Skiferie til Zillertal 3000

Skiferie til Zillertal 3000

Zillertal 3000 som ligger I Zillertal området Østrig, åbner allerede fra slut oktober for skiløb. De meste kendte byer til overnatning er Mayrhofen og Flinkenberg, Mayrhofen er den største af de 2 nævnte og dermed også lidt dyrer.

Skiferie til Zillertal 3000, kan købes hos: Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Zillertal 3000: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Zillertal 3000: CheckYeti

Det er det største område i Zillertal med hele 202 km pister og 66 lifter. Der er noget for alle om man er nybegynder eller erfaren om man er på ski eller på snowboard, om man vil køre pist eller stå på langrend.

Den længste piste er hele 12 km og området går helt op i 3250 meters højde hvor Hintertux er. Det er et meget smukt område som byder på alt der skal til for at man kan få en super fed skiferie. Der er Snowparken Betterpark Tux som har det hele, der er begynder kickers og større, der er superpipe, der rails og boxes og meget mere.

Når man er færdig på pisterne eller hvis det dårlig vejr skulle komme, så er der flere gode restauranter, caféer, barer og shopping muligheder. Er man til bowling, tennis, kælkning eller skøjtning så kan man også komme til det. Der er wellness til den ældre målgruppe.

Hintertux er meget kendt for deres afterski og derfor er det også at anbefale at hvis man tager på skiferie for afterskien så tag så tæt på der som muligt.

202 km pister ikke nok, så er det godt man med liftkortet har 535 km pister og dermed får man adgang til en del andre områder. Det anbefaler jeg man gør. Så hedder det 174 km blå, 287 km rød og 74 km sorte og dertil hørende 178 lifter. Er man til langrend så er der hele 125 km spor.

De 7 områder som Zillertal Superski byder på er Hintertux, HochzillertalHochfügenMayrhofenSpieljochZilltertal Arena. Derudover er der mange andre skiområder i Østrig.

Antal pister i Zillertal 3000

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister