst at tage turen i bil eller skibus – da det kan hjælpe dig med at spare en masse tid. Derudover skal du bruge et Kitzbühel- eller Salzburg Super Ski Pass.

SkiWelt har lifte, der er hurtige som gør det nemt at komme rundt i området – mest fordi der selv i højsæsonen aldrig er lang kø. Den højeste bjergrestaurant er i 1829m og er Hohe Salve, og 1957m på Gampenkogel landsbyer. Når du kigger rundt på skiområdet, vil du finde det meste skiløb i 600 til 800 meter over havets overflade. Det er en relativt lav højde, hvilket betyder du på varme dage vil opleve slushpletter – især når solen er fremme, specielt sent på sæsonen.

Skiwelt Wilder Kaiser Brixental Freeride- og terrænparker

Du vil blive glædeligt overrasket over at opleve, at der er et stort antal freeride muligheder i SkiWelt. Der er områder omkring Hohe Salve – lifte 42 og 22. Derudover er der en række skiløjper, der ikke er godt præpareret og er markeret med req-kvadrater på de fleste kort. Desuden tilbyder Westendorf interessante ruter omkring Talkaser-området. Du skal dog komme derhen lige efter et snefald, ellers bliver den kørt op på kryds og tværs. Selv om offpiste-skiløb kan være farligt, vil ingen genere dig, så længe du tager dine forholdsregler og sørger for, at hverken du eller andre kommer til skade undervejs, samt du har det rigtige udstyr.

Desuden er der tre små snowparks og en stor park i SkiWelt. Ellmau park ligger nær lift 99 og byder på to mellemstore kickers, bokse, rails og endda et picnicbord. Soll snow park er forholdsvis lille og tilbyder tre mellemstore kickers og et par andre elementer. Når det er sagt, mens der ikke er nogen slæbelifte reserveret til freestylere, men du kan tage en gondol. Westendorf har to terrænparker, en lille og en ordentlig en, kaldet Big Playground. Big Playground ligger i nærheden af lift nummer 119 og tilbyder alle elementer i forskellige størrelser.

Sådan kommer du til SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

Den nærmeste lufthavn er Innsbruck Lufthavn, som ligger præcis 80 km fra centrum. Det vil tage dig ca. en time at komme til lufthavnen. Hvorimod Salzburg Lufthavn ligger 131 km væk, og det tager dig halvanden time at komme dertil. Den fjerneste er München lufthavn, som ligger 150 km væk, og det kan tage dig fra 1 time og 30 minutter til 2 timer afhængigt af trafikken.

Den anden transportform er den lokale togstation. Der er en togstation i Hopfgarten, Brizen og Westendorf, men de er ikke forbundet med nogen større byer i Europa. Den nærmeste station med direkte adgang ud af Østrig ligger i Kufstein, 25 minutters kørsel i bil. Den anden mulighed er Worgl, en 15-minutters biltur med et særtog kl. 3.04 om natten, der kører direkte til London. Toget stopper i Bruxelles og Collagen. Ankomst kl. 8.30 om morgenen.

En anden transportform er at køre til stedet, idet man skal huske på, at der de fleste steder ikke er ski-in og ski-out hoteller i Østrig. Så du kan komme rundt uden at opleve nogen problemer. Derudover giver det dig mulighed for at udforske området og tage så meget som muligt ind. Du får smukke naturskønne udsigter, mens du drager fuld fordel af Østrigs spektakulære motorvej.

Hvor skal man bo når man er i Skiwelt Wilder Kaiser Brixental?

At vælge det rigtige sted at bo kan gøre hele forskellen, og derfor foreslår vi, at du kigger dig lidt omkring, før du beslutter dig for et sted. Da der er et bredt udvalg af muligheder, får du mulighed for at liste dine must-haves op og matche noget, der fungerer godt inden for dit budget.

Det ideelle sted uden mulighed for ski-in og ski-out ville være i nærheden af en skilift eller en shuttlebusservice. For dem, der kører i bil, foreslår vi, at du vælger et sted, der tilbyder gratis parkering i nærheden af gondolstationen.

Spisning og afterski i SkiWelt Wilder Kaiser Brixental

Enhver lille landsby tilbyder dig et bredt udvalg af valgmuligheder, når det kommer til mad og drikkevarer. Med et utal af restauranter, barer, pubber og caféer at vælge imellem kan du nemt prøve et nyt sted hver dag. Vi foreslår, at du vælger et andet sted hver gang og tager så meget af kulturen og stemningen som muligt ind.

Det bedste ved landsbyerne er, at de fleste af dem ligger tæt sammen, så alle større restauranter, cafeer, pubber og barer ligger inden for gåafstand. På den måde kan du nemt tage et kig rundt og vælge et sted, der passer til din smag.

Antal pister i Skiwelt

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Westendorf4 optimized
Söll optimized
Scheffau optimized
Kelchsau1 optimized

Priserne i SkiWelt

ski

Pris på Liftkort "Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental"

6 dages liftkort koster 2.680 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 2.010 DKK for et barn født mellem 2004-2006.

6 dages liftkort koster 1.340 DKK for et barn født mellem 2007-2016.

Man kan bestille på Skiwelt.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan se steder i hele “SkiWelt” området her, skiwelt.at.

food

Restauranter

Det er et større område og derfor vil det være forskelligt alt efter hvor man er, men Auf da Mühle, Brenneralm, Schulhaus og Kummerer Alm er meget kendte.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til SkiWelt, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Thinggaard normal
dansk bilferie logo
skiferie.dk
hotels.com logo
onlineski.dk
Sunweb normal
Trip tour sort
Booking.com logo
snowtrex normall
agoda
Video fra Skiwelt
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til SkiWelt

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved SkiWelt?

Det ligger ikke meget mere end en time fra München, der er 270 km pist, der er over 70 bjerge der er mere end 3000 meter højde. Deudover er der mere end 80 bjergrestauranter i hele området.

Hvornår er der aftenskiløb i SkiWelt?

Aftenskiløbet er Söll, og her er 10 km pist. Fra 18:30 til 21:45. Det er dog ikke inkluderet i liftkortet.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra SkiWelt
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam