Skier
Skier

Skiferie til Nendaz

Er man til heliski og vil betale prisen for det, så er det også muligt her. Det vil sige man bliver føjet op med en helikopter og derefter tager turen ned på nogle helt urørte områder. Derudover er der også paraglide hvis man synes at det er noget man gerne vil prøve.

Nendaz er er en del af 4 dale, hvor de 3 andre områder er La Tzoumaz, Verbier og Veysonnaz. Nendaz er et lidt billigere alternativ i forhold til Verbier. Men liftkortet gælder stadig til Verbier. Nendaz området byder på alt man skal bruge for at få en fantastisk skiferie.

Der er over 410 km pister og lidt over 100 lifter til at tage dig rundt i hele området. Det er det største områder i Schweiz. Der er blå, røde og sorte pister, samt er der mulighed for at stå rigtig meget offpist. Området går op til 3300 meters højde, hvilket gør det til et meget snesikkerområde det meste af sæsonen. Der er flere funparker med større hop og mindre hop, der er rails og boxes og alt hvad der skal bruges til at blive en bedre freestyle skier.

Området er stort og der er rig mulighed for at besøge nogle af deres mange restauranter og barer, når man er færdig efter en god dag på pisten. Der er også flere klubber hvor de lukker sent, det et nok mere til de lidt yngre publikum.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet AndermattSaas GrundLaaxVaillars GryonGrindelwaldAnzéreSaas Fee, Meiringen og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Nendaz

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Nendaz 5
Nendaz 6
Nendaz 1
Nendaz

Priserne i Nendaz

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster fra 2500 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “4 Vallées”.

Du kan købe liftkortet her på siden, nendaz.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Nendaz, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i området blandt andet La Cabane, Le Grenier, Savi, La Grange, Le Reccard og mange flere gode spisesteder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Nendaz, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
Skiferie.dk
snowtrex normall
agoda
hotels.com logo
Booking
Video fra Nendaz
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

FAQ – Spørgsmål til Nendaz

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Nendaz?

Den plejer at starte i midten eller slutningen af november og gå frem til slutningen af april.

Er Nendaz et godt skiområde for begyndere?

Det er bedre en Verbier, som ligger i samme område. Dog er turen til Verbier, hvis man vil derover ret teknisk.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Nendaz
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam