Skirejser

Dig der kender til skiferie, kender til det med at man bare alle er på forskellige niveauer. Derfor er det også vigtigt at man er flere afsted, eller man tager hensyn til hinanden. Er man god til at stå på ski og man er afsted med folk der ikke har stået på ski før, så ved man at man gerne vil have noget fart på, fordi i løbet af en dag kan man nemt stå 5 gange så mange km ved at stå selv.

Familie skiferie

Når man tager afsted med familien, så er det en hyggetur hvor man er sammen med hinanden. Har man små børn med, så kræver det at man bruger nogle timer på at de små lærer at stå på ski. Man værner om hyggen og vil ikke have så travlt, som hvis man er sammen med ens kammerater, hvor det gælder om at komme først ned af pisten.

Ungdoms skiferie

Er man afsted med gutterne, så går det for mange op i bajer og fart ned af pisterne. Er der en der er dårlig til at stå på ski eller snowboard, kan personen hurtigt føle man ikke gider og vente. Derfor anbefaler vi at man som minimum er 2 på samme niveau.

Efterskole/skole skiferie

Her er man afsted i meget store grupper, man kender mange af dem man er afsted med. Det gør også at man har nemt ved at finde en gruppe hvor man er på samme niveau som de andre. De fleste skoler vil sørge for at der er skilærer til at gøre folk bedre på ski eller snowboard alt efter hvilket niveau man er på.

Single skiferie

Når man er single og man ikke kender nogle der vil med på skiferie, så kan det være svært at tage sig sammen og selv tage af sted. Derfor har flere af de store danske skirejsebureauer sørget for singler rundt omkring i Danmark kan komme på en skiferie sammen. Det er en tur hvor man hurtigt kan komme til at lære nogle nye mennesker at kende, måske finde sin eneste ene.

Skiferie med vennerne

Når man er afsted som en vennegruppe, måske med kærester, så gør det at man kan dele sig op hvis man er på forskellige niveauer. Men vigtigst af alt, så har man nogle at gå på afterski med når pisterne lukker.

Skiferie med kæresten

Når man er afsted med kæresten, så er man afsted for at hygge sig sammen. Her tager mange ud at spise oppe på bjerget og får god mad om aftenen, tager i spa efter en god dag på pisten. Man tager på afterski og hygger på en anden måde end hvis man fx er afsted med sine venner, hvor det mere er kamp

GRUPPE TURER

LÆS MERE

DE UNGES FAVORIT

LÆS MERE

SKI IN / SKI OUT

LÆS MERE

SKIFERIE I PÅSKEN

LÆS MERE

SINGLE SKIFERIE

LÆS MERE

WEEKEND SKIFERIE

LÆS MERE

SKIFERIE MED BØRN

LÆS MERE

BILLIG SKIFERIE

LÆS MERE