Skiferie som gruppe

De fleste vil helst afsted med andre når de skal på skiferie og derfor er der mange der tager afsted som grupper, det kan være alt fra venner, skoler, firmaer mm. 

Nogle rejse selskaber arrangerer også gruppe skirejser, så du kan komme afsted uden at kende nogen og derved kan du komme hjem med en masse nye venskaber. Og er der noget bedre end at blive venner i ens store passion eller over en varm kop kakao efter en god dag på pisten.

Jeg vil forsøge at give et par fifs til hvordan du kommer får en god grupperejse.

snow 1940189 1280
snow 1940194 1280

Transport Fly eller Bus?

Alt efter hvor mange man er der skal være afsted, skal man selvfølgelig tænke over om man vil tage en bus eller man vil flyve eller man tager 2 mini busser.

Hvis man er måske 30-60 personer, så skal man bestemt kontakte et bus selskab og få lavet en aftale med dem i god til. Når man er så mange og hvis man er indstillet på at det er det man gør, kan man også få en rigtig hyggelig tur, det er nok kun turen hjem af der føles lidt lang.

Fly er selvfølgelig den hurtigste løsning, men noget man skal tænke over når man tager flyet, er at man skal betale ekstra hvis man skal have ski eller snowboard med. Man skal huske taxa fra lufthavnen til skisportsstedet også godt kan blive en dyre investering. Men er man 8 personer og man skal til fx Frankrig eller Italien, så vil jeg mene man godt kan overveje at tage flyet. Så har man lidt ekstra på lommen alle sammen, så er fly da helt klart luksusløsningen.

Vi har flere gange gjort sådan at vi har kørt dagen inden fx vi har lejlighed fra om lørdagen kl 15.00, så tage af sted dagen før om aftenen, så vi står på ski om lørdagen også. Dermed får man en dag ekstra på ski, liftkort for en ekstra dag koster omkring 2-300.-. Vi synes dog altid det er godt givet ud, da man lige får en ekstra dag på pisterne.

Skiferie for Unge grupper

Det håndteres som regel af gymnasier, eller uddannelsesinstitutioner hvor de lader de unge komme tættere på hinanden og få en på opleveren. Flere efterskoler tager også den lange bustur til enten Østrig eller den kortere tur op til norden, da jeg gik på efterskole, tog vi til Geilo.

Er du en af dem der står for at arrangere en tur selv for måske omkring 20-40, så er der en del ting du skal tænke over for at få styr på sådan en hel rejse. Derfor anbefaler jeg at du tager fat i alle de forskellige skiferiebureauer, bare for at finde ud af hvad de kan tilbyde dig.

De giver som regel et tilbud der kan gøre at i hvert fald din egen skiferie bliver gratis. Grundet du har leveret det store arbejde i at få samlet så mange. Hvilket jo gør de tjener penge.

snow 1940193 1280

skirejsebureauer der kan hjælpe grupper

Vælger du et bureau, så står de jo også med ansvaret og ikke dig, derfor kan du blot sætte dig tilbage og se altid løser sig uden du behøver at tænke på om der nu er helt styr på det hele.

Der i hvert fald en håndfuld af virksomheder, da kan hjælpe med den størrelse af skiferier.

Sunweb normal
northlander
Danski
Thinggaard normal
Skirejser.dk sort
snowtrex normall
Skiferie.dk
UCPA Png
slopetrotter skitour

Transportformer

Færge
Bus
Fly
Tog