Skiferie til Lindvallen

Skiferie til Lindvallen

Lindvallen byder ikke blot på fantastisk skiløb og smukke omgivelser, men det er også en del af det større område Sälen. Sälen består af flere skiområder, nemlig Tandådalen/Hundfjället og Högfjället og Lindvallen. Tilsammen skaber de den største skidestination i Sverige med Lindvallen som det største enkelte skiområde.

Skiferie til Lindvallen, kan købes hos: Skiferie.dk, Alltime Travel, Thinggaard, Hotels, Booking, Agoda

Lindvallens alpine skiløb

Lindvallen er udstyret med i alt 56 pister og 36 lifter, der varieret så skiløbere på alle niveauer kan have det sjovt i området. De fleste af disse pister er grønne, blå eller røde, hvilket gør dem tilgængelige for både begyndere og øvede skiløbere. Men der er også enkelte sorte pister for de mere erfarne og fartdrevne skiløbere.

Lindvallen og Högfjället: To skiområder i ét

Lindvallen og Högfjället hænger sammen og skaber et endnu større og mere varieret skiområde. Pisterne varierer meget i både niveau, længde og form, så der er noget for enhver smag. For de mere erfarne skiløbere er der også et fantastisk offpist-område, der byder på udfordrende terræn.

En familievenlig skidestination: Lindvallen

Lindvallen er mere end bare et fantastisk skisportssted – det er et paradis for børn på ski. Med brede, åbne pister og en lang række faciliteter, er det det ideelle sted for børne skiløbere, til at opbygge deres færdigheder og opleve glæden ved skiløb.

Et af Europas største sammenhængende børne- og nybegynderområder

Lindvallen er kendt for at have Europas største sammenhængende børne- og nybegynderområder, hvilket gør det til det ideelle sted for de helt unge skiløbere at lære og udvikle deres skiløb. Alle nødvendige faciliteter ligger i nærheden, hvilket sikrer en let og bekvem skiløbsoplevelse for både børn og forældre.

Lindvallen har 3 store børneområder, der hver tilbyder en unik skiløbsoplevelse:

  • Børnefjeldet: Børnenes helt eget fjeld med 18 pister og 21 nemme lifte, samt et sjovt offpist-område og Fun Park.
  • Sydpolen: Et område med tallerkenlift, rullebånd og nemme, grønne bakker.
  • Sälfjällstorget: Et område med børnevenlige pister tæt på parkeringspladsen.
  • Valleberget: Et af Europas største børneområder med 10 tallerkenlifte, rullebånd, slædebakke, legeplads og et eventyrområde med tidsmaskine og stor musikscene.

Alle børneområderne har også adgang til toiletter, café, varmestue og grillplads i nærheden.

Langrendsspor i Lindvallen

Lindvallen er ikke kun for alpint skiløb, men byder også en række langrendsspor for både klassisk og skate skiløb. Med spor på 1,5 og 2,5 km, der er oplyste, er det et ideelt sted for langrendsentusiaster. Området for langrend har også en varmestue, toiletter og voksrum.

Spisesteder og aktivitetsmuligheder i Lindvallen

Lindvallen er super destination for skiferien i Sverige, ikke kun for skiløbere, men også for feinschmeckere og de eventyrlystne. Med et væld af restauranter, caféer og vaffelstuer, samt utallige underholdningsmuligheder, er Lindvallen det ideelle sted til en uforglemmelig skiferie for hele familien hvor man nemt kan invitere bedsteforældre med.

Mad & drikke: Børnevenlige restauranter

Lindvallen byder på et mangfoldigt udvalg af spise- og drikkesteder. Både børnevenlige restauranter med legerum og børnemenuer, men også caféer og vaffelstuer findes i rigt mål. Det særlige ved Lindvallen er verdens eneste McSki, en McDonalds med ski-drive-in – en sjov og unik oplevelse for både børn og voksne.

Experium perfekt for hele familien

Udover det fremragende skiområde byder Lindvallen også på det imponerende Experium, som er fyldt med underholdningsmuligheder for hele familien. Efter en dag på ski kan børnene nyde en svømmetur i eventyrbadet, mens de voksne kan forkæle sig selv med et besøg i kurbadet eller en afslappende massage. Desuden tilbyder Experium biograf, restauranter, bowlingbaner og lidt shopping muligheder. For dem, der ønsker at opleve vildmarken, er der også mulighed for hundeslæde- og snescooterture.

Afterski i/på Wärdshuset

Afterski er for mange en uundværlig del af skiferien. I Lindvallen byder Wärdshuset på en livlig afterski-oplevelse, der er den perfekte måde at afslutte dagen på. Dog skal du ikke sammenligne afterski i Norden med Alperne – hvis man har været i fx Wagrain, Saalbach, Val Thorens eller et andet stort sted i Alperne.

Hotel, hytter og lejligheder i Lindvallen

Hotel Viktors

Hotel Viktors er ikke bare et hotel. Det er et pusterum, en flugt fra hverdagen, et sted hvor komfort og bekvemmelighed smelter sammen i et harmonisk og indbydende miljø. Med 19 gæsteværelser, der varierer fra hyggelige dobbeltværelser til luksuriøse suiter, tilbyder vi en unik, tilpasset oplevelse til hver eneste gæst. Derudover ligger det kun 50 meter fra liften.

Sälfjällets Torgvågning

Sälfjällets Torgvågning er blandt de mest populære indkvarteringssteder i Lindvallen. Her finder du flotte og rummelige lejligheder med en moderne indretning og fin standard. Beliggende kun 100 meter fra lifterne, pisterne og indkøbsmuligheder, ligger alt, hvad du har brug for, lige ved hånden.

HC Ski Lodge

HC Ski Lodge tilbyder lyse lejligheder i det hyggelige Högfjället. Disse boliger ligger kun et stenkast fra liften og pisten, og inden for gåafstand finder du butikker og restauranter.

Antal pister i Lindvallen

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Lindvallen3 optimized
Lindvallen4 optimized
Lindvallen1 optimized
Lindvallen5 optimized

Priserne i Lindvallen

ski

Pris på Liftkort

4 dages liftkort koster 1034 DKK for en voksen. For alle 4 områder, børn under 6 er gratis. 

Man kan bestille liftkort hos skistar.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 4 dage fra 600 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 4 dage fra 600 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her skistar.com.

food

En god Restaurant

Der er massere af gode restauranter i området inden for 20 km, men ved Lindvallen ligger der blandt andet. Lammet & Grisen og Gustav Grill & Bar.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Lindvallen, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Skiferie.dk
dansk bilferie logo
Thinggaard normal
hotels.com logo
agoda
Booking.com logo
Video fra Lindvallen
Skiområder i Sverige
sverige

SKIFERIE I SVERIGE

Find alle skisportsstederne i Sverige her og læs mere om skiferie i Sverige.

FAQ – Spørgsmål til Lindvallen

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Lindvallen?

Det er deres og måske verdens eneste ski-in, ski-out McDonalds. Derudover er det et af de bedste skiområder i Sverige for familier med små børn – lang de fleste pister er grønne eller blå.

Hvem tager til Lindvallen?

Det er typisk familier med mindre børn, som skal lære at stå på ski. Derudover er det for ældre som gerne vil på skiferie, hvor der både er alpin og langrend. Området er godt varieret og har gode spisesteder og store hytter som egner sig til større grupper eller større familier.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Lindvallen
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam