Skiferie til St. Anton

Skiferie til St. ANton

Garanteret sne og fremragende pisteforhold er stadigt de pålidelige kendetegn ved Østrigs største sammenhængende skisportssted. Ski Arlberg, som omfatter landsbyerne St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech, Zürs, Warth og Schröcken, området består af mere end 300 km markerede pister og 200 km off-piste. De 87 topmoderne lifter og gondoler har højeste standarder inden for sikkerhed, komfort og effektivitet. Regionen er også et grundlæggende medlem af ‘Best of the Alps’, kvalitetsforeningen for 13 af de mest berømte alpine destinationer.

Skiferie til St. Anton, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i St. Anton: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i St. Anton: CheckYeti

Familie skiløb i St. Anton

Skiløbsglæden opstår hos de små med Hoppl-haren. I St. Anton am Arlberg har børnene deres eget skiområde.

St. Anton am Arlberg er en skiferiedestination for hele familien, børnene er meget velkomne her og skiskolerne er super gode og har mange danske skiinstruktører. Fra 3-årsalderen er de klar til at erobre pisterne og komme på skiskole. Takket være det omfattende tilbud til de små, nyder forældre den maksimale frihed og skiløbsglæde ved at kunne aflevere dem her i sikre hænder og drage ud på pisterne med ro i sjælen. For de yngste er der et særlig billigt liftkort kaldet ‘Sneemand’.

Skiskole i St. Anton am Arlberg

‘Hare Hoppl’ eller Hase-haren ”skilære” tager børnene i Ski School Arlberg til næste niveau. Deres træning vejleder de små gennem børneverdenen af skiløb. Børnene drager også fordel af et område med specielt udviklet læringshjælpemidler, der gør læring og sjovt at stå på ski uden mor og far.

‘Kikiklubben’ er navnet på børnenes på Skiskolen St. Anton. Der er ingen kedelige stunder her, så dine børn garanteres en begivenhedsrig skiferieoplevelse i Alperne.

Skiløbet i St. Anton

Når man taler om skiferie i Østrig, er St. Anton en af de første destinationer, der kommer i tankerne. Med det ekspansive terræn, moderne faciliteter og unikke charme er det ingen overraskelse, at Ski Arlberg er kendt som et af de bedste skisportssteder i verden.

Skiløb for alle niveauer

Uanset om man er nybegynder eller erfaren, tilbyder Ski Arlberg en lang række oplevelser, der passer til dit niveau og dine præferencer. Med over 300 km markerede pister og 200 km off-piste, er her noget for enhver smag.

Høj standard af sikkerhed og komfort

De moderne lifter og gondoler sikrer, at du får mest muligt tid på pisterne. Kvalitets faciliteter er designet til at give den højeste standard inden for sikkerhed, komfort og effektivitet, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – skiløbet.

Begyndere i St. Anton

St. Anton har erfarne skiinstruktører, der med kompetent undervisning og moderne metoder vil hjælpe dig sikkert gennem skiløbets grundlæggende teknikker. Børnebakkerne er strategisk placeret i Nasserein, kun 5 minutters gang fra centrum, hvilket gør det nemt og bekvemt for familier med små skiløbere. At tage på skiskole er bestemt ikke en skam, det er nemmere at lære at stå på ski gennem en skiskole, frem for bagefter når du har lært det selv at skulle justere på teknik og din krops holdning.

Let erfarne i St. Anton

St. Anton byder på et væld af blå og røde pister på Galzig og Gampen. Det er pister der er ideelle for dem, der ønsker at udfordre sig selv lidt mere, men stadig foretrækker sikre og knap så stejle pister. For de mere øvede skiløbere er de udfordrende pister fra Valluga et must. Rendl er det perfekte valg for en rolig og let start på ferien.

Skisafari over til St. Christoph og Stuben er en oplevelse, hvis man er lidt erfaren på ski, ligesom en dag på “The White Ring” i Lech og Zürs er et absolut must.

Øvede Skiløbere

St. Anton er et sandt paradis for den dristige skiløber med de mange stejle, udfordrende sorte pister og dybe off-piste områder. Prøv Kandahar pisten fra Kapall til landsbyen, eller tag en tur på de ujævne off-piste ruter, der fører ned fra Kapall.

Snowboarding i St. Anton

Snowboardere vil sætte pris på de mange åbne pister og snowboardparken på Rendl, hvor der er rig mulighed for at udfordre sig selv og prøve nye tricks. Herudover er der ikke ret mange ”flade” stykker, som er irriterende for snowboardere.

