Skiferie til Davos

Der bor over 12000 personer i byen og derfor er der også mange lokale i området. Der er omkring 40 barer og natklubber i byen Davos.

Davos Klosters er et smukt sted med meget god stemning. Det er et område hvor der er 6 skisportssteder der er samlet under 1 liftkort. Der er alt hvad man ønsker sig for at man kan få en god skiferie.

Der er 300 km garanteret pister og 57 lifter til at tage en rundt i hele området. Det giver 110 pister, hvor den længste er 12 km lang, den hedder Weissfluhgipel-Küblis. 80% af deres pister ligger i, over 2.000 meters højde.

Airboarding er hvor man glider afsted ned af bakker der er lavet til airboarding. Man ligger med hovedet først og styre med sine fødder. Det er super fedt, kan kan også komme til at gå rigtigt hurtigt, der er lavet 4 ruter ved bjerget Pischa. Man lejer airboards der, hvis man ikke selv har det. Sørg for at have knæbeskyttere på.

Der er flere der lejer fatbikes om cykler rundt på pisterne, eller lejer snesko og går rundt i det smukke område. Har man styr på paraglideing, så er det også muligt her.

Der er Bolgen som er et udendørs afterski sted, hvor mange mennesker samler dig for at nyde den gode stemning. Derudover er er Parsenn Gada, Montana Bar eller Graströhni. Der er også Hard Rock Hotel Davos, hvor der er live musik og hvor man kan få noget lækkert at spise også.

Om sommeren er der mulighed for paraglide tandem, vilde mountainbike tracks, paddelboarding, hike, spille golf og en masse andre aktiviteter. Der er massere af muligheder man sætter selv grænsen for hvor meget man vil teste sig selv.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet Andermatt, Anzére, Disentis, Engelberg, Saas Fee, Verbier og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Davos

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Davos
Davos 4
Davos 2
Davos 5

Priserne i Davos

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster 2480 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Davos Klosters”.

Du kan købe liftkortet her på siden, davos.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Du kan kan leje skiudstyr flere steder i byen og så kan i se priserne og bestille her, der kan være penge at spare på at gøre det online hjemmefra skiset.dk.

 

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i området blandt andet Hänggis, Golden Dragon, Lokal, Der pate, Excellent og mange flere nede i dalen.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Davos, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Booking
hotels.com logo
snowtrex normall
Video fra Davos
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Davos Klosters
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam