Vælg en side
Danski

Hvem er Danski?

Danski, familie skiferie for alle. Danski sælger skiferier til alle danskere der elsker skisport. Danski hjælper dig med at få arrangeret din årlige skiferie til lande som Frankrig, Italien og Østrig, grunden til det er netop de lande, er fordi de er snesikre og familie venlige. Alle kan blive udfordret på deres destinationer, og derfor kan man alle tage af sted sammen uanset hvilket niveau man er på.

Danski driver deres egne danske hoteller hvor der bliver lagt fokus i at værne omkring de rejsende, sørge for god mad og super god service i form af arrangementer og andre goder.

Danski arrangere hvert år skirejser for solo’er, så alle kan komme afsted på skiferie, hvis man er single og ens venner ikke vil med på skiferie, så kan man komme afsted med andre der er afsted af samme grund og danne unikke venskaber.

Gruppeskirejser er noget de er specialister i, så har man et firma, en loge, en skole, en klub eller noget i den stil der gerne vil på en super fed skiferie, så kontakt Danski og få et tilbud.

Transportformer med Danski

Bus
Fly
Bil
Lokation

 

Søren Frichs Vej 42F

8230 Åbyhøj

 

Kontakt

 

Tlf: 86 80 06 00

Mail@danski.dk

 

Online

 

Danski.dk

Facebook – Danski