Skiferie til Amirsoy

Skiferie til Amirsoy

Usbekiske første bjergskisportssted i verdensklasse er lige så charmerende i formiddagens mousserende sne, som det var, den første dag, det åbnede sine døre.

Landets første internationale standard-hjem er hjemsted for ekstreme skiløb, snowboarding og heli-ski-entusiaster, der ser malerisk ud omgivet af masser af sne og en blæser kold vinterbrise.

Amirsoy Mountain Resort er et skicenter med flere millioner euro og ligger 65 km øst for hovedstaden Tasjkent. Det sidder på de nordlige skråninger af de mægtige Tien Shan-bjerge, 2.494 m over havets overflade. Men for alpint skiløb og snowboardfanatikere er det mere end blot et skisportssted.

Flere skiløjper med forskellige sværhedsgrader, fem ultramoderne elevatorer og en luksus, en 8-personers gondol og flere snescootere og slanger sammen gør en almindelig dag i denne udvej smuk. Overfladen på hele feriestedet spænder over 900 hektar og kan komfortabelt være vært for alle, inklusive børn.

Interessant nok er det i denne udvej mere sandsynligt, at du møder færre skiløbere og snowboardere. De fleste af dem, der strømmer til Amirsoy mountain Resort om vinteren, ankommer for at slappe af og udforske det smukke bjerglandskab, der kører på gondolbanen. Priserne er latterligt lave; så lavt, at du ikke bryder dit budget!

Det betyder ikke, at det er helt umuligt at stå på ski eller prøve snowboarding. Vintersportudstyr og -udstyr er let tilgængelige med engelsktalende lokale og internationale instruktører, der også er i beredskab for at tilbyde lektioner til overkommelige priser. Quadcykler er også let tilgængelige for at leje og køre over skiløjperne.

I Amirsoy mountain Resort starter vinteren i november og slutter i maj. Den bedste oplevelse ved denne skidestination er det faktum, at den har færre skarer, selv når vinteren når, når du kan forvente fuld hævelse. Medarbejdere på denne facilitet er også så høflige og gæstfrie.

Byggeriet er endnu ikke afsluttet, men det kan aldrig forhindre nogen i at have en spændende og eventyrfyldt ferie. Den eneste ulempe er vejen til udvej; det kan være ufremkommeligt om vinteren.

Antal pister i Amirsoy

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Amirsoy 3
Amirsoy 2
Amirsoy 1
Amirsoy

Priserne i Amirsoy

ski

Pris på Liftkort

Fra 130 kr om dagen for en voksen

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos Amirsoy.com

sport

Pris på Leje skiudstyr

Priser fra 90 kr om dagen for en voksen

food

En god Restaurant

Der ligger et par små caféer ude ved Amirsoy bjerget, Kafe Vigvarm, Chimgan og Olenka Cafe. Ellers skal man ud på en køretur på omkring 10-15 km for at finde andre muligheder.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Amirsoy, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Booking.com logo
Video fra Amirsoy
Skiområder i Usbekistan
usbekistan

SKIFERIE I USBEKISTAN

Find alle skisportsstederne i Usbekistan her og læs mere om skiferie i Usbekistan.

FAQ – Spørgsmål til Amirsoy

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Amirsoy?

Det er da du når en top højde og kan stå på ski fra 2490 meters højde, området er det største i Uzbekistan med sine 16 km pister.

Hvornår er skisæsonen i Amirsoy?

Den ligger fra midt december til slutningen af marts, pisterne er åbne fra 09-16:00.