Vælg en side

Ski heldragt

Når vi snakker skidragt, så tænker de fleste nok det er det samme som en flyverdragt eller en kedeldragt. Det er de i princippet os, dog er ski heldragten i en noget anden kvalitet end den som man normalt kender fra børnehaven eller til at skulle en tur i skoven i. Det er blevet populært at have en ski heldragt også selvom man er voksen, der er på ski heldragten til voksen blevet lavet meget innovation inden for de sidste par år, så man kan få dem et stilfuldt design, høj funktionalitet samt god kvalitet.

Ski heldragt dame

Ski heldragt til damer

Søger man en ski heldragt som kvinde, kan du kigge efter mærkerne Diel, Oakley, Picture eller Burton – blandt disse mærker kan du finde ski heldragte til en pris på 1500-3000 kr. Er du til det mærker hvor du får lidt mere kant og design ind over så kan vi anbefale man kigger på mærkerne Goldbergh, Fusalp, Bogner og Moment, er er prisen så også helt anderleden og ligger fra 6-12000 kr. Det kan som dame være en god ide at vælge en skidragt i dame model, de sidder super godt.

Ski heldragt til mænd

Kigger vi mod flyverdragten til mænd, som vi også kalder en ski heldragt til voksne. Her anbefaler vi at du kigger mod Oneskee, Picture, Helly Hansen hvor priserne på en flyverdragt til voksne ligger i et fornuftigt prisleje. Skal du have noget andet og gerne vil betale noget mere, så kan du kigge mod mærker som Canada Goose, Klim eller Rossignol. Skal du købe en billig ski heldragt så kan det gøres i slutningen eller i starten af en sæson, så man får det fra sæsonen eller det fra sidste sæson, og der kan tit være penge at spare. Du kan tjekke her hvor vi har lavet en liste over skibutikkerne i Danmark.

Ski heldragt mænd
Flyverdragt til ski til børn

Skal man vælge en heldragt til skiferien?

Det kan være en god ide at gå over til skidragten, om man er barn eller voksen er det behagelige at skijakken ikke bliver trukket op eller skibukserne ned og man får sne i bagdelen eller op af ryggen. Hvis ikke du kender til det, har du ikke væltet nok. Ellers har du bare altid haft ski heldragten på mens du har været på skiferie.

Også slår du jo 2 fluer i et smæk når du køber en heldragt til skiferien, det gør jo at du kun skal have 1 ting med og ikke 2 dele. Du skal kun købe et produkt og ikke 2 produkter. Du er sikker på du får noget som er designet til at passe sammen. Prisen på en ski heldragt til voksen varierer fra 1500-12000 alt efter hvilket mærke man går efter og hvilken kvalitet du hyper efter.

Selvom man er er voksen må man gerne komme med god stil ned af prisen, derfor vil vi anbefale mærkerne Picture eller Oneskee, som virkelig laver nogle lækre heldragte til en voksen. Til meget fornuftige priser.

Hvem laver gode ski heldragter?

Goldbergh logo
Rossignol logo
Didriksons logo
Helly Hansen logo sort
Picture logo
Diel logo
Burton logo sort
Oakley logo
Bogner logo
Canada Goose logo