St Anton – Off-Piste, backcountry & skitouring

St. Anton er berømt for sine mange og varierede off-piste områder. De 200 km markerede off-piste områder er lavinesikret. Vi anbefaler altid man booker en guide, hvis man vil ud og opleve backcountry, da det kan være farligt. Dernæst skal man selvfølgelig have de rigtige udstyr til det.

St Anton’s hovedattraktioner

St Anton tiltrækker rigtig mange øvede skiløbere med de præparerede pister, hvor der er god fart på og off-piste terrænet i de pulverfyldte høje bowls og de øvre dale under Valluga og Schindler Spitze over St Christoph.

Vallugas mindre top, Vallugagrat på 2.650 m, er det højeste punkt, der er tilgængeligt for skiløbere og snowboardere uden en lokal guide, guideledsagede eksperter og hikere kan tage den sidste lille gondollift for at ankomme op til Vallugas top på 2.811 m, hvorfra der er off-piste ruter ned til byen Zurs i den nærliggende dal by.

Når man ikke er på pisterne er der ”Arl.rock” som er en hal hvor der er klatre væge, i samme hal er der også tennis og squash baner, der er også ”Arl.park” hvor der er en indendørs trampolin park, der er Arlberg Escapes, 4 bowlingbaner, man kan prøve Paragliding, der er flere gode kælkebaner, skøjte bane, kanefart, svømmehal og wellness hoteller, der er ”Arlberg Wellcom” som alle kan benytte.

St Anton: Over 70 restauranter og caféer

St Anton er en kulinarisk oplevelse, der byder på over 70 caféer og restauranter i hele området. Fra lette snacks til traditionelle Tyrolske retter og international mad som mexicansk, indisk, amerikansk og japansk, kan St Anton tilfredsstille enhver madelsker.

Bodega

Kan man ikke beslutte, hvad man skal spise? Så besøg den charmerende lille restaurant, Bodega, og del et udvalg af tapas – skyllet ned med rigelig sangria eller et godt glas vin. Bodega er kendt for sin hyggelige atmosfære, der giver et afslappende pusterum fra de pisterne.

Happy Valley Steakhouse på Anthony’s Hotel

Happy Valley Steakhouse i Anthony’s Hotel er en moderne amerikansk sportsbar. Her serveres saftige steaks, burgere og ribs, som vil tilfredsstille enhver kødelsker. Med sin sporty atmosfære og store skærme, er det det perfekte sted at slappe af efter en lang dag på pisterne.

Skiing Buddha

Hos Skiing Buddha kan du slappe af i moderne omgivelser og få autentisk Thai-mad som Pad Thai og grøn karry. Det er et friskt alternativ til den østrigske mad som man får mange andre steder. Med et indbydende miljø og lækker mad, er Skiing Buddha det perfekte sted at opleve asiatisk gastronomi i St Anton.

Der Grieswirt

Der Grieswirt er et af de bedste steder at prøve lokale retter i traditionel Østrigsk stil. Stanzertaler suppen er en god start, og vildthovedretterne er særligt populære. Dagens ret er altid et godt valg. Med den rustikke charme og velsmagende retter, er Der Grieswirt et must-visit.

Hazienda i M3 Hotel

Hazienda i M3 Hotel har ry for nogle af de bedste retter i byen, især deres steaks. Du kan afslutte med desserten Best of Valrhona Chocolate, eller ostesmagningen for to. Hazienda garanterer en kulinarisk oplevelse, der kombinerer kvalitet med finesse.

The Museum

The Museum er bygget i 1912, og fungerer som et museum om dagen og en restaurant om aftenen. Her kan du få lokale specialiteter i jagtstuen, biblioteket eller pejse-loungen.

St. Anton: Afterski

St. Anton er kendt langt ud over Østrigs grænser for det livlige natteliv. Med et bredt udvalg af barer og natklubber, der appellerer til enhver musiksmag, er Sankt Anton altså stedet for dem som tager på skiferie for afterski.

Mooserwirt

Mooserwirt er blandt de mest berømte afterskibarer i Europa. Det siges, at de her serverer mere øl om dagen end nogen anden bar i Østrig. Her forventes det, at man danser på bordene, skåler med de andre du ikke kender og suger den energiske atmosfære til dig. Med sit det store udvalg af øl og cocktails, er det et must-visit sted, når du er i St. Anton.

Krazy Kanguruh

Krazy Kanguruh, en bjerghytte på pisten som ligger ned fra Gampen, er kendt for at servere lækker mad i løbet af dagen, efterfulgt af drikkevarer og høj musik fra kl. 16. Krazy Kanguruh er en af de ældste barer på bjerget og har en ubestridelig charme, der trækker skiløbere og snowboardere.

Piccadilly’s

Piccadilly’s er en af de eneste après-ski steder i St. Anton, der har en virkelig autentisk pub-atmosfære. Folk på vej hjem fra pisterne lokkes man af den pulserende live musik, der fylder baren om aftenen. Piccadilly’s er stedet at være, hvis man er ude efter en fantastisk aften med vennerne.

Bobo’s

Bobo’s er en kombination af en restaurant, bar og natklub. Hvis man har lyst til at synge karaoke, så er Bobo’s stedet. Med garanti for en sjov aften, kan du opleve en atmosfære, der er ulig noget andet sted i St. Anton her.

Underground on the Piste

Underground on the Piste er en hyggelig bar med et akustisk band, der underholder skiløbere, mens de nyder en øl eller to. Den rustikke indretning og det venlige personale gør denne bar til et populært sted for både lokale og turister.

Bedste Hoteller i St. Anton

St. Anton er kendt for sit enestående skiløb, det skønne landskab og den charmerende østrigske gæstfrihed. Her har vi udvalgt fire af de mest fremragende hoteller, som tilbyder en unik blanding af luksus og komfort.

Himmlhof

Himmlhof er et lækkert hotel beliggende i hjertet af Sankt Anton. Dette hotel er et perfekt eksempel på traditionel tyrolsk arkitektur og giver gæster en autentisk alpin oplevelse. Fra Himmlhof er der kun en tre minutters gang til gondolerne og togstationen, hvilket gør det til et ideelt sted for skiløbere.

Hotellet har også skiopbevaring, et hammam, en sauna, en swimmingpool samt et spa- og wellness-center, der tilbyder forskellige afslappende behandlinger.

Pepis Skihotel

Pepis Skihotel ligger i centrum af St. Anton am Arlberg, lige over for den nye Rendl lift og kun 100 meter fra Galzig liften. Denne centrale beliggenhed betyder, at gæsterne har nem adgang til byens pulserende liv, herunder et væld af restauranter og afterskisteder, kun 200 meter fra hotellet.

Hotellet har også ski-in/ski-out faciliteter, hvilket giver skiløbere mulighed for at starte og slutte deres dag lige ved hotellets dør, det gør jo man ikke skal gå med ens skigrej.

Hotel Gletscherblick

Hotel Gletscherblick er et fire-stjernet hotel, bygget i traditionel alpin stil. Det ligger i St. Jakob, kun 900 meter fra Nassereinbahn-liften. De gratis skibusser stopper lige udenfor hotellet og tager en direkte til lifterne på bare fire minutter.

Hotellet har skiopbevaring, mulighed for at købe liftkort på stedet, hammam, sauna, swimmingpool og et spa- og wellness-center.

PETE – Alpine Boutique Hotel

PETE – Alpine Boutique Hotel ligger midt i Sankt Anton, kun 250 meter fra Arlberg Ski Area. Hotellet der er gratis WiFi og et skiopbevaringsrum med skistøvletørrer. Besøgende på PETE kan også drage fordel af gratis privat parkering, som ligger 350 meter fra ejendommen. Skibusstoppestedet ligger 350 meter væk, og der er 500 meter til en golfbane om sommeren.

Faciliteterne på PETE – Alpine Boutique Hotel omfatter ski-in/ski-out, skiopbevaring, mulighed for at købe liftkort på stedet samt et spa- og wellness-center.

Ski Arlberg, et større skiområde i Østrig som danner rammerne for St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech – Zürs, Warth – Schröcken.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i St. Anton:

Antal pister i st. anton

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

St.Anton optimized
St.Anton3 optimized
St.Anton1 optimized
St.Anton2 optimized

Priserne i St. Anton

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2335 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Arlberger”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos stantonamarlberg.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i St. Anton, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Der er et hav af spisesteder i St. Anton, der er blandt andet Fuhrmannstube, Hazienda, Skiing Buddha, Galzig Bistrobar, Maximilian, Anthony’s Pizzeria & Pub og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Arlberger St. Anton, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Skilink
Slopestar
skiferie.dk
Sunweb normal
Hoejmark Rejser
hotels.com logo
dansk bilferie logo
snowtrex normall
Thinggaard normal
agoda
Booking.com logo
Video fra St. Anton
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til St. Anton