Skiferie til Nendaz

Skiferie til Nendaz

Er man til heliski og vil betale prisen for det, så er det også muligt her. Det vil sige man bliver føjet op med en helikopter og derefter tager turen ned på nogle helt urørte områder. Derudover er der også paraglide hvis man synes at det er noget man gerne vil prøve.

Skiferie til Nendaz, kan købes hos: Skiferie.dk, Snowtrex, Sunweb, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Nendaz: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Nendaz: CheckYeti

Nendaz er er en del af 4 dale, hvor de 3 andre områder er La Tzoumaz, Verbier og Veysonnaz. Nendaz er et lidt billigere alternativ i forhold til Verbier. Men liftkortet gælder stadig til Verbier. Nendaz området byder på alt man skal bruge for at få en fantastisk skiferie.

Der er over 410 km pister og lidt over 100 lifter til at tage dig rundt i hele området. Det er det største områder i Schweiz. Der er blå, røde og sorte pister, samt er der mulighed for at stå rigtig meget offpist. Området går op til 3300 meters højde, hvilket gør det til et meget snesikkerområde det meste af sæsonen. Der er flere funparker med større hop og mindre hop, der er rails og boxes og alt hvad der skal bruges til at blive en bedre freestyle skier.

Området er stort og der er rig mulighed for at besøge nogle af deres mange restauranter og barer, når man er færdig efter en god dag på pisten. Der er også flere klubber hvor de lukker sent, det et nok mere til de lidt yngre publikum.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet AndermattSaas GrundLaaxVaillars GryonGrindelwaldAnzéreSaas Fee, Meiringen og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Nendaz