Skiferie til Keystone

Skiferie til Keystone

Keystone, er til dig der ikke kan få nok af offpist og lækker puddersne. Lifkortet gælder til Keystone Mountain, Vail Mountain, Breckenridge Mountain og Beaver Creek Mountain.

Skiferie til Keystone, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Keystone er en del af Rocky Mountains som ligger Colorado. Der er 131 pister i Keystone og skiområdet går fra 2829-3782 meters højde. Området er godt for hele familie, der er en masse gode pister som både er grønne og blå. De sorte er der også nok af og offpist er der bestemt også mulighed for.

Er man til snowpark og hop, så er det med at komme i funparken som har rails, kickers, hop, bokse og pipes. Der er noget for nybegyndere og bestemt også for de øvede.

Der er flere spa hoteller i området. Der er mulighed for at shoppe i flere gode butikker, skitøj kan i få til rigtigt blive penge. Er det noget med at stå på skøjter eller komme på hestevognstur, så kan i også det i Keystone.

Der er også rig mulighed for at stå på aftenski i Keystone, der er omkring 15 pister der har åbnet, hvor pisterne bliver lyst op.

Læs mere om USA som skiferiedestination her.

Antal pister i Keystone

pister 3 grøn

%

Grønne pister

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3 rød

%

Røde pister

pister 3

%

Sorte pister

Keystone 5
Keystone
Keystone 4
Keystone 3

Priserne i Keystone

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 702 DOLLARS for en voksen i højsæsonen.

Man kan bestille/se priser på liftkort hos keystoneresort.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 108 DOLLARS.

Leje af snowboard i 6 dage fra 108 DOLLARS.

Du kan leje udstyr her hos Skiset.dk

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både Pizza On The Run og Kickapoo Tavern derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Keystone, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.
Booking
agoda
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Video fra Keystone
Skiområder i USA
usa

SKIFERIE I USA

Find alle skisportsstederne i USA her og læs mere om skiferie i USA.

FAQ – Spørgsmål til Keystone

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Keystone kendt for?

Det er et skiområde for hele familien, som har både alpin, langrend og offpist skiløb. Skiområdet ligger kun 1,5 times kørsel fra Denver.

Kan man opleve aften skiløb i Keystone?

Ja, det er faktisk det område i hele Colorado som har flest pister åbent for aftenskiløb. Det er dog ikke hver dag du kan stå på aftenski, men tjek deres hjemmeside.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Keystone
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam