OM SKIER.DK

Ideen bag www.skier.dk

Ideen med Skier.dk opstod ved at, jeg som kæmpe skientusiasten manglede et sted at komme ud med min viden omkring skisport, udstyr, ski destinationer og hvordan man kommer på en skiferien enten billigt eller dyrt. Jeg ønsker alle skal have chancen for at komme på en skiferie, derfor vil jeg gøre det nemt for alle at finde frem til hvad de skal tænke over inden de bestiller ferien. Det skal være nemt at finde skiudstyr til skiferien, det kan nemlig godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Partnere.

Skientusiasten 

Jeg elsker at flyve ned af pisten på ski eller snowboard, som over 200.000 andre danskere gør hvert år. Derfor deler jeg artikler omkring skisporten til danskerne.

Den billige skiferie

Som ung gut der elsker skisport, kan skiferien hurtigt blive en dyr fornøjelse. Dog kan man nemt finde en skiferie til under 4000 hvis man vil gå lidt på kompromis.

Mindre skisports destinationer

Alle de store områder vi alle kender til er som regel den dyre løsning på en skiferie. Vil man derimod søge mod mindre destinationer kan det gøre til en billig løsning.

God viden inden skiferien

Inden man skal afsted på skiferien, er der mange tanker. Alt fra skiudstyr, bagage, køre turen eller flyturen. Skirejsen, ski destinationen eller hvor du køber dit udstyr.

Hvad kan du finde på www.skier.dk

Hos Skier.dk er målet, at i skal kunne finde frem til alt den info i skal bruge til skiferien.

Både inden, på og efter skiferie.

alpine

Guide til Skiudstyr

Det kan være en jungle at finde frem til det rette skiudstyr, derfor vil jeg komme ind på hver enkelt ting, du skal anskaffe dig til skiferien og vigtigst af alt hvorfor du skal måske købe det.

riding

Guide Til Snowboardudstyr

Mange danskere vi gerne stå på snowboard, de fleste prøver det. Men stopper igen grundet de slår sig, derfor er det vigtigste at man får det rigtige snowboard og beskyttelses udstyr.

cable car

Guide Til Skirejser

Alt fra weekendski, ski in – ski out, bureauer, private skilejligheder, flyrejsen, køreturen, bagagen, pakkelisten, gruppe ture og danskernes favorit skisportssteder. Priserne i byerne.

mountains

Skiområder / Pistekort

Man kan stå på ski mange andre steder end i Hemsedalen, Wagrain og Val Thorens. Derfor vil jeg komme ind lave indlæg om flest mulige skisports destinationer i verden. Pistekort vil du kunne finde inden for alle ski destinationer her på sitet.

snowflake

God Viden Inden Skiferien

Hvornår du skal købe dit skiudstyr? Hvor du skal købe dit skiudstyr? Hvordan finder du en bilig skiferie? Hvordan er ski destinationen man gerne vil til? Hvordan pakker man bilen til skiferien? Hvor stort er liftkortet og hvad er prisen for 6 dage?

people

Omkring Skisporten

Nyheder af produkter, ski, snowboard, tøj eller varme handsker. Investeringer i skiområder i form af lifter, nye pister, sammenkobling af skiområder. Der vi komme meget forskelligt, derfor så skriv dig op på vores nyhedsbrev eller følg med jævnligt.

Kontakt www.skier.dk

Vi vil forsøge at svare hurtigst muligt. Men tøv ikke med at kontakte os, du skal nok få et svar.

Ellers tag et kig på vores FAQ.

v

Ønsker du at samarbejde eller vi skal teste produkter, så kontakt os på.

w

Har du nogen spørgsmål ang. alt inden for skisport, så kontakt os på.

Firmainfo www.skier.dk

Telefon nr: 93 91 91 62

Adresse: Tulipanhaven 26, st. Århus N

CVR: 38032879

VI STØTTER