Vælg en side
northlander

Hvem er Nortlander?

Nortlander kender de fleste danskere til. De har solgt skirejser i over 25 år, derved har de oplevet og samlet en masse erfaring om hvordan de tilbyder dig det bedst mulige. De tilbyder lækre skirejser til alperne, hvor du blot skal bestille rejsen og så skal du faktisk ikke tænke over mere.

Nortlander sælger skiferier til nøje udvalgte destinationer hvor du er sikker på at få en god oplevelse på skiene men også når du ikke har skiene på.

De driver deres egne hoteller på mange af top destinationerne i Østrig, Italien og Frankrig, med deres egne hoteller tilbyder de hele pakken og gastronomi oplevelser i maden. De er gode til at arrangere ting for deres rejsende.

De tager hånd om alle der er afsted med dem og har guider på alle deres destinationer som hjælper en hvis der skulle op stå et problem.

Mange af deres destinationer ligger meget godt. Fx i Val T, ligger det lige ud til pisten samt man kan købe en lækker burger og sidde på deres terrasse og nyde den høje sol i de Franske alper.

Er man til afterski og gerne vil møde andre danskere, så er Nortlander et godt bud til dig da man nemt og hurtigt vil kunne falde i snak med andre Danskere der er med på den samme tur som den uge du har købt ferien.

Nortlander giver dig alt du ønsker til en fantastisk skiferie.

Transportformer med Nortlander

Bil
Bus
Fly
Lokation

 

Nørre Voldgade 90

1358 København K

 

Kontakt

 

Tlf: 70 10 50 95

nortlander@nortlander.dk

 

Online

 

Nortlander.dk

Facebook – Nortlander