Skier
Skier

Skiferie til Zillertal Arena

Zillertal er et super godt og snesikkert skiområde i Østrig. I dalen Zillertal ligger der en masse mindre byer, hvor Zell am Ziller er den største by.

Zillertal har noget for alle, det byder på begynder og børne pister, samt pister til erfarne skiløbere. Liftsystemet er hurtigt og man oplever ikke lange køer ved lifterne.

Zillertal Arena byder på 143 km, skiområdet går fra 580 – 2500 meters højde, der er 52 lifter i Zilltertal området. Hintertux byder på gletscherskiløb, hvilket må siges at være det mest snesikre område, området går op i 3250 meters højde og er en sand perle i området. Der er flere funparker med større kickers, rails, boxes og halfpipe.

Er de 143 km pister ikke nok, så er det godt man med liftkortet har 535 km pister og dermed får man adgang til en del andre områder. Det anbefaler jeg man gør. Så hedder det 174 km blå, 287 km rød og 74 km sorte og dertil hørende 178 lifter. Er man til langrend så er der hele 125 km spor.

Der er massere af restauranter, barer og shopping muligheder i hele området. Derudover er der 2 indendørs tennis baner og en skøjtebane.

De 5 områder der er en del af Zillertal Arena er – Zell am Ziller, Gerlosstein, Gerlos, Wald-Königsleiten, Krimml-Hochkrimml.

De 7 områder som Zillertal Superski byder på er Hintertux, HochzillertalHochfügenMayrhofenSpieljochZillertal 3000. Derudover er der mange andre skiområder i Østrig.

Antal pister i Zillertal Arena

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

ZillertalArena5 optimized
ZillertalArena4 optimized
ZillertalArena2 optimized
ZillertalArena3 optimized

Priserne i Zillertal Arena

ski

Pris på liftkort "Zillertal Superski"

6 dages liftkort koster 2.600 DKK for en voksen.

6 dages liftkort koster 2.080 DKK for et barn født mellem 2005-2008.

6 dages liftkort koster 1.170 DKK for et barn født mellem 2009-2017.

Man kan bestille på Zillertal.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Zell am Ziller, via Alpinresorts.

food

Restauranter

Der ligger massere af spisesteder i Zell am Ziller, der er blandt andet. Krocha Alm, Pizzeria Quattro, Hofer’s Wirtshäusl og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Zillertal Arena, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
trip tour sort logo
agoda
hotels.com logo
Booking.com logo
Video fra Zillertal Arena
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

FAQ – Spørgsmål til Zillertal Arena

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Zillertal Arena kendt for?

Det er deres 150 km pist, samt 30 km langrend, herudover er der Snowpark Gerlos, Funpark Hochkrimml, Actionpark Kreuzwiese og Shred School, for dem som kan lidt hop og udfordringer. Derudover er der, deres ”Arena Champions Tour” som består af nogle udfordringer.

Hvilke lufthavne er tættest på Zillertal Arena?
  • Innsbruck, 65 km – 1 time
  • Salzburg, 163 km – 2 timer ca.
  • München, 189 km – 2 timer ca.
Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Zillertal Arena
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam