Skiferie til Warth Schroecken

Warth Schroecken er to 2 byer der lagt sammen.

Området i Warth-Shröcken byder på 62,5 km pister, 15 lifter, næsten ski in – ski out. Der er meget offpist i området, arlberger byder på over 200 km offpist i sig selv. Der er garanteret sne fra december til påske. Der er gratis skibusser i området.

Warth har en lift der giver dig adgang til Lech Zurs området, og derfra kan man tage videre til St. Anton hvis man ønsker det. Det er jo stedet med meget afterski.

Der er i Warth også ”BMW Ski Movie Route” som er et pist hvor man kan blive filmet mens man køre, der er massere af freeride tilgængeligt. Der er også ”Fun Slope Steffisalp” som er en bane af en slags med flere udfordringer.
Vil man gerne leje en skilære eller på en skiskole, så er der hele 5 af slagsen i Warth-Schöecken området. Man kan også tilmelde sig ”Arlberg Freeride Safari” som koster 75 euro og der er man på en 6 timers tur med freeride.

Ski Arlberg, er større skiområde i Østrig som danner rammerne for St. Anton am Arlberg, St. Christoph, Stuben, Lech – Zürs, Warth – Schröcken.

Det giver 305 pistekilometer, den længste pist er 9 km lang, 88 lifter, 200 km offpist i god pudder sne. Der er flere gode fun parker, den mest ikoniske er den der ligger i St. Anton, det er en af de bedste parker i Europa, der er flere fun slopes og børneområdet.

Hele skiområdet ligger lavest i 1304 meter og det højeste punkt er i 2811 meters højde.

Derudover er der 40 km langrendsspor, for dem der kan lide at hike er der 80 km ruter til det. For at komme rundt i området hurtigt køre der skibusser som er gratis at benytte.

Når man ikke er på pisterne er der ”Arl.rock” som er en hal hvor der er klatre væge, i samme hal er der også tennis og squash baner, der er også ”Arl.park” hvor der er en indendørs trampolin park, der er Arlberg Escapes, 4 bowlingbaner, man kan prøve Paragliding, der er flere gode kælkebaner, skøjte bane, kanefart, svømmehal og wellness hoteller, der er ”Arlberg Wellcom” som alle kan benytte.

Antal pister i Warth

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

WarthSchroecken optimized
WarthSchroecken3 optimized
WarthSchroecken1 optimized
WarthSchroecken2 optimized

Priserne i Warth Schroecken

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2335 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Arlberger”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos old.warth-schroecken.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 650 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Warth, via Alpinresorts.

food

Restauranter

i Zürs ligger der et par spisesteder, der er blandt andet Bergrestaurant Seekopf, Valluga View, Ullr Gasthouse, Restaurant Flexelhäusl og en del flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Arlberger Warth Schroecken, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

agoda
Booking
hotels.com logo
Video fra Warth
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Warth-Schröcken

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i Warth-Schröcken?

Warth-Schröcken begynder skisæsonen i start/midt december, dog er det ikke alle pisterne som åbner så tidligt. De slutter sæsonen i midten af april.

Hvad er specielt ved Warth?

Arlberger som Warth ligger under, er et off-pist mekka. Det betyder også der er heliskiløb. Warth er ca. samme størrelse by mæssigt som Zürs og meget mindre en St. Anton. Det betyder altså også vil du opleve den vilde afterski, så skal du ikke tage til Warth.

Der er ingen veje fra Warth til Lech eller St. Anton. Så du skal sørge for at nå liften tilbage i god tid, ellers venter der sig en dyr taxi tur.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Warth
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam