Skiferie til Romme Alpin

Skiferie til Romme alpin

Beliggende blot 2 km udenfor Borlänge i det sydlige Dalarna, i Sverige og kun 2,5 timer fra Stockholm, ligger Romme Alpin Skisenter – et super godt skiområde for skiløbere snowboardere. Her er der 34 pister fra to bjergtoppe, med en maksimal faldhøjde på 275 meter.

Siden starten i 1987, har Romme Alpin været et familiedrevet anlæg, der vægter familieskiferier højt.

Skiferie til Romme Alpin, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Alpint skiløb for alle

Romme Alpin er udstyret med seks moderne 6-personers Express-lifte, der hurtigt tager dig op til pisterne. Udover de hurtige lifte er der også to træk-lifte, seks stole-lifte og 3 magiske tæpper. Liftsystemet er effektivt og komfortabelt, hvilket sikrer masser af tid på pisten. De har en af Sveriges største skiskoler, hvor alle kan få en god første gangs oplevelse med skiløb.

Alle pister præpareres hver nat, hvilket sikrer perfekte forhold til næste dags skiløb. De har også Skandinaviens største sneproduktionssystem, der sikrer god sne hele sæsonen.

Nemt at komme til fra Stockholm

Med en afstand på bare 2 timer og 30 minutter fra Stockholm, er Romme Alpin et bekvemt valg for korte skiture eller et weekendophold.

Udfordrende terræn

De 34 pister med en maksimal faldhøjde på 275 meter, samt den længste pist som er på hele 2750 meter, er der noget for både begyndere og erfarne skiløbere. Det fine udvalg af pister gør det til et af de bedste skiområder i Sverige, det er billigere end de store områder Idre Fjäll, Sälen og Åre.

Begyndere i Romme Alpin

Deres store begynderområde sikrer, at nye skiløbere har al den plads, de har brug for til at lære og udvikle sig. Det er også her skiskolen starter alle op.

169 Hotelværelser med Ski-in/out

Tag på en skiferie uden besvær med at skulle gå ned til lifterne eller at bruge tid på at skulle med en skibus – Romme Alpin byder nemlig på 169 hotelværelser med ski-in/out. Ski-in/out giver nemlig mere tid på pisten, og det er perfekt for familier som har mindre børn.

Stor skiudlejning og sportsbutik

Deres store skiudlejning og skibutik har alt, hvad du har brug for af grej til skiferien. Her kan du leje eller købe skiudstyr af høj kvalitet. De har rigtig mange af de store brands.

Skiskole for alle aldre og niveau

Romme Alpin skiskole tilbyder skiundervisning for alle aldre og evner, fra begyndere til avancerede skiløbere. Det er pengene værd at tage særligt ens børn på skiskole, både fordi de lære fra andre end deres forældre – samt de følger andre børn.

7 Restauranter med fint udvalg

Med de 7 restauranter i område kan man opleve en bred vifte af mad og drikke, fra traditionelle svenske retter til internationale favoritter.

Calles Kurvor: Den nemme snowpark

På Snöberget ligger “all-green” park, Calles Kurvor. Denne park er en kreativ sjov snowpark, der passer til hele familien. Med store velodrome sving, mindre bokse og skinner, her kan alle køre og have det sjovt her.

Denne snowpark er designet med henblik på at være sikkerhed og sjov, hvilket gør den ideel for børn og voksne, der ønsker at prøve skiløb eller snowboarding tricks uden alt for stor risiko. De store sving og de mindre bokse er ideelle til at lære de grundlæggende teknikker ved en snowpark.

Mattas Gröna: Den blå park for mere erfarne skiløbere

På Mattas Gröna pisten finder du ”all-blue Junior park”. Denne snowpark er fyldt med større hop, svære bokse og rails. Selvom kickerne ikke er de største og mest avancerede samlignet med de helt store snowparker, giver de masser af oplevelse og køreglæde. Nede på den fladere del af bakken er der masser af forskellige features at lege med.

Denne snowpark er perfekt for dem, der ønsker at forbedre deres niveau eller prøve andet samt nogle nye tricks. De større hop og de mere avancerede bokse og rails er designet til at udfordre og forbedre ens skiløbs- og snowboard stil i parken.

Romme Alpin Ski Lodge

Romme Alpin Ski Lodge, beliggende i hjertet af Romme Alpins skiområdet, er stedet, hvor du vil bo lige ved siden af pisterne. Fra de rummelige hotelværelser, der kan rumme fra to til seks personer, får du et udsyn, udover skiområdet.

Fuld service inkluderet

Som gæst her får du ikke blot et værelse, men en fuldendt oplevelse. Prisen for værelset inkluderer alt fra opredning ved ankomst, en stor morgenbuffet hver morgen og rengøring ved afrejse. Du behøver ikke at bekymre dig om noget andet end at nyde din tid på pisterne. Mange kæreste par vælger det her, familier med børn vælger det også for ikke at skulle stå at lave mad i en skihytte hver dag.

Ski in – ski out og praktiske faciliteter

Romme Alpin Ski Lodge giver direkte adgang til pisterne med det praktiske ski-rum, der har indgang direkte fra pisten. Det betyder også det er nemt at tage en hurtig pause, eller at man deler sig op og nogle går ind andre bliver ude på pisten.

Sjov og aktiviteter for børnene efter en lang dag på ski

Børnene vil aldrig kede sig på Romme Alpin Ski Lodge. De har et fint udvalg af aktiviteter, legerum og filmvisninger for de små. Så selv efter en lang dag på ski, er der masser af muligheder for underholdning og leg. Det giver forældrene en velfortjent pause, mens børnene fortsætter med at have det sjovt til energien slipper op.

Romme Alpin er et godt men mindre skisportssted i Sverige, men der er også andre steder du kan vælge at besøge, blandt Orsa Grönklitt, Rättvik, Riksgränsen, Säfsen, Sälen og mange andre gode destinationer i Sverige.

Og vil du gerne læse mere om Sverige som skidestination så tryk her.

Antal pister i Romme Alpin

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå