Skiferie til Whistler/Blackcomb

Skiferie til Whistler / Blackcomb

Whistler / Blackcomb er nok det mest kendte skisted for os danskere i Canada. Det er bestemt også et af det bedste steder i Canada. Der er investeret hårdt i området og de har en masse at tilbyde til alle.

Skiferie til Whistler, kan købes hos: Snowminds, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skiområdet ligger i 675-2284 meters højde, hvor selv byen ligger i ca 2200 meters højde, hvilket gør at man har ski-in ski-out muligheder. Der er lidt over 200 pister i området, hvor de fleste af dem er røde, der er dog også en masse blå til de nye på ski. Liftmaskinerne er hurtige i området.

Der er mange sorte pister og god offpist i hele området, hvor lifterne sørger for at det hele hænger godt sammen. Der lander omkring de 10 meter sne på en sæson.

Skiområdet Whistler / Blackcomb byder også på flere snowparker med kickers og rails, der er flere pipes i området og der er noget for alle om man er ny eller erfaren. Området er vel nok det bedste for snowboardere i hele Canada.

Canada byder på mange spændende ski/snowboard muligheder, der er destinationer som Fernie, Kicking Horse, Lake Louise, Marmot Basin, Panorama, Revelstoke, Sun Peaks, Sunshine Village og mange flere.

Vil du læse mere om Canada som skiferie destination, så tryk her.

Antal pister i Whistler / Blackcomb

pister 3 grøn

%

Grønne pister

pister 3 blå

%

Blå pister

pister 3 rød

%

Røde pister

pister 3

%

Sorte pister

Whistler 2
Whistler
Whistler 5
Whistler 3

Priserne i Whistler / Blackcomb

ski

Pris på Liftkort

1 dages liftkort koster 105 CAD for en voksen. Hvilket er 540 DKK.

Man kan bestille liftkort hos skimarmot.com. Hver opmærksom på at du hurtigt kan spare nogle af de penge ved at bestille online inden.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 1 dage fra 46,75 CAD. Som er 257 DKK

Leje af snowboard i 1 dage fra 46,75 CAD. Som er 257 DKK.

Du kan finde steder hvor du kan leje udstyr her hos Skiset.dk eller skimarmot.com.

food

En god Restaurant

Midt i byen kan du få super god mad, der er både beckerschalets og fiddleriverrestaurant, derudover er der også mange andre gode spise steder, i byerne der omkring og oppe på bjerget.

KØB AF Skiferie

Går skituren til Whistler / Blackcomb, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Snowminds
snowtrex normall
agoda
Booking.com logo
589a4bbe5aa6293a4aac48c6
Pistekort Whistler/Blackcomb
Whistler Blackcomb Ski Trail Map 2019 scaled
Video fra Whistler/Blackcomb
Skiområder i Canada
canada

SKIFERIE I CANADA

Find alle skisportsstederne i Canada her og læs mere om skiferie i Canada.

FAQ – Spørgsmål til Whistler

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Whistler et godt sted for begyndere på ski?

Det er et super sted for begyndere, men Whistler er måske det mest kendte skiområde i Canada – derfor kan der også være rigtig mange mennesker på pisterne.

Er der godt afterski i Whistler?

Flere vil kalde Whistler for Vegas for skiløbere. Byen er kendt for der er fart på konstant, det betyder weekender hurtigt bliver til hver dag. Da der er den samme fest hver dag, som andre destinationer holder til weekenden.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Whistler Blackcomb
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam