Skibriller / Ski Goggles

Skibriller, kan have en stor betydning for hvordan din skiferie bliver, hvis vejret er svingende. Noget der har en betydning for hvordan en skibrille fungere er vejr forholdene, om det sneer, regner, tåge eller fyer. Og der er lavet mange forskellige briller for alle slags vejr, der er bestemt også prisforskelle.

Stort set alle briller fungere i solskin, det er jo det vi alle håber at få. Også dagen inden vi ankommer skal der lande 40-50 cm ny sne. Så tegner alt rigtigt godt.

Snestorm og fyning, har man prøvet det med et par billige goggles, så ved man hvor stor betydning det har at have et par gode ski goggles.

Jeg har fundet 9 ski goggles der både egner sig til begyndere, øvet og ham der er afsted 3-4 gange om året.

Skibriller kan købes hos: BNA Boardshop

oakley removebg preview
850034 SNSAP MBLK 68471 removebg preview

Kan en billig skibrille bruges?

Jeg synes du skal tænke over, hvad du tænker om selve det hele ang. din skiferie, om det er noget du kan se dig selv tage af sted på igen, hvis du vil afsted flere gange. Så er min anbefaling at du køber dit første par et sted hvor de fx kører store tilbud i oktober eller black Friday i november.

En skibrille i en kvalitet hvor du ikke går for lavt, så skal du regne med +400kr. det er mine erfaringer. Du kan handle i steder som Sportsmaster, Sport24 eller Intersport. Men ønsker du en betjening hvor du er sikker på at brillerne lever op til det du spørger om og forventer, så tag i surf og ski butikkerne.

Køber du en for billig brille og vejret er dårligt, så kan du risikere at du får en dårlig skiferie fordi der kommer duk på, eller du ikke kan se noget fordi der kommer sne ned og det blæser lidt. Det kan i mange billige briller give et dårligt udsyn.

Så skal du afsted mere end 1 uge, så anbefaler jeg du køber noget du kan bruge de næste 5 gange du skal afsted. Du kan altid sælge en lidt dyrer skibrille, da mange danskere farter på skiferie hvert år.

Uv – Stråling i Ski Goggles

Ski goggles skal have UV beskyttelse, hvis du har stået en dag med kraftigt sol lys, så har de fleste prøvet at få en utrolig rød tud, hvis ikke den er lidt forbrændt. Derfor er det også vigtigt du husker solcreme.

Det viser lidt om hvor farligt det kan være hvis dine skibriller ikke har UV protection, så de beskytter dig mod det kraftige sollys.

Billedet er fra Sportrx.com

2a snowboard conditions smith lens guide chromapop

Hvem laver gode skibriller?

Oakley1
Cairn sort
POC1
Salomon sortt
Rossignol normal
Sweet protection sort
Anon
dope sort
Smith1