Skier
Skier

Skiferie til Saas Grund

Saas liftkortet er mest for lettere erfarne skiløbere, der er dog plads til alle. Alle kan blive bedre i dette områder og der er også super godt offpist at boltre sig i.

Saas-Grund ligger i Schweiz. Saas-Grund er en del af en af en bjergkæde i den kendte Saas-dal. Hvor der er flere bjerge der rækker over de 4 km i højden. Selve byen Saas ligger i 1500 meters højde. Der er 35 km pister i Saas grund, det er ikke meget men sneen er altid super lækker i disse højder. Udover det så kan man tage med skibussen til Saas-Fee uden det koster noget ekstra.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet AndermattDisentisMeiringenVaillars GryonNendaz La TzoumazLaaxVerbier og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Saas Grund

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Saas Fee 2
Saas Fee 1
Saas Fee 4
Saas Fee

Priserne i Saas Grund

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster 2580 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “Saas området”.

Du kan købe liftkortet her på siden, saas-fee.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 700 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 700 DKK.

Du kan kan leje skiudstyr flere steder i byen og så kan i se priserne og bestille her, der kan være penge at spare på at gøre det online hjemmefra skiset.dk.

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i området blandt andet Bärgsunnu også er der mange hotellet, Hotel Eden, Hotel Alpha. Derudover kan man tage over på den anden side af dalen hvor Saas Fee Ligger, der er flere gode spisesteder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Saas Grund, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normall
agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
Video fra Saas Grund
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

FAQ – Spørgsmål til Saas Grund

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er skisæsonen i Saas Grund?

Saas Grund er lidt kortere end Saas Fee da det ligger lavere, skisæsonen starter i midten af december og går frem til midten af april.

Er Saas Grund et godt skiområde for erfarne skiløbere?

Ja, du skal have stået par ski et par gange for at få det sjove ud af skiområdet. Størst delen af pisterne er røde, men er du en erfaren skiløber – så får du en god skiferie her.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Saas Grund
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam