De 7 bedste restauranter i Wagrain, Østrig

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Den berømte skiby Wagrain betragtes som en dansker magnet, der ligger i en høj dal, der løber fra Salzach ud i den østlige Enns-floden. På trods af at være en skiby med masser af lokale tilbud at finde, tæller Wagrain blandt fire andre høje skisportssteder. Derfor byder området mer 760 km pister.

Du vil støde på mange restauranter og hoteller, hvor de lokale og turisterne i lige så høj grad kan hygge sig og spise deres favoritretter. Restauranterne i Wagrain har som regel solterrasser, hvor du kan få et glimt af alperne og solen.

Skiferie til Wagrain, kan købes hos: Skilink, Sunweb, OnlineSki, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Wagrain: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Wagrain: CheckYeti

Efter en kold dag med skiløb i Wagrain er den mest beroligende kulinariske oplevelse at spise varme steaks, snitzler og supper. Men hvor kan man få disse?

Her er en liste over de bedste restauranter i Wagrain, der tilbyder dig de mest fantastiske lækkerier.

Bosek salt and sugar

B O S E K ' S Salt & Sugar
De 7 bedste restauranter i Wagrain, Østrig

Bosek salt and sugar ligger i markt94, Wagrain. Denne rummelige restaurant giver en temmelig hyggelig følelse, når du træder ind i restauranten. Den tilbyder vegetariske og glutenfrie muligheder til dem, der er glutenallergikere.

Den mundvandsdrivende basilikumtomatsuppe med en burger er værd at vælge. Mængden af deres måltider er ganske tilstrækkelig.

Joes Pub i Wagrain

joe's pub, Wagrain
De 7 bedste restauranter i Wagrain, Østrig

Joe’s pub ligger på markt95 i Wagrain. Denne pub/restaurant har en ret god bedømmelse og tilbyder to rummelige serveringssteder – et udenfor og et indenfor. Kvaliteten og mængden af den mad, der serveres på Joe’s Pub, er bestemt tilfredsstillende.

Restauranten tilbyder venlige vegetariske muligheder, herunder østrigske, europæiske og internationale retter til de kunder, der kommer ind. Deres specialitet er dog burgere med smeltet ost på toppen.

Amici Restaurant

AMICI Cafe-Lounge
De 7 bedste restauranter i Wagrain, Østrig

Amici ligger tæt på markt 90 og har en rørende italiensk stemning. Restauranten tilbyder en af de lækreste pizzaer, man kan forestille sig. Interessant nok kan du få både tyk- og tyndskorpet pizza her. Du kan også selv vælge fyld, hvis det er.

Sammen med pizzaerne får du altid en gratis salatskål. Retaurantens overordnede atmosfære er ret stilfuld, og alt det gæstfrie personale er yderst professionelt.

The People’Z Bar

The People’Z Bar
De 7 bedste restauranter i Wagrain, Østrig

The People’Z Bar, der ligger midt i Wagrain, tjener to formål. Det er en pub om aftenen, og om morgenen/formiddagen kan du nyde lækre måltider og snacks.

Specialiteten på The People’Z Bar er burgere. Den mest lækre og bløde er en cheeseburger. Udover burgere kan du også gå efter saftige og osteagtige bøffer.

California Bar & Steaks

California Bar & Steaks
De 7 bedste restauranter i Wagrain, Østrig

California Bar & Steaks er et af de mest kendte bøfhusene i Wagrain. Her tilbydes mange forskellige typer bøffer med flere forskellige tilbehør som grøntsager, kartoffelmos og pommes. Restaurantens overordnede udseende er e