Skiferie til Schladming-Dachstein

Skiferie i Schladming Dachstein

Schladming Dachstein skiområdet har det hele, det er et af de bedste steder i Østrig, området råder over 230 km pister, der er 84 lifter til at tage i rundt over de 4 bjerge.

Schladming er en skøn, middelalderlig by med enestående skiløb. Med et stort skiområde og en bred vifte af niveau af pister, er Schladming en af Østrigs mest undervurderede destinationer. Schladming er dog blevet mere kendt for danskere og flere og flere tager her til grundet det fine udvalg af særligt pister til nybegyndere og derfor egner området sig perfekt til familie.

Skiferie til Schladming Dachstein, kan købes hos: Skilink, OnlineSki, Højmark, Skiferie.dk, Alltime Travel, Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Schladming Dachstein: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Schladming Dachstein: CheckYeti

Kort om Schladming Dachstein

I Schladming Dachstein vil du opleve et område, der spænder fra 745 til 2.700 meter over havets overflade. Her er hele 72 km af grønne pister, 81 km blå og 13 km sort, hvilket gør området til den perfekte legeplads for både nybegyndere og let erfarne skiløbere.

Når solen går ned, stopper skiløbet ikke. Her er mulighed for skiløb under stjernerne, med aften skiløb. Der er ikke så mange steder der har aftenskiløb, så det er ret specielt når man har mulighed for det.

Byen Schladming

Schladming er en by med et karakterfuldt middelalderligt centrum. Enns floden løber lige ved siden af Schladming’s fodgængervenlige bymidte, og der er bjergudsigt, hvor end du ser hen.

Her har du alt fra moderne hoteller til traditionelle restauranter med stenbeklædning, hvor du k