Skiferie til Kopaonik

Skiferie til Kopaonik

Væk fra de verdensberømte skisportssteder er det muligt at have en god vinterskiferie i Serbiens førende skisportssted Kopaonik. Denne fantastiske feriedestination for vinteradrenalinjunkier bliver langsomt populær blandt budget skiløbere og snowboardere fra hele verden. 

Skiferie til Kopaonik, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Men i en højde på mellem 1.056 meter og 2.017 meter er Kopaonik ikke en almindelig vinterdestination. Gemt inde i en snedækket skov af gran og grantræer er smukke pister, som enhver glødende vintersport, som hardhåret straks ville blive forelsket i. Skisporene gennemborer lige inde i ørkenen og er perfekt plejede, men alligevel så maleriske for et par Insta-værdige skud.

At navigere gennem den tunge, jomfruelige sne på et så massivt skisportssted, med træer på hver side af pisterne, er en oplevelse i sig selv. Hele resortet består af ca. 55 km alpinlignende skiløjper, betagende natur og meget færre skarer selv i vintersæsonens top. Der er ingen lange køer til elevatorer eller skarer af skiløbere i snowboardstierne.

Alligevel retfærdiggør mange faktorer Kopaoniks nye overlegenhed i vinterskiløb. Der er 24 lifter, masser af overkommelige ski-in-ski-out-hoteller og virkelig skræddersyede serbiske hytter, hvis skrånende tragtage er et syn at se. Men måske er den største af alle skiløb i Serbien oplevelser, hvor latterligt billigt hele ferien kan være lige fra december og april.

En vinterskiferie i Kapaonik er en chance for også at prøve de bedste retter og køkkener, der er hjemmehørende i regionen. Hoteller i dette serbiske feriested er mange, der ligner lejligheder og hytter, som bekvemt ligger tæt på skilifterne. Der er også to natklubber.

Den nærmeste lufthavn er Nis Constantine the Great Airport, og det er kun to timer væk. Det er dog ret nemt at få et liftkort, selv i toppen af ​​skiferieperioden.

Antal pister i Kopaonik

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kapaonik
Kapaonik 2
Kapaonik 3
Kapaonik 1

Priserne i Kopaonik

ski

Pris på Liftkort

950 kr for 6 dage for en voksen

Læs mere her.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

Massere af spisesteder, Green ski bar & restaurant og Grill Karaman som ligger oppe på bjerget. Spacir Kopaonik, Visa Sila og The Camelot ssom ligger i byen.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Kopaonik, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
FAQ – Spørgsmål til Kopaonik

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor lang er skisæsonen i Kopaonik?

Kopaonik har skisæson fra start december til midten af april. Lifterne kører fra 08:30 til 16:00.

Er Kopaonik det største skiområde i Serbien?

Det er det, men sine 55 km pister er det faktisk klart det største. Det er også klart det dyreste område, selvom skiløb er langt billigere i Sebien end andre store skilande.

Video fra Kopaonik
Skiområder i Serbien
serbien

SKIFERIE I SERBIEN

Find alle skisportsstederne i Serbien her og læs mere om skiferie i Serbien.