SnowDays

Hvem er Snowdays.dk?

Snowdays holder til i Fjerritslev, på adressen Søndergade 7, 9690. Det er Jakob Knudsen, der har butikken med sin familie. Her får du altid utroligt god service og personligt rådgivning.

Snowdays har et stort udvalg fra kendte brands som Rossignol, Oakley, Picture Organic Clothing, Hestra, Helly Hansen, Mons Royale m.fl.

Som en af de få butikker tilbage i Danmark, kan du her leje ski og støvler til fornuftige priser. Hvor en skipakke til børn koster 600 kr. for en uge og 700 kr. for voksne.

Snowdays, er den samme forretning, som tidligere hed “Pedersen Ski”.

Snowdays.dk sælger disse mærker

Ski brands eller skimærker, der er mange af dem. De største brands indenfor skisporten sælger alt grej til både ski og snowboard. Hvor nogle af de mindre firmaer er specialister på fronter som ski, snowboard, beskyttelse, tøj, udstyr, bindinger, wax eller noget helt andet.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Snowdays.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

2117
Alpina
Bliz 2
Wearcolours
Dynastar normal
Elan 1
Head sort
Helly Hansen sort
Hestra1
Lange
Out Of
quicksilver sort
Redbull 1
Rossignol normal
scott ny
Stöckli sort
Toko
True North
whistler
FAQ – Spørgsmål om Snowdays

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Snowdays det gamle ”Pedersen Ski”?

Det er helt korrekt, da Jakob og hans far overtog butikken, og gerne ville have mere fokus på online handel – søgte de efter et navn som kunne komme bredere ud, dermed blev det SnowDays.

Har SnowDays en butik?

De har en butik midt i Fjerritslev, som de åbner om tirsdagen, torsdagen og lørdag. Ellers kan man købe deres produkter på deres webshop.

Kan man leje ski hos SnowDays?

Du kan leje ski, støvler og stave hos SnowDays – til skarpe priser.

Lokation

Åbningstider –

Butikken holder åbent i vinterperioden

Adresse – Søndergade 7, 9690 Fjerritslev

Kontakt

Telefon nr – +45 27 63 12 67

Email – [email protected]

Online