De 7 bedste restauranter i Zell am See, Østrig

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Zell am See er en alpe-by med en fantastisk skønhed i Zell-dalen i Østrig og er hovedstad i sit eget administrative distrikt. Byens unikke navn henviser til den 68 meter dybe sø. Byen udgør det meste af Zell am See-Kaprun skiområdet og er en vigtig turistdestination på grund af sin nærtliggende lufthavn, dog ikke mange danske flyruter hertil.

Hvad angår gastronomien i Zell am See, er byen stolt af sin solide og jordnære gastronomi, som er specielt tilberedt af økologisk producerede råvarer. Restauranternes alpine omgivelser er en stor faktor, der indbyder til kulinariske forfriskninger efter en lang dag på ski eller en vandretur. Zell am See er et af de områder som virkelig også har fanget trenden i aktiv sommerferie.

Skiferie til Zell am See, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, OnlineSki, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Zell am See: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Zell am See: CheckYeti

I Zell am See finder du alpine delikatesser i en alpin stemning på de fleste restauranter, caféer og traditionelle mountain huts. Her er en liste over de bedste restauranter i byen, som du ikke bør gå glip af.

Gipfel Restaurant, Kitzsteinhorn

Gipfel Restaurant, Kitzsteinhorn
De 7 bedste restauranter i Zell am See, Østrig

Gipfel Restaurant, den højest beliggende restaurant i Salzburger Land, byder på delikate regionale og internationale specialiteter med et 5* panoramaudsigt. Restauranten går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres køkken og er et prisbelønnet sted i Via Culinaria – Genussweg fur Huttenhocker. Hvert år skaber kokkene på Gipfel-restauranten en ny særlig Via culinaria-ret.

Du kan sidde i selvbetjeningsområdet og nyde den betagende udsigt over de sneklædte bjerge og nyde den blå himmel. Denne udsigt på det højeste punkt, køkkenet og den alpine atmosfære i restauranten gør den til et komplet paradis for turister og lokale.

Der Auhof Kaprun

Der Auhof Kaprun
De 7 bedste restauranter i Zell am See, Østrig

Der Auhof har en central, men rolig beliggenhed, kun 3 minutters gang fra centrum af Kaprun og 10 minutter fra Tauern spa, de har en bred vifte af retter at byde på. Det mest interessante er, at du får mulighed for at nyde det kulinariske kunstværk på restaurantens kro direkte ved Maiskogel.

De fyldige retter er specielt tilberedt med de bedste lokale råvarer, der har et AMA-kvalitetstegn. Grundlæggende er motivet for restaurant Der Auhof “regionalitet møder international indflydelse”. Derfor kan du finde forskellige traditionelle såvel som internationale retter på deres menu.

Areitlounge, Schmittenhohe

Areitlounge, Schmittenhohe
De 7 bedste restauranter i Zell am See, Østrig

Areitlounge ligger direkte ved den øverste terminal af areitXpress og tilbyder lempelige retter med en spektakulær udsigt. Traditionelle, men alligevel innovative retter med kokken og teamet, er en specialitet på Areitlounge. Den bedste kundeservice med cool musik er noget, du ikke kan modstå.

Det eksklusive udvalg af mad af høj kvalitet serveres på en fantasifuld, men enkel måde. Desuden kommer de matchende vine, der er tilberedt fra særlige østrigske vinhuse, også fra AreitAlms vinkælder.

Franzl, Schmittenhohe

Franzl, Schmittenhöhe