Skiferie til Mount Erciyes

Skiferie til Mount Erciyes

‘De bedste europæiske skisportssteder er dyre, men ikke i Tyrkiet,’ siger de.

Tyrkiske skidestinationer er kendt over hele verden for at være meget billigere og ekstremt spændende for vintereventyrjægere. Selvom Uludağ stadig er Tyrkiets største skidestination, er Mount Erciyes en stor favorit blandt skiløbere, snecyklister, snowboardere og skøjteløbere.

Den storslåede åbning af Erciyes Ski Center i 2011 åbnede endelig de bedst bevarede skatte i Central Anatolien for verden. Ud over skiløb strømmer titusinder dette femte højeste bjerg for at udforske dets håndlavede keramiske industri og Guinness Book of World Record’s Chez Galip Hair Museum.

Skiferie til Mount Erciyes, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

I dag gør vinteren den ensomme og øde, uddøde Erciyes Dağı til en pulserende skiløbere og snowboardere. Fra november til maj bliver bjerget til et malerisk hvidt sne-slør og byder utallige spændingssøgere velkommen, der strømmer for at slukke deres adrenalinpumpe og gøre livslange minder. Den bedste del er, at hele bjerget bliver hvidt, hvilket giver glødende sjovelskere en perfekt undskyldning for at komme i Tyrkiets længste stolelift og stå på ski på alle sine 32 snespor.

Hele stedet er blottet for træer – det er en planlagt strækning med forskellige sværhedsgrader. Den bedste del er dog ekstramateriale, inklusive gondolelifte og snemaskiner og alle leje af skiudstyr lige i nærheden af ​​sneparken.

Mt. Erciyes ligger ca. 25 km syd for Kayseri, og på en skiferie kan man også udforske det legendariske Cappadocia, “landet med smukke heste” – et UNESCOs verdensarvsliste. Mount Erciyes er et generelt sikkert og familievenligt skisportssted med pæne skiløjper, en skilift og baby-lift samt engelsktalende skiinstruktører.

Der er masser af mad- og indkvarteringsfaciliteter i byen, og de inkluderer grundlæggende gæstehuse, smarte hoteller, Cappadocias hulehoteller og mange lodges. Adgangen er hovedsagelig ad vej, da det drejer sig om en 20-minutters kørsel for at dække den cirka 28,8 kilometer lange strækning.

Antal pister i Mount Erciyes

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Mount Erciyes 1
Mount Erciyes 2
Mount Erciyes 3
Mount Erciyes

Priserne i Mount Erciyes