Skiferie til Val Thorens

Skiferie til Val Thorens

Val Thorens må siges at være min favorit skiferie destination. Området har alt hvad man søger som skier eller snowboarder. Der er over 600 kilometer pister og lifterne er super hurtige, byen er den højeste liggende ski by i Europa. Byen ligger i 2300 meters højde og der gør at deres sæson allerede starter den sidste uge i november og løber helt hen til midt april.

Skiferie til Val Thorens kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Afterski i Val Thorens

De unge danskere til til Val Thorens for at drikke sig fulde og tage på gode natklubber. For at besøge de 2-3 after ski steder der starter oppe på pisterne. La Folie Douce har man ikke været der, så er det noget man skal prøve, der er den smukkeste udsigt og der bliver spillet vanvittigt musik. Jeg mener både Morten Breum og Kongsted har været og spille der. Der er tit prop fyldt og så sidder folk uden for i og med de ikke må lukke flere ind.

Der er også gode klubber i selve Val Thorens byen, der er Malaysia og Klub Summit. Som har længe åbent, de plejer først at lukke omkring 04:00-05:00. Ellers er der Café Snesko som er danskejet, der vil du finde mange af danskerne helt sikkert.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Val Thorens:

Der er flere snowparker i området omkring ”De Tre Dale” der vil du kunne opleve at du skal holde i kø grundet der er mange der vil køre hop. Der er også funslopes hvor du kører gennem en slags bane. Der vil også være flere steder hvor det er muligt at kører over en hop og lande i en madras, sådan at man lander blødt hvis man ikke lander rigtigt første gang.

Ski in-out i Val Thorens

I byen Val Thorens er der nærmest ski-in ski-out i hele byen. Der er en masse gode butikker hvor der kan fås en masse nyt skigrej hvis man mangler det. Ellers så er der også en masse spisesteder, det er dog ikke helt billigt at spise på restauranter i Val Thorens.

Der er også et center hvor der er en lille svømmehal, der er en hal hvor man kan lave noget sport. Der er spisesteder samt butikker hvor du kan handle ind og købe udstyr eller tøj. Det kan være super hyggeligt at tage en aften derned og kigge.

Gode spisesteder i byen

Skal man ud og spise i Val Thorens er de fleste steder også super gode. Johns er en danskejet restaurant, det er super godt og til fornuftige priser. Jean Sulpice er en Michelin restaurant som har 2 stjerner. Der er en masse steder hvor man kan få pizza og pasta, eller få en god bøf.

Et lille tip – Savner man at få en god burger og snakke lidt dansk, så tag ned til Nortlanders hotel en da hvor i er ude på pisten det ligger helt centralt ud til pisten. Der er super gode burgere, til en god pris.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Les Coches – Montchavin, Le Corbier, St. Martin De Belleville og mange andre.

Antal pister i Val Thorens

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

ValThorens1 optimized
ValThorens3 optimized
ValThorens2 optimized
ValThorens4 optimized

Priserne i Val Thorens

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2320 for en voksen.

Liftkortet kan bruges til hele “Les 3 Vallées”

Man kan bestille og priserne på liftkort hos valthorens.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 850 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 850 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Val Thorens, via Alpinresorts.

food

En god Restaurant

I Val Thorens er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Le Tivoli, John’s American, La Face Quest, Au Mazot, La Fondue, Le Rendez Vovus, Le Vieux Chalet og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Val Thorens, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Sunweb normal
Skilink
UCPA Png
Thinggaard normal
hotels.com logo
Booking.com logo
snowtrex normall
Langley