Skirejsebureauer I Danmark

Der findes en del Danske skirejsebureauer, støt dem og hver sikker på at du får den skiferie du drømmer om. De har forskellige destinationer alt efter hvilket rejsebureau i vælger. Tjek forskellige ud og få et godt tilbud.

Skirejsebureauer hvor du kan bestille din næste skiferie

Jeg har lavet en liste over danske skirejsebureauer. Når man skal bestille sine første skiferier vil man gerne være sikker på der er styr på det hele, og alle de selskaber jeg har fundet kan hjælpe dig med at arrangere den perfekte skiferie, hvor du ikke skal tænke på ret meget.

Skiferie destinationer

Der er massere af skirejsebureauer, de tilbyder alle noget forskelligt og dermed finder du også priser som er forskellige. Søger man en meget billig skiferie skal man kigge mod skirejser til Bulgarien, Polen eller Tjekkiet. Søger man en billig skiferie kan man også vente med at bestille 1-2 uger inden man skal afsted og blot håbe på der er noget, men hvis man gør det er man ikke sikker på, man får det man ønsker.

Vil man gerne have en skiferie hvor der er massere af piste kilometer samt godt liftesystem, så skal man kigge mod lande som Østrig, Frankrig, Italien eller Spanien. Priserne på liftkort, hoteller og boliger er godt nok til en højere pris end hvis man kigger på Bulgarien eller Tjekkiet. Men det man får for pengene gør også der er værd at give de der 1-4000kr mere for sin skiferie.

Vil man gerne undgå at skulle køre de der 13-20 timer for at komme til Frankrig, Østrig eller Italien. Så kan man jo blot tage til vores nabolande Norge eller Sverige, områder som mange danske familier tager til, grundet man ikke skal køre så langt, samt at der kan man få hyggelige skihytter med pejs og det hele.

Kør-selv, bus eller fly

Mange vælger kør-selv skiferie eller bus skiferie.

Når man vælger kør-selv skiferie, så har man muligheden for at pakke bilen med alt sit skiudstyr, samt den resterende plads med mad eller drikkelse. Det giver god mening at man vælger kør-selv, en tagboks oven på også tage ens egne ski og snowboard med. Frem for hvis man vælger fly, så koster det dig hurtigt 7-1500.- for blot at få din skitaske med. Derudover skal man have alt ens andet udstyr med, der bliver hurtigt minimalt plads til andet end ski tøj.

Bus skiferie, mange gruppe/fællesturer, gymnasie, efterskoler tager bussen, den transportere mange på engang og dermed er det klart det billigste og det hyggeligste. Bus skiferie til Østrig eller Frankrig går hurtigt op i 16-18 timer, hvis alt går godt. En ski bus kan også pakkes godt, men det er ikke altid muligt at have sine egne ski eller snowboard med, og skal man ud og leje det når man ankommer så bruger man 800-1000kr pr mand for en uge på det.

Fly skirejse, den vel nok dyreste. Billetten behøver ikke være super dyr, men når du så kommer til at du skal have dine ski med, så kommer prisen lige op med minimum 350 pr vej = 700 tur retur. Derudover skal du fra lufthavnen til skisportsstedet. Står dit skirejsebureau ikke for det, så skal du have en taxi eller med noget bus. Med bus bruger man hurtigt en masse tid og med taxi, så koster det ret meget. Man kan vælge at leje en bil, der skal man være opmærksom på hvilket land man tager til og hvor gammel man skal være for at leje en bil.

Jeg tog selv med fly til Frankrig og ville leje en bil som 23-årig. Da jeg kom derned skulle jeg så betaler 300 euro ekstra fordi jeg var under 25 år. – Det skal dog siges at fly er super nemt og det føles bare som om man er fremme i løbet af ingen tid, da man blot skal sidde i et fly 2-3 timer, hvis man ex skal til Østrig, Frankrig eller Italien.