Skiferie til Harzen

Skiferie til Harzen

Harzen er for det første ikke særlig langt fra Danmark, små 4.5 timer i bil og er derfor et perfekt alternativ til Sverige eller Norge.

Harzen bjerge går op i 1100 meters højde, der er blå, røde og sorte pister, der er kælkebakker til de små og børne pister, og der kan bookes skiskole.

Skiferie til Harzen, kan købes hos: Snowtrex, Alltime Travel, Skiferie.dk, Hotels, Booking, Agoda

Harzen danner rammerne for 4 mindre skiområder, de 4 områder er Wurmberg / Braunlage, St. Andreasberg, Goslar og Hohegeiss. Områderne er i januar og februar bedst at besøge, da det er her det er mest snesikkert. Der er funpark i området og der køre skibusser i området som man kan bruge for at komme rundt i mellem områderne.

Der er mange muligheder for at komme på langrend hvis det er det man gerne vil, der er massere af spor. Faktisk er der hele 200 km spor.

Der er massere af kælkebaner og naturskøjtebaner, som man kan tage ud og prøve hvis man er ved at have lidt ondt i fødderne.

Der er barer, restauranter, caféer, bagere så der er alt man skal bruge or at få en god skiferie.

Fra Padborg til Harzen er der små 430 km, det tager ca. 4.5 time i bil.

Tyskland byder på flere gode skisportssteder blandt andet, Alpincenter Wittenburg, Berchtesgaden, Garmish PartenkirchOberstdorf og en del andre steder.

Antal pister i Harzen

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister