Skiferie til Veysonnaz

Er man til funpark og freestyle, så er der 3-4 funparker med store hop og mindre hop, der er half pipe, rails og boxes. Der er god mulighed for at blive en bedre freestyle skier eller snowboarder her.

Veysonnaz er en del af det største liftkort i Schweiz, de er en de af ”De fire dale” som tæller La Tzoumaz, Nendaz og Verbier. Et liftkort der giver dig 400 km pister med ca 100 lifter til at tage en rundt i hele området. Området går op til 3300 meters højde.

Veysonnaz har det hele, om man er skier eller snowboard, nybegynder eller erfaren til piste eller off piste, så kommer man ikke til at kede sig i området. Der er blå, røde og sorte pister, samt oceaner af off piste som man kan udforske.

Verbier er det mest kendte af områderne, derfor vil det også være dyre hvis man vælger at bo i Verbier. Veysonnaz har det hele, det er dog bare lidt mindre end Verbier, men der er flere restauranter og barer, udover det er der en natklub.

Der er en masse andre gode skisportssteder i Schweiz, der er blandt andet AndermattSaas Grund, Laax, Vaillars Gryon, Grindelwald, Anzére, Saas Fee, Meiringen og Zermatt. Der er mange flere steder, dem kan du finde ved at trykke på her.

Vil du læse mere om Schweiz om skiferiedestination, så tryk her.

Antal pister i Veysonnaz

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Zermatt
Zermatt 4
Zermatt 2
Zermatt 1

Priserne i Veysonnaz

ski

Pris på Liftkort

6 dags liftkort koster fra 2500 DKK for en voksen.

Liftkortet gælder til hele “4 Vallées”.

Du kan købe liftkortet her på siden, veysonnaz.ch.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Skileje for en voksen i 6 dage koster det omkring 700 DKK.

Snowboardleje for en voksen i 6 dage  koster omkring 700 DKK.

Du kan kan leje skiudstyr flere steder i byen og så kan i se priserne og bestille her, der kan være penge at spare på at gøre det online hjemmefra skiset.dk.

 

food

En god Restaurant

De er flere gode restauranter i området blandt andet Les Caboulis, Magrappé, La Terrasse, Remointze Sárl og et par stykker mere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Veysonnaz, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
snowtrex normall
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking
Video fra Veysonnaz
Skiområder i Schweiz
schweiz

SKIFERIE I SCHWEIZ

Find alle skisportsstederne i Schweiz her og læs mere om skiferie i Schweiz.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Veysonnaz
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam