Skiferie til Harzen

Skiferie til Harzen

Harzen er for det første ikke særlig langt fra Danmark, små 4.5 timer i bil og er derfor et perfekt alternativ til Sverige eller Norge.

Harzen bjerge går op i 1100 meters højde, der er blå, røde og sorte pister, der er kælkebakker til de små og børne pister, og der kan bookes skiskole.

Harzen danner rammerne for 4 mindre skiområder, de 4 områder er Wurmberg / Braunlage, St. Andreasberg, Goslar og Hohegeiss. Områderne er i januar og februar bedst at besøge, da det er her det er mest snesikkert. Der er funpark i området og der køre skibusser i området som man kan bruge for at komme rundt i mellem områderne.

Der er mange muligheder for at komme på langrend hvis det er det man gerne vil, der er massere af spor. Faktisk er der hele 200 km spor.

Der er massere af kælkebaner og naturskøjtebaner, som man kan tage ud og prøve hvis man er ved at have lidt ondt i fødderne.

Der er barer, restauranter, caféer, bagere så der er alt man skal bruge or at få en god skiferie.

Fra Padborg til Harzen er der små 430 km, det tager ca. 4.5 time i bil.

Tyskland byder på flere gode skisportssteder blandt andet, Alpincenter Wittenburg, Berchtesgaden, Garmish PartenkirchOberstdorf og en del andre steder.

Antal pister i Harzen

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Harzen optimized
Harzen5 optimized
Harzen4 optimized
Harzen3 optimized

Priserne i Harzen

ski

Pris på Liftkort

1 dags liftkort koster 220 DKK for en voksen.

Man kan se priserne på liftkort hos erlebnisbocksberg.de.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 1 dag fra 160 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 1 dag fra 160 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på 2seasons.biz.

food

En god Restaurant

Der er massere af restauranter i Braunlage, der er blandt andet, Falkenhorst, Grimbarts, Jasper Grill Bar, Kleine Auszeit og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Harzen, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
snowtrex normall
dansk bilferie logo
Skiferie.dk
agoda
hotels.com logo
Booking.com logo
Video fra Harzen
Skiområder i Tyskland
tyskland

SKIFERIE I TYSKLAND

Find alle skisportsstederne i Tyskland her og læs mere om skiferie i Tyskland.

FAQ – Spørgsmål til Harzen

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor tager mange til Harzen for at stå på ski?

Der er omkring 35 km pister, det er et område perfekt til børn og helt nye på ski. Derudover ligger det kun omkring 400 km fra Danmark.

Er Harzen godt til børn?

Det er perfekt til børn, der er typisk ikke lang kø ved pisterne, der er masser af grønne og blå pister. Der er ikke super langt, hvilket gør at man kan nøjes med 3-4 dage også får det maksimale ud af det.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Harzen
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam