Skiferie til Verbier

I og med liftkortet dækker alle 4 områder, så har man lidt over 410 km pister at stå på og der er 100 lifter til at tage en rundt i herligheden. Lifterne er hurtigt så man oplever i voldsomt lange køer i området.
Verbier er vel nok et af de mest kendte skisportssteder for os danskere i Schweiz. Vi er de seneste år blevet kendte med af Kronprinsen har en ferie hytte dernede. Verbier har alt hvad en skiferie skal bruge. Verbier er en del af ”De fire dale” som dækker La Tzoumaz, Nendaz og Veysonnaz.

Verbier er kendt for at byde på massere af off piste, og det er også muligt at komme på heliski i område. Der er oceaner af offpiste muligheder. Er man mere freestyler og gerne vil i funpark, så er der 4 parker i hele området hvor man kan prøve større hop og mindre hop, samt flere rails og boxes.

Verbier er ikke kendt for at være det billigste sted at være i Schweiz. Det er generelt dyrt at bo i Verbier, og du vil se store biler i byen hvis du tager dertil, det lover jeg dig. Billigere alternativer er La Tzoumaz, Nendaz eller Veysonnaz.

Der er massere af super gode restauranter hvor det er muligt at få gastronomiske oplevelser. Der er +20 restauranter, der er massere af barer og et par natklubber til at drikke langt ud på natten.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet AndermattSaas GrundLaaxVaillars GryonGrindelwaldAnzéreSaas FeeMeiringen og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Verbier

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Verbier 2
Verbier 1
Verbier
Verbier 3

Priserne i Verbier

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster fra 2500 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “4 Vallées”.

Du kan købe liftkortet her på siden, verbier.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 800 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 800 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Verbier, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i Verbier området blandt andet Au Vieux, Le Rouge, La Grange, Offshore Cafe, Shed, Chez Martin og mange flere. Nogle af dem er dog ret pebberet.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Verbier, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
agoda
Booking
Video fra Verbier
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

FAQ – Spørgsmål til Verbier

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Verbier kendt for?

Det er stedet de rige har deres ski chalet, blandt andet kongehuset har brugt dette skiområde i mange år. Derudover er de kendt for stejlt skiløb, gourmet mad, og afterski på en klasse der er lidt mere stilet end i Østrig.

Hvor er det bedst for børn at stå på ski i Verbier?

La Tzoumaz, Brunson og Nendaz er gode steder for børn, hvor pisterne er noget mere milde i det.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Verbier
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam