De 7 bedste restauranter i Val Thorens
Jesper S.
on december 18, 2022

Val Thorens er en smuk og fristende skiby i Tarentaise-dalen. Med en højde på 2300 m er Val Thorens et af de største skisportssteder i verden.

Det vidste du nok godt. Men, hvor kan man egentlig få den lækre mad? Det skal du ikke bekymre dig om. Tjek følgende restauranter i Val Thorens vi har listet herunder for at tilfredsstille din trang og give dine smagsløg en lækker fornøjelse i det franske køkken.

Top 7 restauranter i Val Thorens

Her er en liste over de 7 bedste restauranter i Val Thorens, som er mest populære blandt de lokale såvel som udenlandske madkritikere og eksperter, der besøger feriestedet for at spise sammen, samt selvfølgelig stå på ski i Europas måske bedste skiområde.

Adray Telebar restaurant i Val Thorens

Når du er færdig med skiløjperne, ønsker du blot en pause med at nyde noget god mad i nærheden af de sydvendte pister. Restaurant Adray Telebar ligger tæt på pisterne, og uanset om du er på udkig efter frokost, morgenmad eller en eftermiddagssnack, kan du altid hoppe ind. Morgenmaden omfatter friske landbaserede retter som æg, brød, ost og kornprodukter. Deres eftermiddagssnack er berømt for deres blåbærtærte. Denne restaurant er en af de mest populære hos skiløbere som elsker det gode måltid, i smukke omgivelser.  Herunder har de et bredt udvalg af gode franske vine.

La Soucoupe restaurant

Længes du efter et romantisk og rustikt look i en restaurant i Val Thorens? La Soucoupe restaurant er det perfekte sted for dig. Den ligger over skråningerne af La Loze og udviser et romantisk og rustikt look, når du træder ind.

La Soucoupe er også et godt sted til frokostpauser. Deres måltider som lam, kød og fisk tilberedes og grilles over åben ild. Den velsmagende kvalitets vin kan varmt anbefales af både lokale og professionelle. Kan i være heldig at der er plads på deres udendørs restaurant som ligger over den store terrasse, så se om i kan få et bord der, om du finder en vildere udsigt i Val Thorens, de tvivler jeg på.

La Brasserie

La Brasserie anses for at være en af de bedste hotelrestauranter i Val Thorens. Da den ligger lige ved siden af pisterne, kan du tage herind både som frokost og som aftensmad. De tilbyder rene og autentiske franske retter ledsaget af franske vine med topkarakter.

Det mest interessante ved La Brasserie er, at restauranten har en smuk alpin stil både indenfor og udenfor. Desuden er maden, der tilberedes her, lavet med perfektion og kundernes smag for øje. Med den fantastiske udsigt fra den sydvendte terrasse kan du nyde Brasseries retter, som store bøffer, burgere, lam – de har også vegetariske retter. Morgenmaden omfatter typisk æg serveret med varm skummende kaffe eller varm chokolade.

Les Pierres Plates

Denne restaurant anses for at være flippet og populær, fordi den ligger i 2738 meters højde. Den besøges af adskillige turister hver dag. Det faktum, der gør Les Pierres plates til en alletiders restaurant, er, at den giver en 320-graders udsigt gennem terrassen. På den anden side er deres live sober musik prikken over i’et.

Det er ikke kun udsigten, der skiller sig ud, men det fantastiske traditionelle franske køkken har vundet mange hjerter. Der er også en sandwichbar, hvorfra du kan nyde friske basilikum-sandwiches.

Stort udvalg af særlig pasta, pizza og gode vine.

Le Chalet de Pierres

Har du lyst til at lade dig forkæle fuldt ud med fine dining?

Hvis ja, så er Le Chalet en god mulighed for dig. Den har atmosfære og den har fantastisk mad, der serveres på stedet, og det er det, der gør det til en af de bedste restauranter i Courchevel, som ligger i samme liftkort som Val Thorens. Hvis du foretrækker at spise udenfor på terrassen, sørger personalet for tæpper og terrassevarmere til gæsterne.

Det traditionelle frelser-køkken som fonduer og raclettes samt restaurantens bedst sælgende Beaufort-tærte. Hvis du er på udkig efter noget mindre traditionelt, tilbyder Le Chalet også italienske retter. En utrolig buffet med skaldyr og fisk og skaldyr. Herunder er der et stort kagebord, som snakker til en sjæl.

