Skirejsebureauer I Danmark

Der findes en del Danske skirejsebureauer, støt dem og hver sikker på at du får den skiferie du drømmer om. De har forskellige destinationer alt efter hvilket rejsebureau i vælger. Tjek forskellige ud og få et godt tilbud.

Skirejsebureauer hvor du kan bestille din næste skiferie

Jeg har lavet en liste over danske skirejsebureauer. Når man skal bestille sine første skiferier vil man gerne være sikker på der er styr på det hele, og alle de selskaber jeg har fundet kan hjælpe dig med at arrangere den perfekte skiferie, hvor du ikke skal tænke på ret meget.

Skiferie destinationer

Der er massere af skirejsebureauer, de tilbyder alle noget forskelligt og dermed finder du også priser som er forskellige. Søger man en meget billig skiferie skal man kigge mod skirejser til Bulgarien, Polen eller Tjekkiet. Søger man en billig skiferie kan man også vente med at bestille 1-2 uger inden man skal afsted og blot håbe på der er noget, men hvis man gør det er man ikke sikker på, man får det man ønsker.

Vil man gerne have en skiferie hvor der er massere af piste kilometer samt godt liftesystem, så skal man kigge mod lande som Østrig, Frankrig, Italien eller Spanien. Priserne på liftkort, hoteller og boliger er godt nok til en højere pris end hvis man kigger på Bulgarien eller Tjekkiet. Men det man får for pengene gør også der er værd at give de der 1-4000kr mere for sin skiferie.

Vil man gerne undgå at skulle køre de der 13-20 timer for at komme til Frankrig, Østrig eller Italien. Så kan man jo blot tage til vores nabolande Norge eller Sverige, områder som mange danske familier tager til, grundet man ikke skal køre så langt, samt at der kan man få hyggelige skihytter med pejs og det hele.

Kør-selv, bus eller fly

Mange vælger kør-selv skiferie eller bus skiferie.

Når man vælger kør-selv skiferie, så har man muligheden for at pakke bilen med alt sit skiudstyr, samt den resterende plads med mad eller drikkelse. Det giver god mening at man vælger kør-selv, en tagboks oven på også tage ens egne ski og snowboard med. Frem for hvis man vælger fly, så koster det dig hurtigt 7-1500.- for blot at få din skitaske med. Derudover skal man have alt ens andet udstyr med, der bliver hurtigt minimalt plads til andet end ski tøj.

Bus skiferie, mange gruppe/fællesturer, gymnasie, efterskoler tager bussen, den transportere mange på engang og dermed er det klart det billigste og det hyggeligste. Bus skiferie til Østrig eller Frankrig går hurtigt op i 16-18 timer, hvis alt går godt. En ski bus kan også pakkes godt, men det er ikke altid muligt at have sine egne ski eller snowboard med, og skal man ud og leje det når man ankommer så bruger man 800-1000kr pr mand for en uge på det.

Fly skirejse, den vel nok dyreste. Billetten behøver ikke være super dyr, men når du så kommer til at du skal have dine ski med, så kommer prisen lige op med minimum 350 pr vej = 700 tur retur. Derudover skal du fra lufthavnen til skisportsstedet. Står dit skirejsebureau ikke for det, så skal du have en taxi eller med noget bus. Med bus bruger man hurtigt en masse tid og med taxi, så koster det ret meget. Man kan vælge at leje en bil, der skal man være opmærksom på hvilket land man tager til og hvor gammel man skal være for at leje en bil.

Jeg tog selv med fly til Frankrig og ville leje en bil som 23-årig. Da jeg kom derned skulle jeg så betaler 300 euro ekstra fordi jeg var under 25 år. – Det skal dog siges at fly er super nemt og det føles bare som om man er fremme i løbet af ingen tid, da man blot skal sidde i et fly 2-3 timer, hvis man ex skal til Østrig, Frankrig eller Italien.

FAQ – Spørgmål til skirejsebureauer

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Fordele ved at bruge et dansk skirejsebureau?

SERVICEN, det kan ikke siges nok. Herudover har de fleste danske rejsebureauer danske skiguider på alle deres destinationer, hvis der skulle opstå problemer med noget.

Og ja, så skal vi støtte vores danske rejsebureauer, så vi kan blive ved med at have et godt udbud af skirejser.

Hvordan planlægger man en skiferie selv?

1. Du booker en skihytte, lejlighed eller hotel.

2. Du skal finde ud af transport, om det er fly, bus eller kør-selv måske færge

3. Du skal selv købe liftkort

Det er ting du selv skal have styr på, hertil skal det siges at service niveauet er lavt. Du kan ikke kontakte nogen danskere som kan hjælpe dig. 

Kan man spare penge på at planlægge selv?

Man plejer at sige, så snart man er 4 eller flere, kan det give mening selv at stå for det hele. 

Grunden til det ligger i at skirejsebureauerne typisk får bedre priser på liftkort, de har gode priser på de fly som de har booket ind. Transport til og fra lufthavne kan hurtigt rende op i +2.500 kr for 2 personer, når du også skal retur.

Planlæg skiferien selv eller få et skirejsebureau til det

Jeg har prøvet begge dele. Og der er fordele ved begge dele, det jeg gjorde de første par år jeg var afsted var at kontakte flere skirejsebureauer, for at få dem til at sende mig de bedste tilbud på den uge jeg ville afsted. Derved skulle jeg ikke røre en finger og jeg fik blot tilbud i min indbakke på min mail. Derefter kunne jeg så se efter hvad der passede med dem jeg skulle afsted med og vores behov i forhold til hvor vi helst ville hen. Prisen var meget lig med hvad vi selv kunne finde frem til.

Rejsebureauer bestiller i større mængder, hotelværelser, liftkort mm. Det gør at de kan skaffe dig en skarp pris på din skiferie. Men det er godt at undersøge markedet selv, for 2 skirejser med nærmest det samme kan godt variere med 1500-2000 pr person.

Bestiller man hos et skirejsebureau, har man også en hvis sikkerhed grundet rejsegarantifonde, som er sat i værk for at give gæster der har bestilt en rejse ud i fremtiden en bedre sikkerhed hvis nu bureau eller hotel går konkurs inden i skal afsted. Dermed står du ikke og har brugt måske 10.000 kr. for et hotelværelse som du ikke kan få igen.

Planlæg skiferien selv, mens jeg var under uddannelse og pengene ikke var store, søgte jeg mod private der ejede skiboliger og fandt en i Val Thorens hvor jeg kunne leje en uge for 2500, hvor vi måtte være 4 personer. Der vil sige 625 pr person for bolig en uge, og vi skulle køre til Val Thorens. Det gjorde vi for 2200, der sparede vi intet jo, så er vi på 1175 pr person, så skulle vi have liftkort som ligger på lidt over 2200 kr, så ramte vi 3375 kr. for en uge. Hvis man har ski eller snowboard og alt i udstyr, kan det altså godt lade sig gøre at komme på en skiferie for under 5000 kr med bolig, liftkort, benzin, og mad.

Men hvis man vil gøre det nemt for sig selv og dem man skal afsted med, så få et rejsebureau til at arrangere det for jer. Står man og arrangere selv og der opstår nogle problemer, så er det typisk at man bliver sur/irriteret på personen som har stået for at arrangere turen.