De unges favorit destination

Det er vigtigt man laver en afstemning om hvad skiferien skal inde holde, om det skal være for at hamre på afterski eller det skal være for at stå offpist og komme tidligt op.

Er i en gruppe der vil på skiferie for at hammere en masse bajere, lange pister og god afterski. Så har jeg fundet er par oplagte steder for dig og dem du skal afsted med på din næste skiferie.

Unge tager som regel på skiferie sammen når der er i hvert fald +3 personer.

snow 1940189 1280
snow 1940194 1280

Hvem tager de unge med på skiferie?

Der er mange uddannelsesinstitutioner, erhverskoler, handelsskoler eller gymnasier, der arrangere vinterferie for de mange unge som elsker at stå på ski.

Der er som regel nogle på skolerne der tager sig af og finde ud af hvor mange der gerne vil med, det kræver meget hvis man skal arrangere en skiferie for 100+ unge. Derfor er det vigtigt at være ude i god tid.

Den anden mulighed er en vennegruppe eller en loge der gerne vil afsted, her kontakter man et skirejsebureau eller man selv planlægger turen. 

Skisportssteder til unge

 

Vigtigt at nævne: Det fleste skisportssteder har alkohol politiker – det er til at forstå når man har prøvet at tage pisten ned fra la folie douce i Val Thorens, når klokken har ramt 16:00, når pisterne lukker.

I Østrig: Stærk spiritus må først udkænkes til unge efter de er fyldt 18 – og mild må du købe når du er blevet 16 år.

I Danmark, drikker alle unge nærmest hver gang de mødes, derfor er det også vigtigt man tænker over hvor meget alkohol man indtager inden man tager ud på ski eller i løbet af dagen, da man skal passe på andre og ikke mindst sig selv på pisten.

snow 1940193 1280

Steder vi fra Skier.dk Anbefaler til unge

Der er flere ting man skal tænke over når man vælger hvor man tager sådanne store grupper unge.

Ski/in out, om man skal med en ski bus for at komme ind til lifterne eller om man bare lige skal gå ud af døren for at være på pisten.

Størrelse på skiområdet, mener jeg ikke kun lifte og piste mæssigt, men og selve skibyen og om der er plads på nogle af hotellerne til så mange som man nu skal afsted. Kvaliteten, tænker jeg man gerne vil gå på kompromis med, for at komme lidt billigere af sted. Evt. til et bedre område os.

Tjek op på hvornår alpe barerne de lukker, evt. tjek anmeldelser på diverse sider, så man er sikker på hvordan reglerne er for larm i lejlighederne eller hvordan hotellerne tolerere det.

Dog ved de fleste steder i alperne af de unge kommer, og de smider en del penge på noget de tjener godt på, og derfor er nogle af de skisportssteder jeg har valgt nedenfor, gode skisportssteder til studerende. Med mange barer inden for rimlig afstand og fine åbningstider.

skirejsebureauer der kan hjælpe unge

Vælger du et bureau, så står de jo også med ansvaret og ikke dig, derfor kan du blot sætte dig tilbage og se altid løser sig uden du behøver at tænke på om der nu er helt styr på det hele..

Sunweb normal
northlander
Danski
Thinggaard normal
Skirejser.dk sort
snowtrex normall
Skiferie.dk
UCPA Png
slopetrotter skitour