Skiferie til Ischgl

Ischgl er kendt for deres afterski og dans på bordene, Ischgl ligger i Paznaundalen.

Ischgl er et skisportssted mange danskere tager til af den grund området har det hele, der er 239 km pister, der er garanteret sne fra november til start april.

Der er 45 lifter i området, der kan transportere 94000 mennesker i timen. Skiområdet råder over 1100 snekanoner, skiarealet er på 515 ha og som Peter Ingemann vil have sagt, det er det samme som 730 fodboldbaner.

Ischgl ligger i 1377 meters højde, og derfor er det også en ski by med ski in – ski out. Det højeste punkt man kan nå op til er 2872 meters højde. Størstedelen af pisterne er i over 2000 meters højde. Der er god mulighed for at komme ud på noget godt offpist ski i hele Ischgl området. Er man til langrend så er der mere end 70 km spor.

Der er 2 ret store snowparker hvor der er i alt 16 forskellige former af hop i den ene park, den anden park byder på 15 forskellige elementer, der er kickers og jips i forskellige sværhedsgrader, derudover er der et hop hvor man lander på en luftpude, så man altså kan øve hop uden at slå sig. Det er lidt et paradis for dig der elsker freestyle på ski eller snowboard.

Når man ikke er på pisten så er det afterski der trækker skientusiaster til bjergbyen. De mere kendte steder er Trofana Alm, Nikis, Schatzi, Kitzloch, Pacha og Kuhlstahl, der er mange flere. Der er gode diskoteker og barer rundt i hele Ischgl

Skyfly Zipline – Det er noget man ikke finder hos mange skisportssteder, det er en Zip line, der er faktisk 2, den tager en fra 1638 meter ned til 1376 meter, hvor man er 50 meter over jorden, top farten er 85 km’t.

Har man børn med, så er der en skøjtebane, et badeland, en af Østrigs længste kælkebaner, det er kanefart også er der massere af hiking muligheder. Restauranter og spisesteder findes i alle prisklasser, der er gourmet mad og der er pizza og schnitzler.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Ischgl:

Det som mange også gør at tage lifterne over til Samnaun som er en lille by i Schweiz hvor man kan handle toldfrit.

For at komme rundt til de andre områder Kappl, See og Galtur. Kan man tage skibusserne der køre.

Silvretta regionen samler Galtür, Ischgl, Kappl og See. Dette giver dig liftkortet ”Silvretta ski pass” hele området ligger i Paznauntal dalen.

Det højeste punkt på liftkortet er 2872 meters højde og det laveste er i 1175 meters højde. Der er omkring 150 km pister, der er ca 65 lifter, der er 4 funparker, hvor de 2 største er i Ischgl. Der er flere børneområder hvor de små kan blive bedre på ski sammen med andre på deres størrelse til en fornuftig pris af skiskoler.

Der er flere kælkebaner i området som børnene finder sjove, der er aftenskiløb i Galtür og See en gang om ugen. Er man til afterski og det gerne skal gå lidt hurtigt så skal man tage til Ischgl.

72 km blå, 219 km rød, 74 km sort.

Antal pister i Ischgl

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Ischgl optimized
Ischgl4 optimized
Ischgl2 optimized
Ischgl3 optimized

Priserne i Ischgl

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2350 DKK for en voksen.

Det er liftkortet “Silvretta Ski Pass”

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos ischgl.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 700 DKK.

Der kan være mange penge at spare, ja faktisk op til 65% ved at bestille i god tid og online. Du kan leje skiudstyr i Ischgl, via Alpinresorts.

 

food

Restauranter

Ischgl er spækket op med restauranter, så det er blot at vælge om det skal være Eldorado, Sunnalm, Loba, La Candela, Gourmetrestaurant Salnerhof eller en af de andre.

KØB AF SKIFERIEN

Går turen til Silvretta Ischgl, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

Benytter du vores links nedenfor, støtter du Skier.dk.

snowtrex normall
Sunweb normal
Skilink
agoda
Booking.com logo
hotels.com logo
Video fra Ischgl
Skiområder i Østrig
østrig

SKIFERIE I ØSTRIG

Find alle skisportsstederne i Østrig her og læs mere om skiferie i Østrig.