Skiferie til Zillertal 3000

Zillertal 3000 som ligger I Zillertal området Østrig, åbner allerede fra slut oktober for skiløb. De meste kendte byer til overnatning er Mayrhofen og Flinkenberg, Mayrhofen er den største af de 2 nævnte og dermed også lidt dyrer.

Det er det største område i Zillertal med hele 202 km pister og 66 lifter. Der er noget for alle om man er nybegynder eller erfaren om man er på ski eller på snowboard, om man vil køre pist eller stå på langrend.

Den længste piste er hele 12 km og området går helt op i 3250 meters højde hvor Hintertux er. Det er et meget smukt område som byder på alt der skal til for at man kan få en super fed skiferie. Der er Snowparken Betterpark Tux som har det hele, der er begynder kickers og større, der er superpipe, der rails og boxes og meget mere.

Når man er færdig på pisterne eller hvis det dårlig vejr skulle komme, så er der flere gode restauranter, caféer, barer og shopping muligheder. Er man til bowling, tennis, kælkning eller skøjtning så kan man også komme til det. Der er wellness til den ældre målgruppe.

Hintertux er meget kendt for deres afterski og derfor er det også at anbefale at hvis man tager på skiferie for afterskien så tag så tæt på der som muligt.

202 km pister ikke nok, så er det godt man med liftkortet har 535 km pister og dermed får man adgang til en del andre områder. Det anbefaler jeg man gør. Så hedder det 174 km blå, 287 km rød og 74 km sorte og dertil hørende 178 lifter. Er man til langrend så er der hele 125 km spor.

De 7 områder som Zillertal Superski byder på er Hintertux, HochzillertalHochfügenMayrhofenSpieljochZilltertal Arena. Derudover er der mange andre skiområder i Østrig.

Antal pister i Zillertal 3000

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Zillertal3000 optimized
Zillertal30001 optimized
Zillertal30002 optimized
Zillertal30003 optimized

Priserne i Zillertal 3000

ski

Pris på liftkort "Zillertal Superski"

6 dages liftkort koster 2.600 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 2.080 DKK for et barn født mellem 2005-2008.

6 dages liftkort koster 1.170 DKK for et barn født mellem 2009-2017.

Man kan bestille på Zillertal.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på Skiset.dk

food

Restauranter

Der ligger massere af spisesteder i Ziller dalen, der er blandt andet. La Pasta Nudelbar, Postalm, Papa Joe Ristorante, Gasthof Märzenklamm og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Zillertal 3000, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
agoda
Booking
hotels.com logo
Video fra Zillertal 3000
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Zillertal 3000

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Zillertal 3000?

Det er deres 202 km pister, panorama udsigten i 3250 metershøjde. Betterpark, som er kendt som et af de bedste freestyle områder i Østrig, der er flere vilde kælkebakker. Der er fantastisk skiløb oppe på gletsjeren.

Hvilke lufthavne er tættest på Zillertal 3000?
  • Innsbruck, 63 km – 1 time
  • Salzburg, 160 km – 2 timer ca.
  • München, 186 km – 2 timer ca.
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Zillertal 3000
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam