Skiferie til Kungsberget

Skiferie til Kungsberget

Den første lift blev bygget i 1954, mens entusiasterne i området har stået på ski og board ned ad bakkerne et godt stykke tid før det. Kungsberget skiområde ligger kun to timer nord for Uppsala. Her tilbydes de besøgende 25 pister at stå på. Derudover er pisterne åbne hver dag fra ca kl. 09.00 og indtil kl. 16.00 og om torsdagen er der aftenskiløb til kl 21:00. Området er drevet af 2-sæders stolelifte, træk-lifte og en 8-sæders stolelift, der er placeret i midten af skiområdet. Det giver dig nem og øjeblikkelig adgang til de fleste pister i området.

Desuden tilbyder Kungsberget slæbelifte og transportbånd i begynderområdet samt mulighed for at tilbringe tid i en af de to snowparks. Den ene er dedikeret til avancerede freestylere, og den anden er dedikeret til det yngre publikum.

Kungsberget overnatnings muligheder

Kungsberget tilbyder dig fremragende valgmuligheder, når det kommer til indkvartering i nærheden af skiområdet. På den måde kan du søge rundt og finde noget, der passer til dine krav og dit budget for turen. Derudover vil vi foreslå, at du vælger et sted ud fra den type ferie, du har i tankerne. For dem, der udelukkende er fokuseret på skiløb og snowboarding, vil vi foreslå at vælge et sted nær liften, så du kan maksimere din tid på pisterne. Er man mere til langrend, behøver du ikke bo lige op ad alpin pisterne.

Kungsberget skiudlejning

Med en komplet oplevelse tilbyder Kungsberget skisportssted dig mulighed for at få forskellige oplevelser, når du er i området. Du tilbydes pakker og enkeltstående produkter til leje – på den måde kan du stå på ski eller snowboard i fulde drag uden at skulle transportere udstyr på hele turen. Du kan nemt selv vælge det udstyr, du ønsker at leje online, eller besøge en af de lokale skibutikker for at leje det, du har brug for. Når du er færdig med ugen, afleverer du udstyret tilbage, og så er du klar til at rejse hjem uden kæmpe tagboks og tanken om du måske har glemt noget.

Kungsberget Skiskole

Kungsberget har på det seneste fokuseret på at tilbyde besøgende en bred vifte af valgmuligheder, det betyder de nu er et mere familievenligt skiområde. Dette har øget antallet af skiskole muligheder i området, der giver voksne og børn mulighed for at lære og finpudse deres færdigheder inden for skiløb og snowboarding.

Skolerne er designet til at sikre, at du får dit livs bedste tid selvom du er helt ny, mens du lærer nyttige lektioner omkring teknik. Baseret på let tilpasselige lektioner tilbyder skiskolerne en række forskellige pakker at vælge imellem. Hvilket giver dig mulighed for at vælge et forløb, der fungerer bedst for dig. Om det er 2 timer om dagen eller måske 5 timer de første 2 dage. Derudover er der ingen aldersgrænse på disse kurser, og de er designet til at sikre, at du forlader Kungsbergets skiskole med en kærlighed til skiløbet eller snowboardingen.

Kungsberget restauranter

Når det kommer til spisning, har du adgang til de skønneste restauranter og barer, som stedet har at byde på. Startende med Karins Burgers, Sofias Pizzeria, Top Grill, Miss Flipssons, Ski Lodge Bar, Kungsberg Kiosker og Fjords Bar & Balcony. Hvert enkelt sted byder på en anderledes stemning og et unikt touch. Det giver dig en bred vifte af valgmuligheder, som du kan skifte mellem, når du besøger Kungsberget.

Den bedste måde at få mest muligt ud af din rejse er at prøve et nyt sted hver gang du spiser eller drikker, på denne måde kan du nemt opleve dem alle og slå dig ned på de steder, der tilbyder dig den mad, de drikkevarer og den stemning, du leder efter.

Kungsberget er et super skisportssted i Sverige, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt andet Åre, Bjursås, Falköping, Funäsdalen, Vallåsen eller mange andre.

Og vil du gerne læse mere om Sverige som skidestination så tryk her.

Antal pister i Kungsberget

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Kungsberget
Kungsberget 1
Kungsberget 2
Kungsberget 3

Priserne i Kungsberget

ski

Pris på Liftkort

6-8 dages liftkort koster ca 1240 DKK for en voksen.

Man kan se priser og bestille liftkort hos Kungsberget.se.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 8 dage fra 910 DKK.

Leje af snowboard for en voksen i 8 dage fra 910 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her Kungsberget.se.

food

En god Restaurant

The Lodge Bar, Sofia’s Pizzeria, Top Grill, derudover er der også flere andre gode spise steder.

KØB AF SKIFERIEN TIL Kungsberget

Går skituren til Kungsberget, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Kungsberget
Booking.com logo
hotels.com logo
Pistekort Kungsberget
kungsberget pistekort
Video fra Kungsberget
Skiområder i Sverige
sverige

SKIFERIE I SVERIGE

Find alle skisportsstederne i Sverige her og læs mere om skiferie i Sverige.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Kungsberget
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam