Ski heldragt

Når vi snakker skidragt, så tænker de fleste nok det er det samme som en flyverdragt eller en kedeldragt. Det er de i princippet os, dog er ski heldragten i en noget anden kvalitet end den som man normalt kender fra børnehaven eller til at skulle en tur i skoven i. Det er blevet populært at have en ski heldragt også selvom man er voksen, der er på ski heldragten til voksen blevet lavet meget innovation inden for de sidste par år, så man kan få dem et stilfuldt design, høj funktionalitet samt god kvalitet.

Ski heldragt dame

Ski heldragt til damer

Søger man en ski heldragt som kvinde, kan du kigge efter mærkerne Diel, Oakley, Picture eller Burton – blandt disse mærker kan du finde ski heldragte til en pris på 2000-3500 kr. Er du til det mærker hvor du får lidt mere kant og design ind over så kan vi anbefale man kigger på mærkerne Goldbergh, Fusalp, Bogner og Moment, er er prisen så også helt anderleden og ligger fra 6-12000 kr. Det kan som dame være en god ide at vælge en skidragt i dame model, de sidder super godt.

Diel logo

1. Diel Sia

diel sia skidragt dame

Bedste skidragt til damer

Vores rating:

Pris: 2.849 DKK.

Diel Sia skidragten til kvinder er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som er komfortable, vind- og vandafvisende og holdbare. Den har en elegant slank pasform, 4-vejs stretch for optimal bevægelsesfrihed og et yderlag med 15.000 mm vandsøjletrykemembran, som er vandtæt og åndbar.

Sømmene er tapede for at sikre vandtæthed, og dragten er imprægneret, så den er vandafvisende og smudsafvisende. Fine detaljer, såsom bæltestropper, liftkortlomme og aftagelig hætte. 

 

Fordele

 • Skibrillelomme, liftkortlomme
 • 4-vejs stræk
 • God pasform
 • Vandsøjletryk: 15.000 mm
 • Åndbarhed: 15.000

Ulemper

 • Er kun lavet til slank pasform

Ski heldragt til mænd

Kigger vi mod flyverdragten til mænd, som vi også kalder en ski heldragt til voksne. Her anbefaler vi at du kigger mod Oneskee, Picture, Helly Hansen hvor priserne på en flyverdragt til voksne ligger i et fornuftigt prisleje. Skal du have noget andet og gerne vil betale noget mere, så kan du kigge mod mærker som Canada Goose, Klim eller Rossignol.

Skal du købe en billig ski heldragt så kan det gøres i slutningen eller i starten af en sæson, så man får det fra sæsonen eller det fra sidste sæson, og der kan tit være penge at spare. Du kan tjekke her hvor vi har lavet en liste over skibutikkerne i Danmark. 

En anbefaling, vil også være at i stedet for skiundertøj – så kan du få skiundertøjet som heldragt til mænd fra Mons Royale.

Ski heldragt mænd
Mons Royale logo

2. Mons Royale Supermons

Mons Royale One Piece Skiundertoej Heldragt

Bedste skidragt som skiundertøj til mænd

Vores rating:

Pris: 1.499 DKK.

3/4-benet one picece er Mons Royales svar på en skidragt som skiundertøj – modellen er Supermons. 100 % merinould – Merinould er en fordel da i stedet for at samle sveden, så bliver den transporteret væk fra kroppen og derfor vil du nemt kunne bruge den flere dage på skiferien uden den begynder blive stiv, kradse eller lugte.

Det gode ved 3/4, er at skidragten går til dine knæ og dermed ikke ned til dine ankler. Det er en fordel da du ikke skal have heldragten udover eller inden under dine skistrømper. Vi ved alle at et lag fra eller til kan gøre en stor fordel på blodomløbet i dine lægmuskler.

I og med den er lavet i merinould, så kan du komme på afterski uden at lugte “det helt store”. Er det en varm påske dag, ja så vil nogle kunne stå blot med denne heldragt på og selvfølgelig skibukser.

Fordele

 • Lavet i merinould
 • God åndbarhed
 • God komfort
 • Huller til dine fingre

Ulemper

 • Prisen, for nogle

Skal man vælge en heldragt til skiferien?

Det kan være en god ide at gå over til skidragten, om man er barn eller voksen er det behagelige at skijakken ikke bliver trukket op eller skibukserne ned og man får sne i bagdelen eller op af ryggen. Hvis ikke du kender til det, har du ikke væltet nok. Ellers har du bare altid haft ski heldragten på mens du har været på skiferie.

Også slår du jo 2 fluer i et smæk når du køber en heldragt til skiferien, det gør jo at du kun skal have 1 ting med og ikke 2 dele. Du skal kun købe et produkt og ikke 2 produkter. Du er sikker på du får noget som er designet til at passe sammen. Prisen på en ski heldragt til voksen varierer fra 1500-12000 alt efter hvilket mærke man går efter og hvilken kvalitet du hyper efter.

Selvom man er er voksen må man gerne komme med god stil ned af prisen, derfor vil vi anbefale mærkerne Picture eller Oneskee, som virkelig laver nogle lækre heldragte til en voksen. Til meget fornuftige priser.

FAQ – Spørgmål vi har fået

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad har man på under en skidragt?

Du har under ski heldragten dit skiundertøj, hvis der er koldt så har du en skipulli. Det er vigtigt du har noget godt åndbart skiundertøj, fx. merinould.

Kan man holde varmen i en flyverdragt?

Så længe den er vind- og vandafvisende og har en vandsøjletryk og åndbarhed på minimum de her 10.000 mm. Så kan de fleste holde varmen. Det variere selvfølgelig af hvilket materiale der bliver brugt, og hvor kuldesky man er.

Hvad materiale er en heldragt til ski lavet af?

De fleste skidragte bliver lavet i polyester eller nylon. Flere firmaer som fx OneSkee og Picture Organic er gået over til genanvendeligt polyester og nylon – altså mere miljøvenlige produkter.

Hvem laver gode ski heldragter?

Diel logo
Goldbergh logo
Rossignol logo
Didriksons logo
Helly Hansen logo sort
Picture logo
Burton logo sort
Oakley logo
Bogner logo
Canada Goose logo