vinterly blå

Hvem er Vinterly?

Vinterly Skirejser er det tidligere Teams Benns. Siden de skiftede navn har de fået en super fed hjemmeside der er super nemt at navigere rundt i.

Update, Vinterly er nu OnlineSki

Vinterly tilbyder gode skiferier til mange fede destinationer, de er skarpe i at arrangere skirejser til familier, grupper og kærestepar. De sørger for at dine børn kan komme med på skiferien til en god pris, samt de sørger for at der er aktiviteter på skiferien, derudover er det dansk skiskole på de fleste af deres skirejse destinationer. Guiderne sørger for at der er piste visninger hvis der er brug for det eller ønske om det, derudover vil der være gode arrangementer. Man vælger selv om man deltager selvfølgelig, men tilbuddet er der.

Det gode ved et rejsebureau som Vinterly er at der er super god sikkerhed og de sørger for at du får en skiferie, hvor du står i sikre hænder. Der er skiguider der kan hjælpe hvis der skal opstå problemer.

Vinterly tager hånd om dig, de lytter til dig og sørger for du får den skiferie du ønsker. Tag en snak med dem og de vil give dig den bedst mulige hjælp til at finde din drømmeskirejse uden at gå på kompromis.

FAQ – Spørgmål om Vinterly

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem ejer nu Vinterly Skirejser?

Ski Group A/S har lukket Vinterly ned og driver nu Højmark Skirejser samt Onlineski.

Er Vinterly Skirejser lukket ned?

Ja, Vinterly er lukket ned. Du skal nu købe din skirejse hos Onlineski eller Højmark Skirejser.