Skiferie til Werfenweng

Skiferie til Werfenweng

Werfenweng skiområde ligger i Pongau, Salzburg Land, Østrig. Der er 29 km pister, som er tilgængelige med ni lifte for både snowboardere og skiløbere. Vintersportsområdet strækker sig op til ca. 1834 meter og start i en højde på 902 meter.

Skiferie til Werfenweng, kan købes hos: OnlineSki, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Werfenweng: Alpinresorts

Skisportsstedets mest bemærkelsesværdige funktion er den 8-personers Rosnerkopfl bylift, der transporterer 1200 gæster i timen fra byens centrum op til pisterne. Skiløbere kan nyde en kontinuerlig nedkørsel fra Rosnerkoepfl til enten Schoental t-bar eller Ikarus-liften.

Der er flere pister på skisportsstedet med forskellige udgangspunkter og skiruter. Steinbergriedel-pisten fra Ikarus-liften gør det nemt at stå på ski tilbage til landsbyen. Alternativt starter Rosnerkoepfl-pisten og kælkebakken ved mellemstationen og fører dig tilbage til basestationen. Derudover kan familier om aftenen nyde en sjov oplevelse på den 1,5 km lange kælkebane.

Werfenweng er typisk et familie område man tager til, hvis man ikke har været på ski før eller mange gange, det er et godt billigt alternativ til flere af de store områder. Du skal ikke forvente vild afterski.

Pisterne i Werfenweng

Familieskisportsstedet Werfenweng har en række forskellige pister, der spænder fra mellemliggende til lette pister. Det gør det til en ideel destination for begyndere eller dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder. Erfarne skiløbere og snowboardere kan vælge pisterne omkring Bischlinghoehe.

Werfenweng lifter

Rosnerkoepfl-skiliften kan tage op til 8 personer og er den bedste lift i området. Den transporterer dig hurtigt fra landsbyen til pisterne. Mellemstationen giver nem adgang til børneområdet og kælkebakken uden besvær. Hvis du tager den til toppen, kan du få adgang til T-slæbeliften, der fører til Zalau-øvelsesområdet og en Ikarus-gondollift til Bischlinghoehe.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra Werfenweng.

Spis oppe på bjerget

Werfengen har ni bjergrestauranter, der gør din ferie behagelig. Hver restaurant byder på unikke lokale retter og drikkevarer, der kan forbedre din oplevelse af området og gøre din skidag længere.

Restaurant Bischlingshohe tilbyder gæsterne en imponerende udsigt over bjergene i Salzburg samt et udvalg af drikkevarer og retter. Sportalm StruBing lægger vægt på at servere lokale delikatesser for at tilfredsstille gæsternes smagsløg.

For dem, der er på en kortere eller længere tur, anbefales det, at du fordeler din tid/dage mellem de ni restauranter for ikke at gå glip af nogen unikke oplevelser. Vi foreslår, at du planlægger din dag i forvejen, så du kan få glidende overgange mellem mad og skiløb.

Werenfenweng er et skisportssted, der er kendt for sin skønhed og tilbyder forskellige aktiviteter ud over skiløb.

Antal pister i Werfenweng

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Werfenweng 3
Werfenweng
Werfenweng 2
Werfenweng 1

Priserne i Werfenweng

ski

Pris på Liftkort

1 dags liftkort koster ca. 340 DKK for en voksen.

Man kan se priserne på liftkort hos bergbahnen-werfenweng.com

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dag fra 650 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dag fra 650 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Werfenweng, via Alpinresorts.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Werfenweng, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

onlineski.dk logo
snowtrex normall
agoda
hotels.com logo
Booking
Video fra Werfenweng
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Werfenweng

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Werfenweng?

Werfenweng starter skisæsonen i ugen op til jul også går den frem til starten af april.

Hvornår er der bedste skiløb i Werfenweng?

Det er i januar og februar, der er de bedste forhold for godt skiløb, og her hvor alle pisterne er åbne og der er chancer for pudder dage.