Skiferie til St. Moritz

Skiferie til St. Moritz

St. Moritz er en fantastisk skiferieby i Alperne i Engadine, Schweiz. Beliggende i en højde af 1800 meter over havets overflade ligger byen i det øvre Engadin i Maloja-distriktet. St. Moritz ligger på de sydlige bjergsider af Albula-alperne lige under Piz Nair med udsigt over den brede og flade gletsjerdal i det øverste af Engadin og søen St. Moritz blev berømt tilbage i 1928, da det var vært for de olympiske vinterlege, og har siden da været kendt som en sportsby samt en destination, hvor dem med penge på lommen tager til.

Skiferie til St. Moritz, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i St. Moritz: Intersport Rent

Når du er i St. Moritz, vil du opdage, at der ikke er noget mere spændende end at udforske det nærmeste bjerg Corviglia. Bjerget, der er dækket af hvidt puddersne, siges at være vintersportens fødested. Det kendetegner det som den første turistattraktion i området, som startede for over 150 år siden. Det gør det til et af de bedste vintersportsområder i Schweiz. I alt byder skiområdet på 87 pister, der er efter World Cup kvalitetsstandard – og som giver dig en oplevelse for livet.

Skiområdet i St. Mortiz

St. Moritz skisportssted ligger i 1500m højde med pister fra 1730m til 3300m. Her tilbydes 8 sorte pister, 61 røde pister og 18 blå pister. I alt 87 pister er forbundet via 24 skilifter, der giver dig hurtig tilgang selv i højsæsonen, så køerne ikke bliver for lange. Der er ikke mange pister for helt ny begyndere, men for at lære at stå på ski kræver det også at der er lidt fart på, men er du ny på ski, så book noget skiskole, så finder de, de bedste pister at starte på.

På den anden side er St. Moritz en drøm for let erfarne og erfarne skiløbere og snowboardere. Da områder tilbyder funktioner, der er tiltrækkende og holder dig underholdt under hele din skiferie.

Spisning i St. Moritz

Passende til stemningen her i 3000 meters højde over havet kan du nyde vin og spise med stil. Corviglia skisportsområde er en usædvanlig oplevelse, som byder på regionale delikatesser på Alpina Hutte, der løfter dit humør til et andet niveau, så kroppen er klar til pisterne igen. Sammen med en betagende udsigt, der får dig til at vende tilbage dagen efter. Det er kun en start, da området er fyldt med adskillige restauranter, barer, pubber og caféer, der tilbyder lokale og internationale delikatesser, som vil mætte dig.

Wellness og skisport på St. Moritz

St. Moritz er kendt som et wellness- og skisportssted som intet andet skisportsområde i verden. Begyndende med en unik og luksuriøs indkvartering, hvor du kan nyde en unik og luksuriøs atmosfære. Her får du det bedste, hvor du virkelig kan opleve en unik livsstil – som dog også koster lidt ekstra.

St. Moritz skisportssted og transferguide

St. Moritz Ski Resort er et luksuriøst valg, der lever op til sin verdensomspændende berømmelse. Stedet er ikke som noget andet, og det, der gør det unikt, er dets beliggenhed og en god mængde sne. Det første, du lægger mærke til ved skisportsstedet, er dets fantastiske instavenlige hoteller og et bredt udvalg af barer, restauranter, butikker, biografer, gallerier, museer og meget mere. Endelig et skisportssted, der tilbyder dig meget mere end skiløb og snowboarding – hvilket gør det til det ideelle sted for din familie og venner.

St. Moritz historie

Skisportsstedet ligger i Engadin-dalen, men er opdelt i tre landsbyer nær søen Sorf, Celerina og St. Moritz. Skisportsstedet har været i drift siden 1864 og har været vært for nogle af de mest prestigefyldte begivenheder siden sin start. Derudover er feriestedet kendt for sine hestevæddeløb, polo og cricket på frosne søer og et stort langrend. Området giver dig en oplevelse for livet.

Transport til St. Moritz

For dem, der flyver til St. Moritz, skal du sørge for at ankomme til en lufthavn tæt på feriestedet. Disse omfatter Zürich Lufthavn, som ligger 3 timer og 30 minutter væk, Milano Linate Lufthavn 4 timer og 10 minutter væk, Milano Malpensa Lufthavn 4 timer væk, Euroairport Basel Mulhouse Freiburg 4 timer væk og Innsbruck Lufthavn 3 timer og 30 minutter væk.

Den anden mulighed er at ankomme med tog, da der er en togstation i St. Moritz og Celerina, som kan give dig nem adgang til og fra feriestedet. Derfra kan du tage shuttlebusser, der kører dig direkte til skisportsstedet.

St. Moritz skisæson

St. Moritz er et sæsonbestemt skisportssted, der er åbent fra november til april. Det giver dig fin skisæson, hvor du kan nyde alle de oplevelser, som resortet og de omkringliggende områder har at byde på.

Skisportsstedet er et wonderland for familier, der er på udkig efter spektakulær en god skiferie. Resortet har været i drift siden 1864 og har været vært for nogle af de mest prestigefyldte begivenheder siden dets start. Derudover er feriestedet kendt for sine hestevæddeløb, polo og cricket på frosne søer og et masseløb på langrend.

St. Moritz, er fantastisk – men det kendt som de riges hovedstad for skiløb.

Tjek hvordan skiområdet/snestatus ser ud via webcams fra St. Moritz.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet Anzére, Davos, Disentis, Engelberg, Saas Fee, Verbier og Zermatt

Antal pister i St. Moritz

pister 3 grøn

%

Gule (Offpist ruter)

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

St. Moritz 1
St. Moritz 3
St. Moritz 2
St. Moritz

Priserne i St. Moritz

ski

Pris på Liftkort

1 dags liftkort koster mellem 500-700 DKK for en voksen. Dermed også et af de dyreste liftkort i Europa.

Liftkortet gælder til hele St. Mortiz.

Du kan købe liftkortet her på siden, stmoritz.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i St. Moritz, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Restauranter man bør prøve i St. Moritz vil være – Dal Mulin, Ecco on Snow, Mono, The Royal Mongolian. Det er ikke billigt i St. Moritz, så har vi advaret.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til St. Moritz, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking
Video fra St. Moritz
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

FAQ – Spørgsmål til St. Moritz

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor sammenlignes St. Moritz med Aspen?

Aspen er stedet i USA, hvor de rige har deres store skihytter. St. Moritz er stedet hvor de rige Europærer tager til for at netværke med ligestillede.