Tyskland som skiferie destination

Tyskland kan meget mere end blot grænsehandel, du skal dog noget længere ned i Tyskland for at stå på ski. Om sommeren kan du også stå på ski i Tyskland, snowdome er altid åbent. Tyskland er dog oplagt til en perfekte skiferie for hele familien. Det er nemt at komme til skiområderne i bilen.

I Tyskland er der faktisk en masse forskellige skiområder, der er meget varieret terræn, der er en masse for nybegyndere og let øvede. Der er en masse grønne, blå, røde og sorte pister. Skidestinationer er ikke så store som i Frankrig, Italien eller Østrig.

En god weekend på skiferie er noget som vi alle kan bruge og det er Tyskland en god mulighed for. Det er inden for en afstand hvor det er muligt at køre. Så skal man lige have genopfrisket det hele, så vil det være en god mulighed at tage en weekend tur til Tyskland.

Der er 3 områder der er gode, som jeg vil anbefale at man kan besøge. Harzen, Berchtesgaden og Winterberg/Willingen, det 3 områder har alle over 30 km pister.

winterberg 298070 1280
?c=8023&m=1614183&a=382498&r=&t=html
winterberg 298071 1280

Priserne i Tyskland

Du kan nemt spise for 100kr med drikkelse i Tyskland. Liftkortet i de større omrdåer i tyskland ligger omkring de 40 € for 1 dag, i de mindre område koster det fra 10-15€.

Harzen ikke langt fra danmark

Harzen skiområde er flere mindre områder der ligger der inde under. Hvor det bedste sted er Wurmberg Braunlage, det er også der jeg vil anbefale folk at bo tæt på hvis man tager til Harzen for at stå på ski. Wurmberg Braunlage der kan i nemt få 1 dag eller 2 til at gå, ellers er der ikke ret langt til andre mindre steder som st. Andreasberg eller Hohegeiss.

Wurmberg er der omkring 12 km pister, liftkortet koster 32€ for 1 dag, 2 dage for 56€.  Det er et meget familievenligt skisportssted.

En weekend tur til Harzen er noget du skal prøve, bare for at teste det Tyske skimiljø. For at få lige at få luft under skiene eller snowboardet. Området kan mere en bare at byde på ski, der er et smukt område hvor du kan vandre i smukke skov områder.

FAQ – Spørgsmål til skiferie i Tyskland

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvornår er det bedst at tage på skiferie i Tyskland?

Januar og februar er klart de måneder hvor sneen er bedst i Tyskland, områderne ligger ikke så godt som steder i Alperne, dog kan Garmish og Oberstdorf godt besøges tidligere og efter.

Hvilket er det største skiområde i Tyskland?

Det er Oberstdorf Kleinwalsertal, som både ligger i Tyskland og Østrig, derfor ligger det også langt fra den danske grænse, og derfor ikke langt fra nogle af de kendte skiområder i Østrig. Området har 118 km pister.

Hvor mange skiområder er der i Tyskland?

Ifølge ”statista” så er der 498 skiområder i Tyskland, her tæller de alle de områder som har en lift – dermed sagt er der mange områder som slet ikke er oplagte for os danskere at besøge.

HVEM SÆLGER SKIFERIER TIL Tyskland?

dansk bilferie logo
skiferie.dk
onlineski.dk logo
SKIOMRÅDER I Tyskland
Alpincenter Wittenburg

Alpincenter Wittenburg

Alpin Wittenburg en indendørs skicenter med tilhørende aktivitets park.

Læs Mere
Brechtesgaden

Brechtesgaden

Det er super billigt trods størrelsen, der er 50 km pister fordelt på 6 mindre skiområder.

Læs Mere
Garmisch Partenkirchen

Garmisch Partenkirchen

Der er 60 km pister, der er 29 lifter til området.

Læs Mere
Harzen

Harzen

Harzen danner rammerne for 4 mindre skiområder.

Læs Mere
Oberstdorf

Oberstdorf

Det er Tysklands største skiområde.

Læs Mere
Sankt Andreasbe

Sankt Andreasberg

Sankt Andreasberg er et lille skiområde som er en del af Harzen liftkortet.

Læs Mere
Snowdome

Snowdome

Fra Padborg til Bispingen er der små 225 km, det tager ca. 2.5 time i bil.

Læs Mere
Willingen

Willingen

Der er 63 km pister i hele området og der er noget for hele familien.

Læs Mere
Winterberg

Winterberg

Winterberg er en meget kendt by når man snakker vintersport.

Læs Mere