Le Diamant noir

Denne gourmetrestaurant besidder en Michelin-stjerne, fordi dens indretning og mad er fantastisk. Alene omgivelserne på Le Diamant Noir gør den et besøg værd. Beliggende på toppen af Val Thorens i Hotel Kohinoor giver de store vinduespartier og den panoramiske terrasse en fantastisk udsigt over skiområdet og de omkringliggende bjergtoppe. Her vil du opleve friske og fantastiske franske retter, og tallerkenerne serveres med masser af aromatiske planter og sorte trøfler, der gør dem endnu mere attraktive. Kryder oplevelsen med at bo på deres hotel. Dette tip er til dig som har lidt ekstra på kistebunden.

Le Fitz Roy

En af de førende restauranter i Val Thorens er Le Fitz Roy. Det er faktisk en gammel og meget traditionel fransk restaurant, hvor der serveres traditionelle køkkener og retter. En kunst oplevelse er tilberedte “cuisine bourgeoise” på Le Fitz Roy er lavet med regionale sæsonbestemte råvarer, der giver et moderne twist til den franske kulinariske tradition.

Du kan nyde maden både udenfor og indenfor i restauranten. De er at finde på michelin guiden. Så prisniveauet er også i den høje ende.

Der er så mange fantastisk restauranter i Val Thorens

Val Thorens byder på alpernes fantastiske skønhed og nogle super gode restauranter. Vi har delt en liste over de 7 bedste restauranter i Val Thorens, hvor du kan tilfredsstille dine smagsløg, ved at forkæle dem med et bredt udvalg af lokale såvel som internationale delikatesser. Der er mange flere restauranter i Val Thorens, men her har i et godt bud på nogle forskellige.

Sørg for at besøge en af dem på din næste tur til Val Thorens, og glem ikke at dele din værdifulde feedback med os!

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Valle d'Aosta
jan 10 2023

Valle d’Aosta – Italiens bedste skiområder

Aosta den mindste region i hele Italien, både målt på størrelse og indbyggere. Men det...
Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...
Skiferie i uge 15
okt 22 2022

Skiferie i uge 15

Skiferie i uge 15 Skisæsonen nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at det...
Skiferie i uge 6
okt 22 2022

Skiferie i uge 6

Godt at vide om skiferie i uge 6 Uge 6 er det perfekte tidspunkt til at tage på skiferie...
Skiferie i uge 14
okt 16 2022

Skiferie i uge 14

Skiferie i uge 14 Nu hvor vinteren endelig er ved at gå på hæld, ser mange mennesker...
Skiferie i uge 13
okt 16 2022

Skiferie i uge 13

Vores bud på en skiferie i uge 13 Der er noget helt specielt ved Avoriaz. Måske er det...
Skiferie i uge 12
okt 16 2022

Skiferie i uge 12

Skiferie i uge 12 Vi har taget et kig på destinationer som passer godt til en skiferie i...
Skiferie i uge 11
okt 15 2022

Skiferie i uge 11

Skiferie i uge 11, alt du skal vide Uge 11, så er vi ved at være i den side uge i marts,...
Skiferie i uge 10
okt 15 2022

Skiferie i uge 10

Den perfekte skiferie i uge 10 Er du i tvivl om du kan tage på skiferie i uge 10, så kan...
Skiferie i uge 9
okt 15 2022

Skiferie i uge 9

Skiferie i uge 9, alt du skal vide Hvis du er på udkig efter en skiferie, der ikke...
Skiferie i uge 5
okt 15 2022

Skiferie i uge 5

Uge 5 måske den perfekte uge til skiferien Ifølge nogle er uge 5 den perfekte uge til at...
Skiferie i uge 4
okt 15 2022

Skiferie i uge 4

Fordele ved at tage på skiferie i uge 4 En af de fantastiske ting ved skiløb er, at det...
Skiferie i uge 3
okt 15 2022

Skiferie i uge 3

De bedste skisportssteder til en uge 3 ferie i Europa Det er den tid på året igen. Tid...
Skiferie i uge 2
okt 15 2022

Skiferie i uge 2

Bedste skiområder til skitur i uge 2 Hvis du planlægger en skiferie, og du de bedste...
Skiferie i uge 1
okt 15 2022

Skiferie i uge 1

5 grunde til at tage på skiferie i uge 1 Skisæsonen er over os, og det betyder, at det...
okt 14 2022

Sådan vælger du den perfekte skijakke

Sådan vælger du den perfekte skijakke Vintersæsonen nærmer sig, og det er tid til at...
Skiferie i uge 52
aug 15 2022

Skiferie i uge 52

Skiferie i uge 52 / Nytår En skiferie er den perfekte måde at fejre nytåret på. Der er...
Skiferie i uge 51
aug 15 2022

Skiferie i uge 51 / Julen

Skiferie i uge 51 / Juleferien En skiferie er den perfekte måde at fejre julen på. Der...