Skiferie til Warth

Skiferie til Warth Schroecken

Warth Schroecken er to 2 byer der lagt sammen.

Skiferie til Warth Schroecken, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Warth Schroecken: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Warth Schroecken: CheckYeti

Området i Warth-Shröcken byder på 62,5 km pister, 15 lifter, næsten ski in – ski out. Der er meget offpist i området, arlberger byder på over 200 km offpist i sig selv. Der er garanteret sne fra december til påske. Der er gratis skibusser i området.

Warth har en lift der giver dig adgang til Lech Zurs området, og derfra kan man tage videre til St. Anton hvis man ønsker det. Det er jo stedet med meget afterski.

Der er i Warth også ”BMW Ski Movie Route” som er et pist hvor man kan blive filmet mens man køre, der er massere af freeride tilgængeligt. Der er også ”Fun Slope Steffisalp” som er en bane af en slags med flere udfordringer.
Vil man gerne leje en skilære eller på en skiskole, så er der hele 5 af slagsen i Warth-Schöecken området. Man kan også tilmelde sig ”Arlberg Freeride Safari” som koster 75 euro og der er man på en 6 timers tur med freeride.

Ski Arlberg, er større skiområde i Østrig som danner rammerne for St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech – Zürs, Warth – Schröcken.

Det giver 305 pistekilometer, den længste pist er 9 km lang, 88 lifter, 200 km offpist i god pudder sne. Der er flere gode fun parker, den mest ikoniske er den der ligger i St. Anton, det er en af de bedste parker i Europa, der er flere fun slopes og børneområdet.

Hele skiområdet ligger lavest i 1304 meter og det højeste punkt er i 2811 meters højde.

Derudover er der 40 km langrendsspor, for dem der kan lide at hike er der 80 km ruter til det. For at komme rundt i området hurtigt køre der skibusser som er gratis at benytte.

Når man ikke er på pisterne er der ”Arl.rock” som er en hal hvor der er klatre væge, i samme hal er der også tennis og squash baner, der er også ”Arl.park” hvor der er en indendørs trampolin park, der er Arlberg Escapes, 4 bowlingbaner, man kan prøve Paragliding, der er flere gode kælkebaner, skøjte bane, kanefart, svømmehal og wellness hoteller, der er ”Arlberg Wellcom” som alle kan benytte.