Skiferie til Jasna

Skiferie til Jasna

Der er en masse blå og røde pister, du har også mulighed for at stå på de sorte. Offpist er det også gode muligheder for i Jasna.

Skiferie til Jasna, kan købes hos: Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Jasna er det største skiområde i Slovakiet, med sine 50km pister kilometer. Der er 7 stole lifter, 4 kabine lifter, så du kommer ikke til at stå alt for længe i kø for at komme op igen med lifterne. Der er i de seneste år investeret meget i området for at tiltrække flere turister.

Området er smukt, sæsonen starter i november og går hen til slut april med god snesikkerhed. Skiområder ligger i 1050-2000 meters højde. Selve byen ligger i de 1050 højde meter. Der er derfor muligheder for at bo med ski-in ski-out.

Det er området jeg vil tage til hvis jeg skulle besøge Slovakiet for at stå på ski. Der er gode wellness hoteller og gode restauranter i byen.

Det andet sted der ligger i Slovakiet som flere besøger er Velka Raca.

Læs mere om Slovakiet som skiferie destination her. En anden mulighed vil være at tage til Tjekkiet som også er en billig skidestination.

Antal pister i Jasna

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Jasna
Jasna 4
Jasna 2
Jasna 1

Priserne i Jasna

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 129 EURO for en voksen. Som er 664 DKK

Man kan bestille liftkort hos gopass.sk.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 110 EURO, som er 822 DKK

Leje af snowboard i 6 dage fra 110 EURO, som er 822 DKK

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Jasna, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både Koliba Jasna og Angus, derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Jasna, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normall
agoda
Booking
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Video fra Jasna
Skiområder i Slovakiet
slovakiet

SKIFERIE I SLOVAKIET

Find alle skisportsstederne i Slovakiet her og læs mere om skiferie i Slovakiet.

FAQ – Spørgsmål til Jasna

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Jasna det største skiområde i Slovakiet?

Det er klart det største skiområde i Slovakiet med 44.5 km pister. Det er på samme måde også det dyreste skisportssted i Slovakiet.

Hvor lang er skisæsonen i Jasna?

Jasna starter skisæsonen i starten af december også går den frem til starten af maj. Lifterne åbner omkring kl. 08:30 og lukker kl. 16:00.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Jasna
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam