Skiferie i Schladming Dachstein

Schladming Dachstein skiområdet har det hele, det er et af de bedste steder i Østrig, området råder over 230 km pister, der er 84 lifter til at tage i rundt over de 4 bjerge.
Det er et sted hvor hele familien kan komme og blive udfordret i at blive bedre til at stå på ski eller snowboard, det et nemt at leje en skilærer eller man kan selv tage på opdagelse og teste sig selv af i offpisten eller køre noget crosspark hvor det er lidt en speedtest.
Derudover er der en kæmpe park i Planai som hedder ”Superpark Planai” hvor der er alt det man kunne ønske sig, hvis man gerne vil være en bedre freestyle skier. Der er 17 kickers i alle størrelser, så alt efter hvilket niveau man er på, så kan man komme ind og teste sig selv af, derudover er der 22 variationer af rails, boxes, rør osv.

Der er omkring 100 spisesteder i området og de 34 af de områder byder på afterski. Er man ikke til afterski og har småbørn med på ferien, så er der flere kælkebaner og andre aktivitetsmuligheder i byerne i Schladming området.

Er man til oplevelser så skal man tage op gå ud på ”Sky Walk og ”Stairway to Nothingness” og der er ”Ice Palace” som er et museumagtigt sted oppe ved Dachstein Gletsjeren hvor der er udskæringer i is af fx ”Eiffel tårnet” og andre seværdigheder.

Schladming Dachstein er et større område af Ski Amadé liftkortkortet, der er hele 7 steder i områder, de 7 steder er Dachstein-Gletsjeren, Fageralm, Hauser Kaibling, Planai Hochwurzen, Ramsau, Reiteralm, Ski Galsterberg.

Hele området ski Amadé giver adgang til hele 760 km pister eller 356 pister., der er 275 km blå, 390 km rød, 95 km rød, 270 lifter, der er 90 stolelifter, 47 kabinelifter, 81 t-lifter og 52 tallerkenlifter, fordelt 25 skiområdet i 5 ski regioner i Østrig. Ski Amadé er det største skiområde i hele Østrig. Der er alt fra begynder pister til offpist. Der er gratis skibusser mellem alle områderne, så man nemt kan komme rundt til de 25 skiområder.

Antal pister i Schladming Dachstein

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

SchladmingDachstein optimized
SchladmingDachstein2 optimized
Planai3 optimized
Reiteralm2 optimized

Priserne i Schladming Dachstein

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2130 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Ski Amadé”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos schladming-dachstein.at.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online. Du kan leje her eller du kan se steder ned i Schladming området her, schladming-dachstein.at.

food

Restauranter

I Schladming by er der massere af spisesteder, der er blandt andet. Ristorante Amalfi, Julius Restaurant, Das Jägerstüberl og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Schladming Dachstein, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

Sunweb normal
hotels.com logo
skiferie.dk
Skilink
snowtrex normall
dansk bilferie logo
Booking.com logo
onlineski.dk
Hoejmark Rejser
Video fra Schladming Dachstein
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.

Prognoser, skivejr, webcams og snestatistik Fra Schladming Dachstein
Snedybde & Lift status
Snemelding & snefald
Vejrudsigt
Webcam